FoodPro Preloader

DIY izobraževalne knjige - koristne za otroke, zanimive za odrasle


Čeprav danes knjižni trg zelo široko predstavlja izdelke za otroke, njegova kakovost ni vedno v skladu s potrebami staršev. Kupiš knjigo in vidiš v njej ... V tiskanih izdelkih za otroke material pogosto ni najvišje kakovosti, izkrivljen. Na primer, srečate lahko takšne "napake", za katere ne veste, ali se smejete ali jokate. "M

Čeprav danes knjižni trg zelo široko predstavlja izdelke za otroke, njegova kakovost ni vedno v skladu s potrebami staršev.

Kupiš knjigo in vidiš v njej ...

V tiskanih izdelkih za otroke material pogosto ni najvišje kakovosti, izkrivljen. Na primer, srečate lahko takšne "napake", za katere ne veste, ali se smejete ali jokate. "Mama-čebela papa-bumbar pravi:" Ne maram plavati v reki! ". Vendar pa izobražena oseba ve, da sta čmrlj in čebela popolnoma različne vrste žuželk in takšna pesem lahko zavede otroka in mu da napačno znanje o svetu. Da bi zaščitili vašega otroka pred takšnimi »mojstrovinami«, ni znano, kako starši ali drugi odrasli, ki so zainteresirani za vzgojo otroka, sami razvijajo učne knjige z lastnimi rokami. Tudi številne otroške tiskane publikacije grešijo v vrsto gradiva, ki se nahaja na eni strani. Medtem se zelo majhnim otrokom težko koncentrirajo, ko je pred njihovimi očmi preveč majhnih risb.

Knjige iz lepenke in papirja

Za njihovo ustvarjanje bodo potrebne žive slike, ki jih lahko izrežete iz revij, oglasnih letakov. Mnogi, ki razvijajo knjige z lastnimi rokami, za njih pripravijo ilustracije. Tiskate lahko na tiskalnik, še posebej všeč ilustracije, da jih lahko uporabite v ekskluzivni izdaji. Prav tako so primerne risbe barvil, ki se lahko uporabijo kot aplikacije ali ponovno oblikujejo. V tem primeru se bodo funkcije knjig razširile. Konec koncev, poleg znanja o novem, otrok dobi priložnost, da razvije spretnost slikanja ali dela v tehniki uporabe.

Fotografska knjiga

Izobraževalne knjige za otroke z lastnimi rokami se lahko opravijo v programu Publicher, na straneh fotografij ali slik. Ustvarjanje izobraževalnih knjig z lastnimi rokami, je pomembno, da sami določite izobraževalne in kognitivne cilje, ki jih želite doseči, ko vadite z otrokom. Zato naj bodo ilustracije nameščene v sistemu, ki ima vprašanja in praktične izobraževalne igre. Najboljše od vsega, če bo v eni knjigi uporabljen izbor slik ene teme: "Živali", "Ptice", "Hišni ljubljenčki", "Prevoz", "Zelenjava", "Igrače". In super je, če izdaja uporablja verze, uganke in zgodbe, ki so jih sami izumili odrasli. Seveda, pod pogojem, da bo to opravljeno z visoko kakovostjo.

Domače knjige iz tkanine

Za absolutno majhne otroke se priporočajo igrače, ki nimajo ostrih vogalov - mehke. In danes, vedno bolj pogosto v rokah otrok se pojavljajo knjige iz tkanine. Slike na njih so narejene v tehniki nanašanja, sam list je opremljen z mehkim tesnilom ali tesnilom. Takšne učne knjige z lastnimi rokami za majhne potomce izdelajo starši doma, v svojem prostem času.

Lahko jih celo izdelate tako, da jih položite na plastične vrečke, medtem ko se strani spredajo. To lahko zaščiti pred prezgodnjo kontaminacijo knjige, s svojimi rokami za otroke sešiti.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature