FoodPro Preloader

Najbolj znan lik stripov je Joker. Masko in ličila naredite sami


Stripi so že dolgo trdno povezani z vsakodnevnim življenjem mnogih otrok in odraslih. Tisti, ki radi naredijo cosplay, dovolj pogosto, da ustvarite maske znanih junakov iz DC Comics. Kdo se ne želi soočati s težavami, praviloma ustvarja dobre grimase pozitivnih nadčlovekov, ki nenehno izvajajo akcije z veliko črko. Ampak

Stripi so že dolgo trdno povezani z vsakodnevnim življenjem mnogih otrok in odraslih. Tisti, ki radi naredijo cosplay, dovolj pogosto, da ustvarite maske znanih junakov iz DC Comics. Kdo se ne želi soočati s težavami, praviloma ustvarja dobre grimase pozitivnih nadčlovekov, ki nenehno izvajajo akcije z veliko črko. Ampak ali ni zanimivejše, da si naredite masko negativnega značaja?

Ko že govorimo o strašnih grimakah stripa iz DC Comicsa, seveda pomislimo na prvi in ​​edini Joker. Maska tega lika je grozljiva in zastrašujoča. Kolikor je znano, ima ta zlobni junak dva izvirna obraza. V filmih in risanih filmih lahko vzame klasičen in povsem nenavaden videz. Na žalost je nemogoče opisati, kako bi lahko igral Jokerja iz vseh kinematografskih trakov, zato bo ta članek razložil postopek izdelave originalne ličnine in ustvaril masko, ki temelji neposredno na videzu lika v stripu. Najprej pa se pogovorimo o osebnosti Jokerja.

Lastnosti znakov

Kako narediti masko Joker - bo opisano spodaj, in zdaj bomo govorili o značilnostih zlobnega značaja.

Junak ima precej visoko raven inteligence. Treba je omeniti, da je Joker odličen kemik. V enem od stripov lahko ugotovite, da je lik razvil svoj lasten strup v več različicah. Šaljivec ni le pameten, ampak tudi odličen strateg. Skriva svoje orožje, prikriva se kot klovnov rekvizit. Glede na značilnosti "staršev" značaja, lahko varno rečemo, da je Joker praktično najboljši detektiv na planetu. Tudi Batman ne uspe v nekaterih situacijah napovedati svoje poteze.

Maska ali ličila?

Za cosplay se pogosto uporablja priljubljen lik - Joker, katerega maska ​​ni primerna za vsako tematsko praznovanje. Če nimate niti najmanjše želje, da bi posebej kupili grimaso, ki jo bo oseba nosila le nekaj ur, potem je povsem mogoče, da se ličite. Njegove prednosti so, da je precej poceni in realistična za ustvarjanje v nekaj urah. Oseba ne bi smela imeti posebnih ustvarjalnih sposobnosti.

Maska Joker stane približno 1 tisoč rubljev. Če ne želite porabiti denarja za to, potem lahko naredite iz odpadkov predmetov. Joker masko z lastnimi rokami in make-upom se naredi enostavno in hitro, tako da se težave ne pojavijo.

Grim naredite sami

Kaj je potrebno? Vsak, ki se zanima za to vprašanje, jasno ve, kako izgleda Joker. Maska ali make-up bosta popolnoma enaka (dovoljene so majhne razlike), zato da bi čim bolje ustvarili grimase, boste potrebovali obliže, brazgotine in kose, rdeče in črne šminke, temeljne temelje, beli lak za barvanje las, klobuk (lahko si privoščite lasuljo) ) in seveda svetle obleke, ki bo dopolnila celoten koncept.

Pri ustih morate narediti brazgotino. Njegov učinek je mogoče enostavno ustvariti s pomočjo ustrezne tkanine, ki je razbita. Morate se spomniti, kakšne barve obraz lik, kot Joker? Maska in ličila morata biti popolnoma v skladu s tem, tako da boste morali uporabiti belo ličila. Preden uporabite podlago, naj se namrgne na čelo. Tako se bodo pojavile gube, ki bodo bolj izrazite. Ni vam treba uporabljati bombažne palčke ali palčke, tako da se ličila uporabljajo popolnoma. Ravno nasprotno, nepravilnosti bodo zelo pomembne. Če nimate ličila ali koža je alergična na to, lahko uporabite bel lak, o katerem smo že govorili v članku. Zelo enostavno bo ločilo področje očesa. Njihove, kot tudi ušesa, usta in nos morajo biti pokrite. Lahko nosite očala. Potem bo veliko lažje narediti jasnejšo konturo. Območje okoli oči mora biti obarvano črno. Nos "je okrašen" z rdečo šminko. Linija usta je narisana s svinčnikom iste barve. Brazgotina je po želji obarvana. Različica bo videti precej impresivna, če ima na nekaterih mestih belo barvo, v drugih je rdeča. Če obstaja možnost, da brazgotina izgine, jo lahko vedno zlepite.

Mask naredite sami

Za izdelavo maske boste potrebovali film o hrani. Treba je naložiti papier-mâché. Po končanem postopku ga je treba pokriti s filmom na vrhu. Najpogostejša plastična maska ​​se uporablja kot osnova. Masni sloj mora biti precej majhen, le približno 3 mm. Za mehčanje je bolje uporabiti vazelin.

Pelet je treba odstraniti iz prve plasti filma (druga se ne premakne) in nežno položiti na podlago. Po tem morate izrezati usta in oči. Po tem lahko preostalo plast filma odstranimo. Maska se ne posuši dolgo po dnevu, ko jo je treba uporabiti.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy