FoodPro Preloader

Nekaj ​​nasvetov o tem, kako vezati kroglice z vzorcem


Izdelava nakita je zelo priljubljena oblika ročnega dela. Baubles - zapestnice nit - so pogosti med mladimi. Ta moda sega v čas hipijev, ki so ga nato vzeli od Indijcev. Takšne gizmos imenujemo tudi "zapestnice za prijateljstvo". Načini za vezanje kroglic z vzorcem, precej veliko. Vse je odvisno od izbranega materiala in modela. Na

Izdelava nakita je zelo priljubljena oblika ročnega dela. Baubles - zapestnice nit - so pogosti med mladimi. Ta moda sega v čas hipijev, ki so ga nato vzeli od Indijcev. Takšne gizmos imenujemo tudi "zapestnice za prijateljstvo". Načini za vezanje kroglic z vzorcem, precej veliko. Vse je odvisno od izbranega materiala in modela. Na primer, uporabite kroglice, niti za nitke. Vedno je prijetno ustvariti lep nakit, ki bo izgledal izvirno in spektakularno.

Metode zapiranja zapestnice

Najpreprostejša in najbolj priljubljena možnost je tkanje iz nitke ali gostih sukancev (»Iris«). Prvi korak je pripraviti ravno in udobno površino za delo. Lahko je plošča, kos kartona, blazinica. Potrebovali boste tudi par čepov, trakov ali zatičev, ki bodo zaščitili niti na njem. Ta vaja lahko resnično očara, saj je tkanje kroglic z vzorcem zelo enostavno in preprosto. Uporabi tehniko makraja. Obstajajo neposredno in poševno tkanje. Vozlišča uporabljajo dvojno in preprosto. Slednji so primerni za začetnike in so izdelani na naslednji način. Delovna nit mora zasukati glavno nit in preskočiti nastalo zanko. Potem morate dobro zategniti vozel. Ta postopek je treba ponoviti. To je preprost vozel.

Floss Fenichka

Korak za korakom navodila za tkanje Baubles, vam omogoča, da hitro obvladajo to vrsto iglo. Število niti je lahko poljubno, vendar je najpomembnejše, da mora biti celo. Na primer, osem kosov. Najprej morate izmeriti zapestje (to je dolžina bodoče dekoracije) in izmeriti nit tri do petkrat več. Vse je odvisno od kompleksnosti izbranega vzorca. Nato jo morate popraviti na delovni površini. Muline ali "Iris" različnih barv morajo biti nameščene vzporedno. Na straneh revij se lahko naučite vezati obeske z vzorcem v obliki geometrijskih oblik, barv, simbolov. Najprej morate vzeti navoj na desni in narediti dva preprosta vozla na tisti, ki je najbližji.

Torej nadaljujte do nasprotnega roba. Rezultat je serija, ki je videti kot trak vozlov, ki se nahaja diagonalno. Niti iste barve na desni in levi sta v središču dela povezani v vozel. Naslednjo vrstico je treba pretehtati z isto nitjo in slediti podobnemu zaporedju. Zato nadaljujte, dokler ne dobite želene dolžine izdelka. Kot kravato je dovolj, da na obeh straneh zapestnice zapnemo pletenice.

Beaded baubles

Lahko se naučite še en odličen način za tkanje baubles z vzorcem kroglic. Če ste seznanjeni s križnim šivom, bo ta način izdelave nakita za vas najbolj zanimiv in razumljiv. Najprej morate na liniji zbrati sodo število kroglic (na primer 12). Nato iglo vstavite v drugi rob na robu, ki naj gre v levo na desno, zategnite ribiško vrvico in ponovno spustite iglo v zgornji rob. Zato nadaljujte še naprej. Vsakič, ko bo nova kroglica prepletena z naslednjim, ki je spodaj. Kako tkati kroglice, shema tkanja jasno kaže. Prikazuje barve niti ali kroglic in smer dela.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja