FoodPro Preloader

Ustvarjanje origamija. Papirni zmaj


Delo v stilu origami je pred kratkim pridobilo izjemno popularnost. Papirni zmaj, simbol tekočega leta, je zelo pomemben v dvanajstih mesecih. Vsakdo lahko uspe in kakšno čudovito darilo je lahko papirni pravljični lik za vsakogar, ki letos praznuje svoj dvanajsti, dvajset četrti, trideset šesti (in tako) rojstni dan! Na s

Delo v stilu origami je pred kratkim pridobilo izjemno popularnost. Papirni zmaj, simbol tekočega leta, je zelo pomemben v dvanajstih mesecih. Vsakdo lahko uspe in kakšno čudovito darilo je lahko papirni pravljični lik za vsakogar, ki letos praznuje svoj dvanajsti, dvajset četrti, trideset šesti (in tako) rojstni dan! Na splošno bodo Zmaji vseh starosti navdušeni nad vašo pozornost in bodo pokazali največjo naklonjenost v prihodnosti (in to ne bo preprečilo bitjem mitskega in zelo neobremenjenega v letu).

Preden začnete izvajati številke, se morate odločiti, kateri zmaj želite. Obstajata dve glavni vrsti zmajev: vzhodna in zahodnoevropska. Prvi je zelo miren temperament, ljubi družbo in na splošno je neškodljivo bitje, deloma domače. To je tisti, ki ga na skoraj vseh razglednicah uprizarja nekakšen nasmejan smešan mladiček, ki se zelo lepo sreča s tistimi, ki prihajajo k njemu. Origami se izvaja na ta način. Papirni zmaj izgleda kot elegantna igrača s spominki, privlačna in prijetna. Za izvedbo obrti so izbrane vesele barve: rumena, bledo zelena, oranžna. Najboljše od vsega, takšni izdelki so pridobljeni iz trikotnika modulov: moduli dajejo origami gladkost, tako da zmaja ne izgleda zastrašujoče in mogočna, vendar povsem prijazna.

Druga vrsta origami je zmaj iz zahodnoevropskega papirja. Te živali so manj neškodljive, kot je Serpent Gorynych. Večinoma so zaposleni, varujejo zaklad, ugrabljajo čudovite brezplačne princese in na splošno vse vrste umazanih trikov. Zahodnoevropski zmaji so simbol prevare in ne prijaznosti in čistosti, kot na primer v Vietnamu, saj so videti kot čiste kače z precej šokom in impresivnim nasmehom. Krila so lahko prisotna ali pa tudi ne: zahodnoevropski zmaj sploh ne mara leteti. Za izdelavo tega mitskega simbola leta uporabljajo kombinirano tehniko origami: telo je sestavljeno iz modulov, lestvice in krila pa so preprosto izdelane iz listov papirja, ki so bili spretno upognjeni. Možno je, da je celoten zmaj iz ukrivljenih listov - to bo manj gosto, vendar bo dodal grožnjo, ki v celoti izpolnjuje načrtovane cilje. In barve v tem primeru se lahko izberejo svetle, kričeče: rdeče, svetlo rumene, celo črne. Zasnovan lik je utelešen v figkahorigami - zmajev iz papirja je videti precej resničen.

Kako narediti origami zmaja doma? Najlažji način, da naročite komplet za iglo, ki bo po potrebi izdelal module, enako podroben opis s shemo. Seveda taki kompleti niso zelo poceni. Da bi bil rezultat odličen, in užitek stane običajen znesek, lahko kupite papir sam: ne sme biti preveč tanek, ampak karton, seveda, ne bo deloval - izdelek bo grob in neroden. Sheme zmajev različnih vrst lahko najdete na internetu v izobilju - obstaja tudi fotografija v različnih barvah. Kar resnično je treba obdelati, je izdelava modulov. Potrebno je narediti vsaj 300 kosov, v nekaterih variantah pa več kot 700. Toda, ko se najtežje delo konča, se bo proces pritrditve modulov zdel kot pravljica! To je skrivnost origami art - zmaja iz papirja bo navdušila svojega ustvarjalca s svojo lepoto, milino in izvirnostjo, ustvarila figurice s celotno družino - to je neverjetno razburljivo in uporabno za otroške prste. Naj se mali origami mali zmaj pomaga vaši družini, da se zbira pri njenem ustvarjanju in uživajo v pokroviteljstvu simbola leta po koncu dela!

Metulji iz plastične steklenice to storite sami: kako narediti, kar je potrebno, nasvetePrijetno malenkost, ali Kako narediti organizatorja, da dvigne razpoloženjePleteni šal z iglami za pletenjeKako narediti kostum PierrotVolumetrični vzorec pletenja: diagrami in opisiPatchwork: sheme, vzorci in vzorci.  Kompleti za mozaikStarodavni kovanci: portugalski, ameriški, brazilski, sovjetski.  Koliko stanejo starodavni kovanci danes?Tilda Tulipani: mojstrski tečaj za izdelavo brstov, stebel in listov