FoodPro Preloader

Kako narediti jedi meče z lastnimi rokami: navodila za montažo


V že dalečem letu 1976 se je na zaslonih pojavilo prvo ustvarjanje Georgea Lucasa - začetek sage o zvezdni vojni. Fantastična ideja avtorja je zajela srca ljudi, ki so postali goreči oboževalci filma. Vsako dekle je sanjalo, da je kot princesa Leia, in fantje so posnemali junaške bojevnike. Predlagamo vam, da naredite svoj Jedi meč. To bo

V že dalečem letu 1976 se je na zaslonih pojavilo prvo ustvarjanje Georgea Lucasa - začetek sage o zvezdni vojni. Fantastična ideja avtorja je zajela srca ljudi, ki so postali goreči oboževalci filma. Vsako dekle je sanjalo, da je kot princesa Leia, in fantje so posnemali junaške bojevnike. Predlagamo vam, da naredite svoj Jedi meč. To bo odlična igračka za majhen oboževalec ali dopolnitev igralske podobe odraslega oboževalca Star Wars.

Svetlobni meč

Za ustvarjanje džedajskih mečev za otroke morate izbrati varne materiale. Najprimernejša možnost je izdelava orožja igrač iz preproste svetilke. Priporočljivo je, da ležite v roki otroka. Bolje je izbrati napravo za razsvetljavo, znotraj katere so diode. So trpežni in porabijo najmanj energije, zato boste redko zamenjali baterije. Prepričajte se, da svetilka oddaja barvno osvetlitev. Če ga ne najdete, se ne odvrača: lahko odstranite steklo in barvo diode v desni barvi z običajnim lakom za nohte.

Drugi del meča je polikarbonatna cev in majhna plastična kapica. Dolžino rezila prilagodite sami, tako da se z otrokom prilega. 60-80 cm bo dovolj. Prerez cevi mora biti nekoliko manjši od svetilke. Potrebujete tudi vroče lepilo ali prozorni "Moment" in električni trak.

Sestavljanje igrač

Sestavljanje mogočnega laserskega meča je preprosto. Najprej pripravite rezilo. Polikarbonat je transparenten in potrebujete material, ki bo razpršil žarke. Če želite, da je cev mat, previdno hoditi na njem s smirkovim papirjem. Z vročim lepilom pritrdite pokrovček na vrhu rezila. Odstranite steklo iz svetilke in poskusite cev do ročaja. Če se ne prilega tesno notri, naredite nekaj zavojev traku. Zavarujte rezilo z lepilom na vrhu luči. Ostaja samo preverjanje igrače pri delu. Vaš otrok bo skakal s srečo! Ustvarite jedijevske meče za svoje prijatelje in bodo lahko igrali proti silam zla.

Takšno ročno izdelano orožje vas bo malo stalo (za razliko od ponudb v trgovinah z igračami, kjer je cena resnično ugriznjena) in porabili boste minimalno časa za to.

Dioda trak meč

Za izdelavo svetlobnega menjalnika boste potrebovali:

  • LED trak ali hladen neon. Ima številne prednosti, vključno z varnostjo, vzdržljivostjo in nizko porabo energije. Cena je odvisna od širine traku in števila diod. V povprečju se giblje od 350 do 500 rubljev na kvadratni meter. Široka paleta odtenkov sijaja bo olajšala določitev barve sevanja, ki ga bodo vaši Jedijevski meči oddajali.
  • Kovinska luč. Ta naprava, ki je ne potrebujete kot osvetljevalnik, bo služila kot zanesljiv ročaj za mogočno orožje. Pri izbiri se zanašajte na osebne nastavitve: barvo, oblikovanje, velikost. Pomembno je, da se ročaj udobno prilega dlanu, inverter pa preprosto vstopi v notranjo cev.
  • Cev. Kot v prejšnji različici, uporabite rez iz polikarbonata, obdelanega s smirkovim papirjem. Poskrbite za konec škrbine.
  • Inverter. To je posebna baterija za fleksibilen neon. V notranjosti majhne škatle je vstavljena baterijska tabletka.

Poleg tega potrebujete vroče ali takojšnje lepilo in električni trak.

Pripravljalni del

Zdaj pa si poglejmo podrobneje, kako narediti jedijevski meč. Najprej morate "utripati" svetilko. Previdno odstranite notranjost z nje. Preverite, ali se pretvornik prilega notranjosti cevi. Če je odgovor da, potem je vse v redu!

Ne pozabite, da mora biti prerez cevi nekoliko manjši od vrha luči. Izberite velikost rezila sami. Obdelajte konce plastike s smirkovim papirjem, saj je o njih zelo enostavno rezati.

Skupščina

Velikost neonskega traku mora biti nekoliko večja od velikosti cevi. En konec pritrdite z vročim lepilom na pokrovček, s katerim zaprete krono orožja. Trak mora biti znotraj polikarbonatne cevi. Jedi meči enakomerno sijata po celotni dolžini, ta učinek vam bo zagotovil hladen neon.

Če želite trak priključiti na pretvornik, preprosto priključite priključke drug na drugega. Spajkanje ali dodatne manipulacije niso potrebne, kar je zelo priročno. Preverite delovanje razsvetljave.

Da bi meč dolgo časa služil, previdno pritrdite razsmernik v cevi z vročim lepilom. Torej se ne bo družil in se boril proti stenam trupa.

Ostaja le, da cev nežno vstavite v dno ročaja in jo pritrdite z lepilom. Svetlobni meč je pripravljen! Ta možnost je primerna tako za vlogo kot za otroke.

Tisti na temni strani

Ljubitelji zvitih slik potrebujejo tudi jedi mačeve. Navsezadnje se je Sith samo preusmeril na temno stran sile in ustvaril njihov red. Darth Maul je bil lastnik dvojnega orožja, ki je v bitki dalo element presenečenja. Njegov rdeči svetlobni meč je prestrašil vsakogar, ki je na poti prišel čez temnega gospodarja.

Kot ste morda uganili, da bo enostavno. Samo zbrati morate dva meča z rdečim neonskim trakom. Upoštevajte, da morajo biti rezila rahlo krajša. Ročaj-luči povežite med seboj s črnim trakom. Trdovratna rana, tako da se podrobnosti ne morejo odložiti. Najprej lahko pritrdite njihove baze z »drugim lepilom« in nato hodite s črnim izolirnim trakom.

Zaključek

Zdaj veš, kako narediti jedijevski meč z lastnimi rokami. Pravi ventilatorji brusijo kovinske delce iz stružnic.

Uporabljajo posebne sestave za obdelavo jekla za doseganje realističnega učinka. Zahvaljujoč postopku montaže, ki je opisan v članku, boste lahko nadaljevali potovanje pri izdelavi mogočnega orožja za zaščito vesolja.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature