FoodPro Preloader

Enostavne ideje: kako šivati ​​puder


Obstaja mnenje, da je svinčnik za pisala in druga majhna pisarna poseben pripomoček za šolarje ali študente. Pravzaprav je miniaturna torbica za pisanje pripomočkov uporabna v vsakem domu. Tudi če lahko v apartmaju najdete eno kemično svinčnik in radirko z najbolj natančnim pregledom, je bolje, da imajo ti predmeti poseben prostor za shranjevanje. To je p

Obstaja mnenje, da je svinčnik za pisala in druga majhna pisarna poseben pripomoček za šolarje ali študente. Pravzaprav je miniaturna torbica za pisanje pripomočkov uporabna v vsakem domu. Tudi če lahko v apartmaju najdete eno kemično svinčnik in radirko z najbolj natančnim pregledom, je bolje, da imajo ti predmeti poseben prostor za shranjevanje. To je priročno in praktično. Vsi se morda strinjajo, da mora biti vsaka stvar v hiši na svojem mestu.

Poleg tega ni treba porabiti denarja (in velikih) za nakup torbice, saj je zelo enostavno šivati ​​primer svinčnik sami. Poleg tega obstajajo modeli primerov za peresa, ki ne zahtevajo uporabe igel in niti za njihovo ustvarjanje.

Prvi organizator

S prihodom otroka v hišo, starši poskušajo diverzificirati prosti čas otroka, in hkrati v celoti razviti. Najboljšo prakso kot risanje je težko najti. Po približno letu dni se pri otrocih pojavijo prvi svinčniki, barvne peresa, flomastri in čopiči. Vse te stvari se zbirajo in zvijajo po vseh vogalih in nočnih omaricah, nadlegujejo utrujenega očeta in dodajajo delo mučeni mami.

Kako šivati ​​primer svinčnika, bo koristno poznati starše majhnih otrok. Prvič, otrok bo želel zložiti svinčnike v barvito posodo. Drugič, za mamo je to odlična priložnost za vadbo in razvijanje ustvarjalnih spretnosti, za otroke.

Ne začnite prvih užitkov s preveč zapletenimi modeli. Dovolj je, da se na kabel napne preprosta torbica. Delo bo trajalo nekaj minut prostega časa. Tkaninska torba je lahko okrašena s pletenico, gumbi, okrasnimi ali kroglicami. Takšni primeri za dekleta bodo postali samo Božji dar, saj so lahko zelo svetli in barviti. Lahko jih spremenite vsaj vsak teden. In fantje ljubijo torbice te vrste za svoj skromen videz.

Za različne potrebe

Pred začetkom dela je pomembno upoštevati model bodočega posode, izračunati njegovo velikost, zmogljivost in trajnost. Vse te dejavnike je treba upoštevati, preden se šivamo s svinčnikom, ker bo to žaljivo, če se pisalne ali risalne potrebščine ne prilegajo v torbico.

Posoda za pisarno je drugačna. Takšne gizmos se razlikujejo po svoji strukturi. Ena od najpreprostejših možnosti je primer ene delitve z zadrgo. Z ustrezno skrbnostjo je ta model spremenjen. Nato se notranji prostor razdeli na dva ali tri dodatne oddelke, od katerih se vsak zapre z zadrgo.

Takšne posode se razlikujejo po obliki in velikosti. Lahko so izdelani v obliki valja, paralelepipeda ali celo živali. Spodaj je vzorec v obliki morskega psa. To ni težko, da bi tak čudež z lastnimi rokami, glavna stvar je, da sledite navodilom, ob upoštevanju dejstva, da je veliko lažje delo s sintetičnimi nedrsečimi materiali. To je tisto, kar morate storiti:

  • Medsebojno povežite dele trebuha morskega psa in naredite dno ohišja svinčnika, pri čemer šivate elemente na šivalnem stroju.
  • Izrežite podrobnosti hrbtnega naslona tudi med seboj, ne pozabite graditi plavuti.
  • Začenši z nosu morskega psa, je potrebno povezati trebuh in hrbet, ki se giblje proti repu. Ne pozabite zapustiti prostora za sponko, ki bo služila tudi kot "zobje" za plenilske ribe.
  • Po volji se lahko morski pes oblikuje v oči od gumbov ali drugih pripomočkov za šivanje.

Kaj za šivanje?

Kot je bilo pojasnjeno nekoliko višje, je za začetnike veliko lažje delati z gostimi in nedrsečimi tkaninami na dotik. To je lahko kos starih kavbojk in le majhen kos barvnega bombažnega materiala (chintz, calico, saten). Primerna je tudi za jakne, plašč, tkanine za oblazinjenje.

Zelo zanimivo z vidika dela in končni rezultat so primeri čutenja. Ta material ne potrebuje obdelave, ker se njegovi kosi ne sesujejo, dovolj je, da ročno preprosto pomete notranji in zunanji šiv, da bi bili deli lepši in lepši, jih izrežemo s posebnimi škarjami z nazobčanimi rezili. Ta tehnika je pomembna tudi za pristno in umetno usnje, semiš.

Za šivanje nekaterih vrst svinčnikov ne potrebujete niti vzorca za svinčnik. Poleg tega je možno takšno delo opraviti brez izdelave enega šiva. Vse kar potrebujete je pravokoten kos tkanine, ravnilo, svinčnik ali kreda in škarje. V tkanina cut, morate narediti majhne zareze, ki bo služil kot zanke za svinčnike in peresa. Nosilci so izdelani skoraj po celotni dolžini obdelovanca, z izjemo sprednjega dela, v katerem bo ovit večbarvni valj. Da se primer ne odpre, s strani, kjer ni kosov, morate pritrditi vrvico ali trak zadostne dolžine. Zavit okoli svinčnika bo varno pritrdil vse, kar je zloženo v notranjost, in okrasilo izdelek.

Vrečka za svinčnik za eno delitev

Najbolj priljubljeni so bili vedno primeri svinčnikov za dekleta. Mlade ženske modi od mladosti ljubijo red in red. So z veseljem uporabljajo za to vrsto dodatkov. Na pozornost igelke so predstavili še en preprost vzorec, s katerim lahko šivamo lušten svinčnik. Upoštevajte, da je ta model zapakiran. Poleg tega je opremljen s podlogo.

Ta vreča je obsežna in prostorna. Uporabna je ne samo za deklico s svojimi pisanimi zakladi, ampak tudi za njeno mamo, ko nujno potrebuje kozmetično torbo. Če pri roki ni bilo lepe sponke z velikim in udobnim drsnikom, ni pomembno. Na običajen "jezik" z zadrgo lahko povežete trak ali majhno verižico za kroglice ali kroglice. Potem odprite primer ni težko, celo majhen otrok. Spodaj je vzorec te stvari.

Škatla iz plastenke

Pomembna pomanjkljivost tekstilnih prevlek - hitra obraba. Raztrgana sta v nahrbtniku, obrisana z zunanjim delom in se umazana s črnilom od znotraj. Otroci ponavadi pozabijo zapreti kape iz označevalcev in skriti palico v avtomatskem ročaju znotraj njih, na splošno, je ogromno delo. Da bi se izognili zmešnjavam in nesporazumom s madeži, je zelo enostavno. Enostavno plastične steklenice pridejo na pomoč. Od njih, lahko tudi tare za pisarno.

Zmedeni bralci si bodo zagotovo zastavili vprašanje: kako šivati ​​plastično torbico za šolo? Pridržujemo si pridržek, da se v tem primeru šivilu lahko delno ali v celoti izognemo. Fotografija prikazuje kratek mojstrski razred o delu s steklenicami. Za en primer potrebujejo dva. Iz posebnih orodij, kot je prikazano na sliki, potrebujete pištolo za lepilo. Če ga nimate, lahko šivate z zadrgo ročno, na steklenici pa z debelo iglo ali šivom.

Etui za svinčnik brez vzorcev in tkanin

Šivanje z zadrgo je glavna težava številnih šivalk, zlasti če so začetniki pri svojem delu. Zdaj bodo lahko vsi, ki so se tako bojijo dela z nagajivimi pritrdilnimi elementi, premagali svojo fobijo, ker se bodo naučili, kako šivalni kovček lahko šivamo samo iz strele. Za delo boste potrebovali 7-8 pritrdilnih elementov enake dolžine. To so lahko skrivne zadrge, traktor ali najpogostejši. Glavni pogoj je uporaba enakih pritrdilnih elementov na enem delovnem mestu. Njihova barva nima popolnoma nobenega pomena: več ko je uporabljenih odtenkov, svetlejši bo svinčnik.

Preden šivamo s svinčnikom s svojimi rokami, je pomembno, da verjamemo, da je vsaka zadrga v dobrem stanju tako, da razveljavi in ​​pritrdi svoje tekače. Lepljenje in poškodovane pritrdilne elemente je treba zamenjati z novimi. Strele je treba šivati ​​izmenično v dolžino. Rezultat bo večbarvni pravokotnik. S povezovanjem ekstremnih pritrdilnih elementov s šivasto stranjo dobite nekaj kot cev. Njegovi končni deli (tisti, kjer so montirani nosilci sponk) morajo biti pravilno pritrjeni z navojem in iglo. Na tako enostaven način lahko šivamo kovček za svinčnik z minimalno porabo sredstev in truda, kar je najpomembnejše - z osupljivim končnim rezultatom.

Je izpostavljenost najpreprostejša fizika ali čarobnost ustvarjanja mojstrovine?Kako zgraditi vzorec kril?  Sonce je odličen rez za modno kriloŠarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokamiDIY graviranje - starodavna in večno mlada umetniška oblikaTople in dekorativne pletilne dokolenke: diagrami in opisKako tkati zapestnico iz gumijastih trakov z lastnimi rokamiKako šivati ​​poletno obleko z lastnimi rokami?  Beležka za začetnikeBimetalni kovanci: seznam.  Bimetalni kovanci Rusije.  Bimetalni kovanci za 10 rubljev