FoodPro Preloader

Lekcija za kiparstvo. Kako slepiti plastelina


Še vedno nisi gledal risanke o prekletem stilu? In nimate pojma, kdo so to? Toda vaš otrok jih že dobro pozna. Drži se preiskav: "Kdaj boste kupili takšen dom. Kaj storiti?" Minion, kdo si ti? Najprej si poglejmo, kakšna risanka je to »Prezirno jaz«. Trenutno je zelo priljubljen med mladimi v Ameriki. Je zel

Še vedno nisi gledal risanke o prekletem stilu? In nimate pojma, kdo so to? Toda vaš otrok jih že dobro pozna. Drži se preiskav: "Kdaj boste kupili takšen dom. Kaj storiti?"

Minion, kdo si ti?

Najprej si poglejmo, kakšna risanka je to »Prezirno jaz«. Trenutno je zelo priljubljen med mladimi v Ameriki. Je zelo priljubljen med odraslimi.

Glavni junaki so posebna bitja - podporniki. Imajo kratko rumeno telo, oblikovano kot piščančje jajce. Gledajo svet skozi objektiv z enim očesom. Delajte za zlonamernega Gru. Odlikuje jih posebna nedolžnost, sploh niso v sporu, vendar nimajo velikega uma, zato verjetno delajo za tako zlobno bitje.

V svojem delu so ta bitja zelo izvršna in so lahko zelo koristna. V risanki je delovno življenje minionov zelo raznovrstno opisano.

Reševanje problemov

Torej, če povzamemo zgoraj: potrebujemo rumeni "mali človek" na kratkih nogah z enim očesom. Zdaj, ko vsaj približno vemo, koga iskati, bomo ukrepali. Mora kupiti.

Ampak ni bilo tam. Zaradi nizke priljubljenosti v naši državi za nakup takšne igrače v trgovini, če se priložnost predstavlja sama, potem je vsebina redka. Kaj storiti, če je otrok samo rave vsaj eno Sluge, vendar je bolje, da imajo množico takšnih bitij? Obstaja izhod: to morate storiti sami. Najbolj dostopen material za nas je plastelin. Torej, kako narediti miniona iz plastelina?

Stopnje dela

Poskusimo podrobno razmisliti o tej možnosti. Torej, iz gline naredite lepega. Čeprav je lahko izdelan iz drugih ustreznih materialov (gline, mase za modeliranje itd.). Od lastnosti materiala bo odvisna življenjska doba končnega izdelka.

Vendar je vse to odveč, čas je, da še vedno odgovorimo na vprašanje, kako iz gline narediti minion. Vzamemo desko za modeliranje, gomile in glino. Če kopirate izvirnik, potem morate vzeti glino rumene, modre, črne, sive, bele in rjave barve.

Prva faza

Kako zaslepiti plastelina? Začeti oblikovati njegovo telo. Vzamemo kos plastelina, ga segrevamo v rokah in oblikujemo nekaj, oblikovano kot plastično škatlo, ki jo lahko najdemo v vsakem bolj prijaznem. Otroci so zagotovo videli to. Če želite narediti, kot v risanki, potem za telo morate uporabiti rumeno glino.

Druga stopnja

Izdelujemo hlače. Vzemimo plastelin drugačne barve (modre barve) in oblikujemo obleko iz dveh ravnih trakov. Prilepite trakove na dno trupa. Vzemite pravokotnik in ga pritrdite na isto, vendar v drugačni smeri.

Še naprej raziskujemo kombinezon. Vzamemo dve plastelinski klobasi, ki bosta služili kot trakovi. Namesto žepa na trebuhu. Nato "šivamo" črne gumbe. Ena - namesto žepa, dva manjša - namesto pritrditve trakov. Ostri predmet (šilo, igla) ob robu žepa naredi majhne vdolbine - ustvarjamo videz šiva.

3. faza

Izdelujemo naše peresa in noge. Ne pozabite, da mora imeti na rokah tri prste, kot v risanki. Ročaji so izdelani iz iste barve kot telo. Črne noge iz plastelina.

Faza štiri

Naredimo obraz. S črno zenico oblikujemo oči (lahko naredimo enokokega) rjavega plastelina. Iz črnih klobas naredite čaše z lokom. Na objektiv pritrdimo belo barvo, obrobljeno s sivo glino.

Poskrbite za izraz obraza hudiča. Narižite mu napačen nasmeh. Vzamemo oster kup in potisnemo rahlo neenakomeren lok v ustih.

5. faza

Za zaključek, bomo izdali frizuro našemu junaku. Izdelujemo dolgo, tanko klobaso iz črne gline. Delimo ga na šest enakih delov. Čeprav je lahko več. Vse je odvisno od vaše želje, da delate na gostoti las. Naslednje na glavo v luknje, kot če bi dal dlake.

Zaključek

Tukaj je pripravljen naš lik iz risank. In zdaj ste se naučili, kako narediti plastino minion. Če želite, lahko ta postopek ponovite. Vzemite celo vojsko sluga. Vašemu otroku lahko pokažete, kako narediti slast plastelina. Zagotovo bo užival pri sodelovanju pri izdelavi novega prijatelja.

Če izdelek ni izdelan iz plastelina, ampak, na primer, iz gline, lahko dobite spominek. Daj ga prijateljem in znancem. In če je potrebno, jih naučite, kako iz gline narediti miniona.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami