FoodPro Preloader

Kako šivati ​​obleko na tla s svojimi rokami


Vsak od nas je zagotovo imel takšne situacije, ko smo srečali dekle v povsem enaki obleki kot naša. In neprijeten občutek, ki se pojavi v tem trenutku, ni mogoče zamenjati z ničemer. Seveda vsi razumemo, da je to normalna situacija, toda iz neznanega razloga si želite padati skozi zemljo in izriniti obleko in je nikoli več ne nositi. Da bi

Vsak od nas je zagotovo imel takšne situacije, ko smo srečali dekle v povsem enaki obleki kot naša. In neprijeten občutek, ki se pojavi v tem trenutku, ni mogoče zamenjati z ničemer. Seveda vsi razumemo, da je to normalna situacija, toda iz neznanega razloga si želite padati skozi zemljo in izriniti obleko in je nikoli več ne nositi. Da bi preprečili, da bi se takšne situacije ponovile, lahko začnete sami izdelovati obleko, na primer, da si s svojimi rokami šivate obleko na tla za poletje. Kličete po pomoči vso domišljijo in ustvarjalnost, lahko ustvarite edinstven izdelek, v katerem se boste počutili odlično in originalno.

Šivamo neodvisno: predhodna pravila

Da bi obleko oblekli na tla z lastnimi rokami, je potrebno izvesti dejanja v določenem zaporedju, ne da bi pozabili še enkrat izmeriti in popraviti nekaj. Torej, izberite model. Ko si v glavi zamišljamo obleko svojih sanj, ustvarimo skico - kako bo ta obleka resnično izgledala. Nato naredimo meritve in naredimo vzorec. Potem je tu še proces neposrednega šivanja obleke in ga prinaša v finale s pomočjo dodatnih podrobnosti. Najpomembnejši proces je pripravljalni: napaka na tej stopnji lahko pokvari celoten projekt. Zato je bolje, da vse preverite.

Mi merimo in naredimo vzorec

Za šivanje dolge poletne obleke na tla morate opraviti te meritve:

- dolžina celotnega izdelka;

- dolžina hrbta od podnožja vratu do pasu;

- polovico obsega pasu in bokov;

- polovico obsega prsnega koša in nad prsnim košem;

- dolžina od vrat do ramena;

- polovico oboda vratu.

Pattern obleko v tleh - precej težko stvar, zato morate ukrepati korak za korakom. Za začetnike je bolje šivati ​​preprosto obleko iz poceni tkanin. Podnožje za vzorec lahko uporabite za dolgo obleko, ki jo kasneje dodate s potrebnimi spremembami.

Izberite slog in tkanino

Slog je treba izbrati na podlagi značilnosti vašega figure. Z izbiro primernega na prvi pogled, modela, lahko izmerite podobne stvari v trgovini in se odločite, da so popolnoma primerne za vas. Če ste se najprej odločili, da naredite obleko v tleh z lastnimi rokami, izberite preproste sloge, ki ne zahtevajo posebnih šivalnih veščin. Po tem, lahko greš v trgovino za krpo. Ker smo šivati ​​poletno obleko, material je bolje izbrati naravne, na primer bombaž ali svila, chintz. V takem izdelku bo udobno tudi v najbolj vročem dnevu.

Šivalni postopek

Zdaj merimo, ustvarimo vzorec na papirju in ga prenesemo na tkanino. To naredite s posebno kredo ali suhim milom in ravnilom. Izrežite vzorec in vgravirajte podrobnosti. Prepričajte se, da končate robove pred končnim šivanjem. Rob tkanine je samo obrnjen in šiv.

Združujemo podrobnosti - in obleka je skoraj pripravljena! Dodajte vse dodatne podrobnosti, okrasite s čipko, aplikacijami, bleščicami. Tako smo z našimi rokami oblekli obleko na tla, medtem ko smo porabili najmanj truda. Zdaj ste lahko prepričani, da nihče nima takšne obleke. Z enim vzorcem lahko šivamo nekaj oblek iz različnih materialov in z različnimi podrobnostmi ter dobimo raznovrstno garderobo za celo poletje!

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami