FoodPro Preloader

Kaj je lahko okras (kvačkanje) in kako ga vezati?


Ročno pletena dekoracija (na primer kvačkanje) izgleda elegantno in impresivno. Za takšne izdelke morate izbrati tanko nit in tanek kavelj. Potem so pridobljeni z zrakom. Ogrlica motivov Elemente lahko izberete sami. Glavna stvar je, da jih pritrdimo skupaj s povezovalnimi stebri. Zadnja zanka vsakega naslednjega motiva s tem elementom mora biti vezana na želeno prejšnjo. Pri

Ročno pletena dekoracija (na primer kvačkanje) izgleda elegantno in impresivno. Za takšne izdelke morate izbrati tanko nit in tanek kavelj. Potem so pridobljeni z zrakom.

Ogrlica motivov

Elemente lahko izberete sami. Glavna stvar je, da jih pritrdimo skupaj s povezovalnimi stebri. Zadnja zanka vsakega naslednjega motiva s tem elementom mora biti vezana na želeno prejšnjo.

Priporočljivo je, da so okrogli vzorci okoli vratu nekoliko manjši od tistih, ki bodo ležali na prsih. Takšna ogrlica bo okras večerne obleke in bo dala elegantno vsakdanji obleki.

Primer majhnega motiva

Tak kvačkani nakit se začne z obročem. Tukaj v obroču štirih zank za izvedbo šestih povezovalnih stebrov - to je prva vrstica. Potem tri zanke vzpona. Tri zračne zanke in dvojno kvačkanje v prvi zanki prejšnje vrstice. Ponovite izmenjavo treh zank in stolpca v vsaki zanki prve vrstice. Pletenje še tri zank, da zaprete krog.

V zadnji vrstici nad vsakim vrhom stebra je lok s sedmimi zankami, med njimi pa bo sestavljen iz štirih zank. Loki so dopolnjeni s povezovalnimi stebri v prostor med stebri prejšnjega kroga.

Primer velikega motiva

Vstavil se je kot nadaljevanje majhnega. Treba ga je dopolniti le z eno vrstico. Nad vsako visoko lokno povezavo: tri zanke, pico od 6 zraka do vrha loka in še tri zanke. Nad majhnim lokom morate postaviti verigo sedmih zračnih zank.

Za najpreprostejšo ogrlico boste morali narediti 12 majhnih obročev in 3 velike. Na eni strani šivamo karabin, na drugi pa obroč. Škrob ogrlico. In kvačkana pletena dekoracija je pripravljena.

Razsuti pas za lase

Lahko se uporablja za rep ali snop. Kvačkani nakit se opira na kupljeno gumo. Najprej mora biti vezana s povezovalnimi stebri.

Druga vrsta: 3 zank za dviganje, 4 dvojne kvačkine v vsaki zanki prejšnje. Tretjič: dvig iz ene zanke, dve povezovalni vrstici na vsako točko prejšnje vrstice. Četrtič: popolnoma ponovi tretje. Zadnja vrstica: vezava "slychim korak."

Neobdelana kravata za lase

Za njo lahko vzamete vzorec cvetja. Začetek pletenja tako kvačkanje okras je podoben tistemu, kar je bilo navedeno nekoliko višje. Samo spodaj opisana shema zahteva celo število povezovalnih palic v začetni vrstici.

Ko so naredili tri zanke vzpona, nato izmenjajte zračno zanko in kvačkanje. Poleg tega je treba kolone povezati v vsako drugo zanko prejšnje vrstice.

Tretja vrsta je sestavljena iz lokov 5 zračnih zank nad vsakim stolpcem. Povezovalni stebri med loki morajo biti vezani na zračne zanke prejšnje vrstice.

Četrtič: na prvem loku naredite tri dvižne zanke in 4 dvojne kvačkanje, v naslednjem loku pa povežite dve zračni zanki, povezovalno palico in spet dve zanki. Te elemente ponovite do konca vrstice.

Zadnja vrsta: med obema ventilatorjema, povezovalnim šivom in dvema pletenicama. Nad stebri so trije zračni ventilatorji in povezovalni stolpec za vsako točko spodnjega stebra.

Cvetlična broška

Če želite narediti kvačkano dekoracijo, boste potrebovali:

  • preja, majhen kos blaga;
  • kavelj, igla in navoj;
  • kroglice in osnova za broške.

Barva niti in tkanine morata biti čim bolj kombinirana z dotikom listov ali samim cvetjem. Mimogrede, kvačkanje cvetje za dekoracijo se lahko poveže z vsemi vzorci. Enako velja za listje. Glavna stvar je, da so zračne in elegantne.

Potem je le sestavljanje izdelka. Na podlagi broška šivanje listov, jih okrasite z biseri. Pripni vrh rože. Tukaj je kvačkana dekoracija in pripravljena. Vsekakor bo postal čudovit pripomoček za večerno obleko ali priložnostno jakno.

Zapestna zapestnica

Za svojo podlago je koristen debel karton, širina je enaka prihodnjemu izdelku in dolžina - pokritost zapestja. Čeprav ga je mogoče zamenjati z že pripravljeno zapestnico, ki je rahlo utrujena.

Za take sheme kvačkanje dekoracijo niti ne potrebujejo. Vi šele potreba za povezavo dveh pravokotnikov .. Tisti, ki bo od znotraj, je priporočljivo, da opravi preprosto povezavo palice.

Obraz, na primer, se lahko napolni s takšnim vzorcem. Prva vrstica za izdelavo dvojnih kvačk. V drugi vrsti, dvojno kvačkanje z bujnimi stebri. Odvisno od debeline niti, je lahko bujna kolona od treh do petih nepopolnih kvačk. Ti dve vrstici se ponavljata do konca pravokotnika.

Povežite dva pravokotnika s povezovalnimi palicami. Hkrati, da se znotraj kartona prazno ali zapestnico.

Dekoracija peš

To bo noge naredilo elegantno in očarljivo. In nakit za kvačkanje je užitek. Sestavljeni so iz odprtega trikotnika. V enem kotu je zanka za prst. Ostala dva bosta začetek verig, ki bosta večkrat ovijala gleženj in bosta povezana z lokom.

Različica trikotnega diagrama je prikazana na spodnji sliki. Rezultat bo cvet z tri listi z odprtimi vzorci v kotih. Ves ta sijaj je zaprt v trikotniku. Po obsegu, ki se nahaja picot v rednih časovnih presledkih.

Vzorec lahko spremenite po lastnem okusu. Če povečate število zračnih zank, medtem ko zmanjšate število stolpcev, boste dobili bolj občutljiv vzorec. Obstaja možnost, da dosežemo tanko pajčevino.

Na koncih verig za strune lahko naredite še eno pikot. Zaradi njih bodo malo težji in bodo imeli popoln videz.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy