FoodPro Preloader

Toplo kvačkanje za ženske: vzorci pletenja, fotografije


Vse bolj pogosto dekleta in ženske namesto voluminoznega težkega šala izberejo čedno majico. Ta pripomoček je zasnovan tako, da najbolj učinkovito zaščiti lastnika pred zmrzaljo in hladnim vetrom. Posebna oblika je podobna visokemu vratu toplega puloverja. Ker je pletena majica kvačkana za ženske (vzorci pletenja lahko povsem drugačni), se nosi pod plaščem, krznenim plaščem ali jakno, zelo je udobno za nošenje. Kateri so nači

Vse bolj pogosto dekleta in ženske namesto voluminoznega težkega šala izberejo čedno majico. Ta pripomoček je zasnovan tako, da najbolj učinkovito zaščiti lastnika pred zmrzaljo in hladnim vetrom. Posebna oblika je podobna visokemu vratu toplega puloverja. Ker je pletena majica kvačkana za ženske (vzorci pletenja lahko povsem drugačni), se nosi pod plaščem, krznenim plaščem ali jakno, zelo je udobno za nošenje.

Kateri so načini za vezanje srajce

Mini šal, pletene in kvačkane. Izbira orodja je odvisna od preferenc in spretnosti obrtnika. Omeniti je treba, da je platno, povezano s kljuko, vedno nekoliko gostejše in težje. Ampak to je le plus za takšen izdelek, kot je kavbojka za ženske. Pletilni vzorci se lahko uporabljajo popolnoma drugače: od klasičnih kvačk do vzorcev čipk. Videz sprednje majice, ki je povezan na različne načine, je zelo različen.

Obstajata dva najbolj priljubljena modela:

 • Pravokotnik z zaponko.
 • Srajca z vratom in ogrlico.

Najlažji dickey

Na fotografiji je prikazana zelo gosta in topla kljuka za ženske.

Vzorci pletenja tukaj niso potrebni, saj se uporabljajo samo kvačkanje. Značilnost tega modela je najpreprostejši rez: mini šal ima obliko pravokotnika z zankami na eni strani in gumbi na drugi.

Diagram prikazuje pravilno umeščanje teh elementov.

Za delo je bila uporabljena debela mešanica volne 200 m / 100 gramov. Tako da prednji del srajce ne povzroča draženja na koži, mora biti material zelo mehak, torej ne „ugrizniti“.

Zaporedje pletenja

V nadaljevanju je opisano, kako kvačkati takšen vrat:

 1. Pokličite verigo 55-60 zračnih zank (VP).
 2. Pletite prvo vrsto z enojnimi kvačkami (sc).
 3. Zaženite drugo vrstico sc, priklopite pod oddaljenim stolpcem "pigtail" v prejšnji vrstici. Pri tej tehniki se vzdolž celotne vrste oblikuje reliefna brazgotina.
 4. 1 VP, 1 sc, 2 VP, preskočite dve zanki v tretji, opravite sc, pletite sc do konca vrstice. Torej se oblikujejo zank.
 5. Drugo vrstico ponovite trikrat.
 6. Ponovite tretjo vrstico.
 7. Drugo vrstico ponovite trikrat.
 8. Ponovite tretjo vrstico.
 9. Drugo vrstico ponovite dvakrat.
 10. Obrežite nit in navijte rep. Šivanje gumbov.

Po želji lahko pripravljeno majico zavezujemo v eni vrstici RLS ali v korakih korakov.

Dickey z jermenom

Po isti metodi, vendar z drugačnim vzorcem, je prednja majica kvačkana na gumbih, prikazanih na spodnji fotografiji.

Tukaj, na prvi, je bil pravokotnik povezan z glavnim vzorcem, nato pa je bil izdelan okrasni okvir. V procesu izdelave jermenov se oblikujejo zatiči gumbov. Ker je uporabljena nit bistveno tanjša, je izdelek bolj eleganten.

Zanimivo je pogledati majico, ki je povezana z vzorci odprtine. Kot primer lahko navedemo naslednje.

Prav tako lepo izgleda in zlahka plesti vzorec z "ananasom".

Pletenje s srajco

To je zelo težko izvesti, ampak tudi najtoplejši kavlji za ženske.

Vzorci pletenja odprtih robov so lahko vsi po izbiri kvalificiranega delavca. Fotografija spodaj ponuja dobro možnost.

Gosta usta je sestavljena iz 12 stebrov brez nakida in poteka v prečni smeri. Uporablja se metoda izmeničnih vrstic:

 • 12 dvojnih kvačk.
 • 7 enojnih kvačk, 2 pol-stebrička, 3 dvojne kvačkanje.

Rapport je ena ponovitev prve vrstice in tri ponovitve druge. Ko je vrat pripravljen, se povezuje po spodnjem robu. Višina vratu naj bo vsaj 15 cm, v nekaterih primerih pa je potrebno pletenje tkanine širine 18-20 cm glede na posamezne dimenzije, ki je dekorativna, tako da je lahko izdelana iz katere koli velikosti.

Navedene metode opisujejo, kako iz različnih materialov kvačkamo bok za vsako vreme.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy