FoodPro Preloader

Kako izdelati obrt iz montažne pene naredite sami


Poliuretanska pena je praktična in priročna stvar. Je zelo enostaven za uporabo in rokovanje. Poleg tega pena ni toliko denarja. In kar je najpomembnejše - pogosto ga najdemo v vsakdanjem življenju v obliki presežka ali ostankov. In če po zaključku gradnje ostane montažna pena, bodo vrtne obrti postale dostopne in preproste. Glavna

Poliuretanska pena je praktična in priročna stvar. Je zelo enostaven za uporabo in rokovanje. Poleg tega pena ni toliko denarja. In kar je najpomembnejše - pogosto ga najdemo v vsakdanjem življenju v obliki presežka ali ostankov. In če po zaključku gradnje ostane montažna pena, bodo vrtne obrti postale dostopne in preproste. Glavna stvar je imeti fantazijo in sposobnost za delo z nožem.

Za izdelavo obrti iz montažne pene to storite sami, potrebovali bomo:

  • Pena . Odvisno od velikosti slike boste morda potrebovali do deset valjev.
  • Osnova . Podvržena je povečanju pene (primerna za obliko).
  • Nož Najbolje je, da vzamete oster in tanek, bolje je uporabiti skalpel.
  • Barva, lak .

Načrtovanje

Najprej morate jasno predstavljati velikost in obliko slike, ki bo prihodnje obrti iz pene z lastnimi rokami. Izhajati morate samo iz lastnih želja, drugi dejavniki pa malo vplivajo na rezultat. Po tem je izbrana osnova. Uporabite lahko vse trdne predmete - steklenice, cevi, karton, les in tako naprej. Če bo številka stala na ulici, je bolje, da je okvir relativno težek, tako da ustvarjanje ni odpihnilo veter in ne pade. Prav tako je vredno pripraviti delovno mesto, kjer bodo obrti izdelane iz montažne pene z lastnimi rokami - za polaganje tal v garaži ali delavnici, zaloge na topilu (oprati roke po delu) in rokavice.

Premaz za peno

Zbrani in pripravljeni okvir se začnejo pokrivati ​​s peno. To je treba storiti plast za plastjo, da vsakih deset do petnajst minut, da se posuši. Pozor! Pred nanosom barve je pena zelo dovzetna za neposredno sončno svetlobo, ki lahko negativno vpliva na njene lastnosti, zato jo je bolje uporabiti v prostoru z zaprtimi okni. Po nanosu lahko prilagodite obliko noža. Nekateri deli okvirja so nanjo pritrjeni ločeno po nanosu več plasti pene. Prav tako je možno izdelati cele posamezne dele, jih pokriti in pritrditi na glavno telo z enakim materialom kot lepilo. Samo zaradi sušenja plovil iz pene z lastnimi rokami so narejene dovolj dolgo.

Dressing

Po izdelavi končnega obrazca lahko nadaljujete z načrtovanjem. Glavna možnost - pokriti več plasti barve. Najprej dva, potem, po nekaj urah sušenja, ko se pojavi rumena barva pene, druga. Za trajnost in ohranjanje barve lahko pokrijemo s transparentnim lakom. Ladijski lak je najboljši, ne obarva rumene barve. Druga tehnika je lepljenje s toaletnim papirjem in barvanje. To je lažje in ne zahteva veliko barve.

Uporaba

Obrti iz poliuretanske pene, katerih fotografije ni težko najti na internetu ali v ustreznih revijah, so preproste za izdelavo in lepe. Kakršna koli fantazija lahko oživi, ​​se obrne v neverjetnih in bizarnih oblikah. Poleg tega so tudi neverjetno funkcionalni - obrtniki izdelujejo vse s pomočjo pene, od luči do vodnjakov. Pena je zlahka sposobna vsakomur razkriti svoje sposobnosti. Glavna stvar pri tej zadevi je jasna predstava o tem, kaj bi se na koncu moralo izpeljati in se z vsakim korakom približati rezultatu.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy