FoodPro Preloader

Izvirni foto projekt: slavne podobe, ustvarjene s sodelovanjem likov iz "Vojne zvezd"


Serija fotografij Davida Egerja "52 tednov zvezdnih vojn" je projekt, ki so ga navdihnili najpomembnejši trenutki v zgodovini, ki so jih fotografi zapisali v preteklosti. Enkrat na teden je objavljena nova fotografija, v kateri številke Star Wars predstavljajo kot pravi ljudje v znamenitih posnetkih.

Serija fotografij Davida Egerja "52 tednov zvezdnih vojn" je projekt, ki so ga navdihnili najpomembnejši trenutki v zgodovini, ki so jih fotografi zapisali v preteklosti.

Enkrat na teden je objavljena nova fotografija, v kateri številke Star Wars predstavljajo kot pravi ljudje v znamenitih posnetkih.

Prijavite trenutke

Da bi fotografski projekt postal bolj zanimiv, se je Eger odločil uporabiti številke napadalnih letal, Lukea Skywalkerja, R2D2, C3P0 in drugih.

Fotograf ustvarja pomembne dogodke. Na primer, to bi lahko bila naslovnica albuma Beatles Abbey Road ali slavni govor Martina Luthera Kinga mlajšega.

David fotografira majhne znake iz Star Wars iz bližine.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija