FoodPro Preloader

Kako vezati pulover grobo pletilne igle


Ročno izdelani dresi so bili vedno v modi. Še posebej pomembno je, da imate v vaši garderobi tako udobne tople stvari spomladi in jeseni. Razmislite, kako tkati s pomočjo igel ženski pulover pletenje. Predlagani model lahko zamenjate z osvežitvijo risbe z različnimi pletenicami in motivi. Veliki vzorčni puloverji - trend sezone Puloverji in puloverji z vtisnjenimi vzorci so bili vedno v garderobi žensk modne na častnem mestu. Prejšnjo

Ročno izdelani dresi so bili vedno v modi. Še posebej pomembno je, da imate v vaši garderobi tako udobne tople stvari spomladi in jeseni. Razmislite, kako tkati s pomočjo igel ženski pulover pletenje. Predlagani model lahko zamenjate z osvežitvijo risbe z različnimi pletenicami in motivi.

Veliki vzorčni puloverji - trend sezone

Puloverji in puloverji z vtisnjenimi vzorci so bili vedno v garderobi žensk modne na častnem mestu. Prejšnjo sezono so ženske in moške pletene puloverje ostale na vrhuncu priljubljenosti, zasenčene s svojo ekstravaganco celo tanke usnjene jakne. In zagotovo se v bližnji prihodnosti stanje ne bo spremenilo. Zaradi raznolikosti modelov, ki preprosto presenetijo domišljijo in praktičnost, bodo pletene izdelke ljubili tudi modni ljudje. Vsakdo bo našel najustreznejšo možnost. Torej, privrženci športnega stila praviloma dajejo prednost predolgim ​​modelom v obliki tunike. In bolj prefinjene osebe z veseljem se šepetajo v opremljenih mini-cardigansih, okrašenih s tkanjem, trakovi in ​​originalnimi pletenicami. V grobih pletenih jopičih, ne glede na model, uporabljen vzorec, kombinacijo tekstur in okraskov, lahko vedno pogledate istočasno preprosto, elegantno in modno.

Različne risbe vam omogočajo ustvarjanje edinstvenih modelov.

Običajno se zdi, da je začetna šivalka, da je zelo težko izdelati velike pletene puloverje. Sheme, ki praviloma vedno spremljajo podroben opis dela, omogočajo enostavno in hitro razumevanje vrstnega reda in tehnologije vzorca. Bolj izkušeni obrtniki lahko spretno združijo več motivov hkrati. To vam omogoča ustvarjanje pravega tkanja mojstrovine z zapletenimi okraski. Kaj je glavna značilnost vseh izdelkov z velikim viskoznim? Kateri motivi jasno označujejo te modele? Prva stvar, ki običajno takoj ujame oči, je prisotnost druge vrste pletenice. To je lahko en sam snop, ki se nahaja samo v središču sprednjega dela izdelka, ali več prepletov istega tipa, ki simetrično okrasijo celotno površino modela, vključno z rokavi. V odsotnosti izkušenj in zadostnih znanj, poskusite začeti preprost izdelek, katerega podroben opis je predstavljen spodaj.

Modni ženski pulover za pletenje: opis ornamenta in izračun zanke

Predlagani model je dokaj preprost. Tehnologija izdelave polic in hrbtnic se med seboj razlikujejo le po zasnovi vratu. Model je okrašen s široko pletenico običajnega velikega tkanja. V središču je razporeditev dveh simetričnih vzorcev podobna širokemu ornamentu. Enako se ponovi na robovih. V intervalih, ki se uporabljajo "gume" pletenje. Kljub enostavnosti izvedbe izgleda zelo volumensko in elegantno. Platno, na katerem so pletenice, je praviloma dobljeno nekoliko ožje širine kot običajno, izdelano spredaj ali od zadaj. Zato za izračun zanke izvedite majhno predformo, ki je sestavljena iz ene pletenice in več elastičnih trakov. Na ta način lahko enostavno izračunate zahtevano število zank za izdelek katere koli velikosti. Da bi platno želene širine, lahko dodate gumijasto tkanje vzdolž robov pletenice.

Tehnološke police in naslonjala

Fotografija prikazuje, kako izgleda končni pleteni pulover. Kakšna velikost pletenja potrebujete za delo? Uporabite od št. 2.5 do št. 4, odvisno od debeline preje. Da bi dobili velikost izdelka 42-44, sledite spodnjim navodilom:

 1. Vnesite 87 šivov in pletite običajno gumijasto trak (1 l., 1 out.).
 2. Nato pojdite na sprednjo stran ornamenta: 1 krom., 3 rapport gumi iz 2 ven. in 1 l., 2 primer., raž 10 l, 3 rapport gumi 2 ex. in 1 l., 2 primer., raž 10 l., 1 primer, raž 10 l, 3 rapport gumi 2 ex. in 1 l., 2 primer., raž 10 l, 3 rapport gumi 2 ex. in 1 l., 2 ex., 1 krom.
 3. Prepletajte vsakih 10 vrstic.
 4. Po 25 cm odprtih platnah odvežite luknjo za roko in postopoma zaprite 10 zank na obeh straneh.
 5. Na polici 20 cm okrogli izrez okrasite z 32 srednjimi zankami in jih odstranite v zatiče.
 6. Hrbet je izdelan na podoben način skoraj neopazno. Začnite plesti vratni izrez po 25 cm.
 7. Ramena zaprta, brez spusta.

Tehnologija roke in sestavljanje izdelkov

Ta pulover je v celoti izveden z velikim pletenjem, v vseh podrobnostih. Za poenostavitev, lahko uporabite "gume" tkanine brez pletenice na rokavih. Upoštevajte do konca proizvodno tehnologijo izdelka, prikazano na fotografiji:

 1. Za rokav, vtipkajte 32 zank in pletite običajno gumijast trak (1 l., 1 out.) 7 cm visoko platno.
 2. Nato pojdite na sprednjo stran ornamenta: 1 krom., 3 rapport gumi iz 2 ven. in 1 l., 2 primer., raž 10 l, 3 rapport gumi 2 ex. in 1 l., 2 ex., 1 krom.
 3. Izvedite 30 cm tkanine, ki je odprta, in dodajte postopoma (skozi 8-10 vrstic) na obeh straneh 10 zank z vzorcem "dlesni".
 4. Nato začnite gladko spuščanje, privezati visok vrat.
 5. Pritrdite ramenske šive s tamburjem s kavljem.
 6. Rokavice vstavite v odprtine za roke, predhodno vmetav in jih razporedite v bližini ramenskih odsekov. Nato z verižnim šivom povežite.
 7. Nazadnje, združite stranice. Zaženite šive, začenši od dna rokava do dna izdelka.
 8. Tip na napere vratu zanke in ga obliko z gumijastim trakom 1 x 1, višina 4-5 cm.

Ker je predlagani pulover grobo viskozen, je najpomembnejši ornament s prostim (rahlim) tkanjem.

Katere teksture in barve se najbolje uporabljajo za moške modele?

Nenavadno je, toda v garderobi moda je mogoče najti pletenine, ki jih izdeluje vrsta žensk. Kaj je glavna podobnost? Barvna shema, ki najbolj ugodno prikazuje vse reliefe, je običajno omejena na svetle odtenke. Najbolj priljubljena je seveda paleta od modro-bele do krem-bež. Ta rešitev v ozadju je najbolj ugodna, kar dokazuje vse vzorce in kombinacijo tekstur. Klasična različica vseh modelov je bel pleteni pulover. Kar zadeva izbiro določenega vzorca, pri moških modelih ne boste našli vstavkov. Maksimalno, ki se včasih lahko “preskoči”, povezuje pletenice z odmikom z nakidom. Za to parjenje je značilna majhna prisotnost mrežaste tkanine. Večina izdelkov za moške je okrašena z različnimi okraski na ozadju sprednje ali zadnje krpe. Včasih so hrbet in rokavi izdelani z navadnim podvezičnim šivom brez prisotnosti končnih motivov.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja. Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija