FoodPro Preloader

Maska opice z lastnimi rokami. Ustvarjamo z otroki


Na počitnicah otrok pogosto skrbniki prosijo starše, naj otroku prinesejo masko zveri - lisico, zajca ali, na primer, volka. V tem članku vam bomo povedali, kako narediti opico masko z lastnimi rokami. Ne boste potrebovali veliko materialov, saj lahko izdelate takšen izdelek tudi iz papirja za otroško ustvarjalnost. Kak

Na počitnicah otrok pogosto skrbniki prosijo starše, naj otroku prinesejo masko zveri - lisico, zajca ali, na primer, volka. V tem članku vam bomo povedali, kako narediti opico masko z lastnimi rokami. Ne boste potrebovali veliko materialov, saj lahko izdelate takšen izdelek tudi iz papirja za otroško ustvarjalnost.

Kako narediti opico masko z lastnimi rokami iz navadnega papirja

Da bi naredili najpreprostejšo masko, potrebujete preprost papir (bolje je izbrati debelo), barve, pisala ali svinčnike, leseno palico za sladoled, škarje in lepilo.

Najprej vzemite list navadnega papirja in ga narišite z obrazom z velikimi ušesi. Označite usta, oči in ušesa s črnim markerjem. Izrežite gobec in luknje za oči. Razdalja med očmi ne sme biti preširoka, sicer bo za vašega otroka odlična maska ​​z lastnimi rokami. Nato na hrbtni strani palice iz lesenega sladoleda. Takšno masko lahko obarvate s preprostimi svinčniki, s pisalom ali barvami. Če ste naredili masko s preveč tankim papirjem, lahko na drugo stran pritrdite karton. Tako bo izdelek bolj trpežen in ne bo zelo zmečkan.

Maska iz polimerne gline

Ampak, da bi masko iz polimerne gline je veliko težje kot iz navadnega papirja. Prvič, upoštevajte, da je plastika običajno zelo draga. Drugič, biti mora pečena. Toda opica maska, izdelana iz polimerne gline z lastnimi rokami, bo veliko močnejša od papirja. Malo je verjetno, da se bo prekinil v jeseni in zagotovo ne bo propadel. Pri izdelavi takšne maske lahko vzamete približno petsto gramov gline.

Najprej vzemite potrebno količino gline in jo zavijte v plast približno pet do šest milimetrov. Nato s plastjo ali zobotrebcem narišite obraz na tem sloju. Nato odrežite nepotrebno glino. In s prsti dodajte potrebno olajšanje na obraz. Oblikujte obrvi, nos, usta in ušesa opice. Če je potrebno, lahko na tej stopnji obraz z napolnjenim prahom ali posebnim prahom za glino napnete.

Ko zaslepite gobec, ga pošljite na peko. Tak velik izdelek mora preživeti vsaj trideset minut v pečici. Maske ne smete takoj izvleči iz pečice, sicer jo lahko zlomite. Ko se izdelek ohladi, vzemite masko in jo pokrijte z akrilnim lakom. Prilepite vrv ali gumo. Opica maska ​​je narejena z lastnimi rokami! Treba je omeniti, da bo tak izdelek precej težak. Torej, če želite svetlobo masko, je bolje, da je iz klobučevine ali penaste gume.

Občutek z masko je narejen sam. Vzorci

Najbolj poceni in razumna možnost je, da naredite masko iz preprostega filca. Uporabite lahko vzorec vzorca, ki ga vidite na spodnji fotografiji. Najprej razrežemo temno rjavo obarvano glavo skupaj z opičnimi ušesi. Nato iz svetlobe čutil narediti gobca. Ne pozabite narediti režo za oči. Naredite opičje usta iz črnega kosa čutila. Šivamo vse podrobnosti in na masko pritrdimo vrv ali elastiko. Če želite narediti opica masko, izdelane z lastnimi rokami, biti bolj trpežne, je bolje, da trdo in debelo klobučevino. Udarci na maski so lahko izdelani iz umetnega krzna. Če želite, da je ta maska ​​še bolj trpežna, položite plast kartona na napačno stran.

Maska opice iz penaste gume

Najtežje je narediti opico iz penaste gume. Toda maska ​​iz tega materiala bo lahka in zelo lepa. Najprej naredite debel obraz iz debelega kartona ali klobučevine. Vzorec vzorca lahko uporabite na prejšnji fotografiji. Nato pometite eno ali pol centimetrov penaste gume na karton. Nato vzemite žametno tkanino ali tkanino za nogavice. Risanje na peno pene krede obrisi gobca opice. S pomočjo niti in igle oblikujte nos in lok z obrvmi.

Nato ga navijemo z iglo in končno šivamo žamet na peno. Glava opice je lahko narejena iz temno rjave barve, gobec pa svetlo rjave barve. Bodite prepričani, da pustite razpoke za oči. Izdelate lahko tudi reže za nosnice. Usta so lahko narejena iz kose črnega filca ali žameta. Upamo, da je bil naš članek koristen za vas. Kot lahko vidite, je opažna maska ​​razmeroma lahka in ne za dolgo.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy