FoodPro Preloader

Ideje za darila: Kako narediti gnezdo z lastnimi rokami?


Kot veste, je popolno darilo tisto, v katerem sta vgrajena ljubezen in del duše njegovega ustvarjalca. Vsaka stvar, ki je narejena z roko, je edinstvena, kar pomeni, da mora vsekakor zadovoljiti rojstnega človeka. Članek se bo osredotočil na izdelavo gnezda. Seveda, to ni osa in niti vransko gnezdo. Go

Kot veste, je popolno darilo tisto, v katerem sta vgrajena ljubezen in del duše njegovega ustvarjalca. Vsaka stvar, ki je narejena z roko, je edinstvena, kar pomeni, da mora vsekakor zadovoljiti rojstnega človeka. Članek se bo osredotočil na izdelavo gnezda. Seveda, to ni osa in niti vransko gnezdo. Govorili bomo o možnosti lepega darila, ki lahko postane pravi dekorativni element. Dekle lahko daš čudovito stvar za njen rojstni dan ali 8. marec. Poglejmo, kako narediti gnezdo z lastnimi rokami?

Kaj potrebujete?

Za izdelavo izvirnega gnezda z zabavnimi piščanci pripravite žico, krpico, klešče, vejo smreke (ali vrbe) in lepe umetne perje.

Kako narediti gnezdo z lastnimi rokami?

1. Torej, za izdelavo okrasnih gnezd, boste morali biti potrpežljivi. Začnite z oblikovanjem okvira za prihodnje obrti. S pomočjo žičnih klešč, morate izdelati križno oblikovano strukturo, ki bo konča svojo želeno velikost. Moral bi vzeti debelo žico, da postane trden kos.

2. Nato uporabite tanjšo žico za pletenje celotne košare, ki posnema gnezdo s kukavico. Ne pretiravajte s količino žice. Ne pozabite, da je to samo temelj. Nato začnemo tkati veje smreke ali vrbe v naš okvir, pri tem pa ravnamo po načelu običajne košare: vsako vejico zavrtimo in v krogu prebodemo.

3. Ni nujno, da vse delamo zelo previdno, saj bodo štrleči elementi ustvarili iluzijo podobnosti z resničnim ptičjim gnezdom. Da bi bila konstrukcija močnejša, je bolje vrvne vejice pritrditi s tanko žico. Naj bodo veje različnih dolžin, bo to plovilo dalo poseben čar, ki spominja na eksplozijo ustvarjalne fantazije.

4. Zdaj veste, kako narediti gnezdo z lastnimi rokami. Ampak to še ni vse. Da bi postala umetniško delo, mora biti lepo urejena. To je treba posajene na tanke kroglice žice, nato pa pritrdite ta dekorativni element na veje improviziranega gnezda. Bolje je, da jih pazljivo porazdelite po celotnem dizajnu, tako da je vse videti čim bolj naravno.

5. Gnezdo je lahko okrašeno tudi s perjem. Preprosto položite barvita perja na dno obrti. Lahko jih okrasite in robove gnezda, potem ko dodate malo lepila. To je treba storiti zelo previdno, da ne bi pokvarili plovila.

6. Če želite ustvariti čudovit učinek, poskusite sijaj na gnezdu, ki jih pritrdite z lakom za lase. Glitter bo dodal domače gnezdne note skrivnosti in šarma.

7. Lahko ustvarite različne, za razliko od obrti, dajanje v gnezdo jajca ali piščance, iz navadne penaste gume, pobarvane z gvašem. Na splošno, kaj je dovolj za vašo ustvarjalnost.

Tako je lahko vaš obrt izvirno darilo prijateljem za rojstni dan ali kakšen drug praznik. Ker veste, kako narediti gnezdo z lastnimi rokami, ne morete skrbeti za darilo ali ustvariti neverjetnih oblikovalskih del za prodajo.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature