FoodPro Preloader

Križni vzorec plišastih medvedov, izbira materialov, konice


Vezenje velja za eno najbolj priljubljenih tehnik vezenja. Ne samo, da daje priložnost, da se sprostite v procesu dela, temveč vam omogoča tudi ustvarjanje edinstvene slike. Vzorci križnih vbodov za medvedke lahko uporabite tako za ustvarjanje slik v vrtcu kot za izdelavo metrik. Majhni motivi se lahko uporabijo v uporabljenih vezeninah. Iz

Vezenje velja za eno najbolj priljubljenih tehnik vezenja. Ne samo, da daje priložnost, da se sprostite v procesu dela, temveč vam omogoča tudi ustvarjanje edinstvene slike. Vzorci križnih vbodov za medvedke lahko uporabite tako za ustvarjanje slik v vrtcu kot za izdelavo metrik. Majhni motivi se lahko uporabijo v uporabljenih vezeninah.

Izbira materialov

Kakovost in končni rezultat sta odvisna od te postavke. Pred začetkom postopka se morate odločiti ne le o shemi, temveč tudi o zalogah potrebnih stvari. Za delo boste potrebovali:

  • Tkanina Če je motiv majhen ali se bo v prihodnje uporabljal kot metrični, je bolje izbrati enoten vezni material. Če bi se zaradi procesa dela na vzorcu Teddyjevih medvedov pojavila celotna slika, potem je za osnovo bolje izbrati platno »Aida«.
  • Igle in obroči. Slednje so potrebne za enakomerno in tesno raztezanje.
  • Nit. Standardno se pri delu uporablja bombažna nitka, posamezne elemente pa lahko šivamo z rogljičnimi ali svilenimi nitmi.

Da bi se izognili kakršnim koli težavam s procesom, lahko narišete tkanino z vodotopnim označevalcem, prisotnost na podlagi kvadratov pa vam bo pomagala bolje opraviti delo in se ne izgubiti v shemi.

Možnosti

Vezeni vzorci križnih vbodov Teddy medvedov so lahko ločen motiv ali element slike. Običajno se za ustvarjanje meritev uporabljajo otroški preprosti prizori, lahko pa se tudi postavijo na oblačila ali elemente dekorja.

Embroiderers verjamejo, da lahko začetek dela v določenih dneh povzroči željo. Medvedi so najpogosteje vezeni, da bi ustvarili družino ali izboljšali družinsko zvezo. Družina medvedov je v zadnjem času postala priljubljena, kar simbolizira družinsko dobro počutje, udobje in toplino domačega življenja.

Izbira vzorec križanja za medvedeke Teddyja prav tako ni lahka, saj lahko najdete veliko različnih možnosti v ročno izdelanih revijah in na internetu. Priporočamo, da obrtnice izberejo tiste motive in prizore, ki so podobni iglo. Ni potrebe, da bi prevladali sami sebe in objemali priljubljene slike samo zato, ker imajo morda čarobne prizore.

V procesu dela morate razmišljati o svoji želji, da predstavlja udobno in udobno družinsko življenje. Ne morete vezenja z slabo voljo, lahko vpliva na končno delo.

Priljubljeni prizori in tehnologija

Najbolj znana je družina medvedov, ki prikazuje dva odrasla medveda in majhne medve. Možne pa so tudi najrazličnejše možnosti: križni vzorec medvedkov vključuje ne le standardne križe, temveč tudi druge elemente, ki skupaj ustvarijo čudovito in izvirno parcelo.

Pol-križi se lahko uporabijo za šivanje v ozadju, če jih vezete v različnih smereh, dobite jasnost prehoda iz enega elementa v drugega. Šiv "hrbtna igla" dodaja konture vezenin in je bolj realističen.

Vezenine križancev medvedkov medvedki vključujejo šivalne elemente, to so lahko dekorativni šarmi, kroglice ali kamni. Vezenje v več dodatkov preje dodaja razsutem stanju in omogoča tudi ločevanje nekaterih elementov od drugih.

Tudi preproste in enostavne parcele so lahko originalne s takšno dekoracijo. Navzkrižno šivanje Teddy medvedi so lahko zanimiva izkušnja, če se vnaprej pripravite na postopek.