FoodPro Preloader

Postavljanje dinamike Origami po korakih


Odrasli in otroci radi zbirajo različne papirne figure o tehniki origami. Toda brez podrobnih navodil, je enostavno zamenjati, še posebej za začetnike, v tovrstnih ročnih delih. V naslednjem koraku po korakih je vzorec dinozavrja iz brachiosaurjevega dinozavra iz papirja, ki ga lahko izvajajo ljubitelji Origamija na kateri koli ravni priprave. Ka

Odrasli in otroci radi zbirajo različne papirne figure o tehniki origami. Toda brez podrobnih navodil, je enostavno zamenjati, še posebej za začetnike, v tovrstnih ročnih delih. V naslednjem koraku po korakih je vzorec dinozavrja iz brachiosaurjevega dinozavra iz papirja, ki ga lahko izvajajo ljubitelji Origamija na kateri koli ravni priprave.

Kaj potrebujete za izgradnjo dinozavra

Korak za korakom priporočila za origami dinozavra vzorcev vam bo omogočilo, da sestavite model v samo 30 minutah. Potrebovali boste naslednje materiale:

  • papir;
  • vladar;
  • Škarje;
  • lepilo za pritrjevanje končnega izdelka.

Lepo videti številke iz barvnega papirja, je treba dati prednost listi bolj tesno, pobarvane na obeh straneh.

Opis montaže dinozavrov po korakih

Najprej morate pripraviti papir kvadratni 20x20 cm in nato obrisati gube, kot je prikazano na sliki (koraki 1-6).

Po tem, ko dobimo sliko, ki je podobna kunčjemu ušesu, je treba na obeh straneh zaviti vogale navznoter. Spodnji sprednji zavihek se dviguje s pomočjo trikotnika, ki ga oblikujejo zgornje pregibi kot vodilo. Obe strani sta pritisnjeni proti središču, nato pa morate zaviti nastali zadnji ventil (koraki 7-8).

Nato morate model obrniti in zložiti sprednji del. Spodnja loputa je rahlo upognjena, kot je prikazano na sliki v korakih 9-10. Ta skica bo pomagala določiti mejnik za nadaljnjo montažo origamija.

Najtežji del sheme dinozavrov

Naslednja faza je najbolj odgovorna in zahteva posebno pozornost. Napake v vzorcu origami dinozavrov v korakih 11-19 ne bodo dopuščale, da se model dokonča.

Robovi morajo biti pritisnjeni na pregibe, dobljene v koraku 10. Stranske lopute se zložijo navzgor, nato pa se dva velika zavihka potegneta navzdol do konca (koraka 11-13). Kolena morajo biti zložena in obrnjena nazaj na obeh straneh (koraki 14-15).

Po tem se model zloži na polovico, vrat se zatakne nazaj. Z vrha vratu s pomočjo več zavojev nastane dinozavrova glava, vrh nosu. Ni meril za pravilno zlaganje glave. Lahko podate obrazec, ki vam je všeč. Po želji lahko tudi oči, nosnice in usta narišete z barvnimi oznakami (koraki 16-18). Po več zloženjih se oblikujejo stabilne noge (koraki 19-20). Konico repa lahko pustimo naravnost ali pa jo večkrat upognemo. In preprosta figura dinozavra je pripravljena.

Montažna shema papirja za papir dinozavra je primerna za vsakogar. Podroben opis po korakih s shematično analizo bo razumljiv tudi začetnikom.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy