FoodPro Preloader

Takšni različni modeli pletenih klobukov


Pletena oblačila so topla, prijetna, lepa. V garderobi vsake osebe so stvari, ki so pletene ali kvačkane, tipizirane ali ročno. Takšna oblačila so lahko zelo različna v slogu, vrsti preje, načinu ustvarjanja. Na primer, modeli pletenih klobukov so tako raznoliki, da lahko vsakdo izbere točno tisto, kar ustreza njihovemu obrazu, sezoni in slogu oblačil. Nesprem

Pletena oblačila so topla, prijetna, lepa. V garderobi vsake osebe so stvari, ki so pletene ali kvačkane, tipizirane ali ročno. Takšna oblačila so lahko zelo različna v slogu, vrsti preje, načinu ustvarjanja. Na primer, modeli pletenih klobukov so tako raznoliki, da lahko vsakdo izbere točno tisto, kar ustreza njihovemu obrazu, sezoni in slogu oblačil.

Nespremenjeno se spreminja

Pletenje je ena najpogostejših in najstarejših tipov ročnega dela. V tisočletjih svojega obstoja kot načina ustvarjanja potrebnih delov oblačil se pletenje ni bistveno spremenilo. Materiali so se spremenili, zanke, obrazne in žuborenje, pa so ostale enake kot pred sto stoletji. Spreminjala se je tudi funkcionalnost pletenin - od shranjevanja iz mraza so postali tudi dekorativni element sloga. Vzorci pletenih klobukov vam omogočajo, da vidite vse svetovne trende na področju pletenin.

Od preprostega do kompleksnega

Nedvomno so modeli pletenih klobukov zelo raznoliki - od primitivnega traku, ki pokriva ušesa od mraza in vetra, do zapletenih modelov z manšetami, "ušesi", kravatami, gubami. Vse klobuke za ženske, ki jih lahko imenujemo "klobuk", so razdeljene na več vrst:

  • klobuk;
  • traja;
  • pokrov motorja.

In že te kategorije vsebujejo veliko število modelov, od katerih ima vsaka svoje ime.

Potrebni so različni klobuki

Za žensko, klobuk ni le priložnost, da se skrije pred mrazom ali soncem, je nedvomno način, da dopolnimo vaš videz s klobukom, ne le funkcionalnim, ampak tudi lepim, elegantnim, modnim. Modele klobukov, pletenih z iglami, je treba izbrati glede na stil oblačil, s katerim se bodo nosili. Torej, Takori klobuk se ne prilega romantičnemu kašmirskemu plašču preveč. Turban klobuk bi bil grob z vojaško jakno.

Skoraj vsi modeli pletenih klobukov za ženske imajo svoje ime, katerega izvor je včasih preveč težko razložiti. Tako se je "Helsinški" klobuk pojavil šele pred dvanajstimi leti, ko je pletenje iz zelo debele preje prišlo v modo. Od tod, kjer je pokrivala dobila toponomsko ime, lahko samo ugibamo.

Pokazalo se je, da je kapa-takori dobila ime po imenu modne oblikovalke - Svetlane Takkori, ki je izumila dolgih nogavic, ki jih je pletila z obsežnim gumijastim trakom, nato pa je podložila dodatno dolžino v volumetrični rever, ki daje kapetanu originalnost.

Osnovno načelo

Ženske, ki lahko plestijo ali kvačkane, lahko v svoji garderobi omogočijo več kot eno najljubšo glavico. Vzorci pletenih klobukov, z opisi in diagrami, je mogoče zlahka najti na straneh tiskanih revij za ženske.

V klobuk za vsak dan, glavna stvar, morda, je udobje, nato lepoto in skladnost z modnimi trendi. Torej, da bi bilo udobno, je nujno, da se velikost ujema. Zanke je treba izračunati z vezanjem vzorca iz istih niti, pri čemer se uporabijo iste igle za pletenje in enak vzorec, ki se bo uporabil za izdelavo pokrovčka. Da, pletenina ima univerzalno teksturo, ki se lahko raztegne, odvisno od načina pletenja. Ampak še vedno udobno in lepo glavico bi morala biti prave velikosti.

Samo klobuk

Priložnostni modeli pletenih klobukov so pogosto preprosti, samo pletilni vzorci ali dodatki, ki krasijo pokrivala, predstavljajo edinstveno lepoto. Za kravato klobuk, lahko uporabite katero koli metodo - "pletenice", vezavi, vzorec iz sprednje in zadnje zanke, barvne žakard.

Če so izbrane niti in igle za pletenje do njih, je vzorec risbe, potem lahko pridete na delo. Za začetek zvežite vzorec za izračun zahtevanega števila zank. Nato je pleteno glavno platno pokrovčka. Dolžina glavnega pokrova bo ustrezala modelu. Na primer, klobuk za skladiščenje se imenuje tako, ker je precej dolg.

Vzorci pletenih klobukov z opisom postopka se lahko rahlo spremenijo, če uporabljate različne niti. Tudi če bi uporabljali puhasto prejo in dodatno blazinico, bi bila primerna tudi v zimskem klobuku. In teksturirane niti, na primer tako imenovana "trava" iz preje, dajejo dodatnemu volumnu dodaten volumen.

Lepota je pomembna

Pleteni klobuki, modeli in sheme, ki so zelo, zelo raznoliki, morajo biti primerni za ženski obraz. In tu bi morali iti z vgradnjo. Preden ste plesti vaš najljubši model pokrivala, morate oceniti, ali vam bo ustrezala. Možno je, da gre v najbližjo trgovino, kjer prodajajo klobuke, in poskusite na več načinov. Izbira primernega, pletenega klobuka na njegovo podobo.

Na splošno, iskanje modelov pletenih klobukov z opisom primernega stila sploh ni težko. Uporabite lahko tudi nasvete stilistov, ki točno vedo, kako določiti obliko obraza in kateri model kape mu najbolj ustreza.

Kot vedno, srečne ženske, katerih obraz je pravilne ovalne oblike. Lahko si privoščijo dobesedno nošenje kakršnegakoli pokrivala, ki jo želijo. Ostali bodo morali izbrati pleteni model klobuka v skladu z osebnimi lastnostmi:

  • Velika okrogla ali kvadratna površina zahteva prilagoditev s baretko ali kapo z vizirjem, volumetrične kape, ki jih lahko nosite, in jih rahlo premaknete na zadnji del glave.
  • Obraz trikotne oblike ljubi pokrivala, ki ne povečujejo njegovega zgornjega dela, temveč, nasprotno, skrivajo. To so majhne beretke, klasični pleteni klobuki, ušesne kape ali kape s kravato, ki jih je treba nositi ohlapno.
  • Enako velja za pravokotni obraz - pokrivala, ki vizualno prikrivajo preveliko raztezanje - prav to stvar.

Torej, se izkaže, da je zelo preprosto plesti klobuk, samo da potem ne bo razočaran nad rezultatom. Torej, od vseh številčnosti pletenih klobukov modelov, morate biti pozorni predvsem na tiste, ki so najbolj primerni za vas.