FoodPro Preloader

Kavna zrna topiary, ali Kako narediti dišeče spominke z lastnimi rokami


Lepa, elegantna, izvirna in zelo dišeča! Vse te lastnosti se nanašajo na predmet, kot je topiary iz kavnih zrn. Fotografije teh izdelkov si lahko ogledate v tem članku. Šarmanten, kajne? Kupite ali naredite sami? Nekaj ​​besed v korist ročnega dela Danes topiary, so tudi "drevesa sreče" so zelo priljubljeni. Ta spomin

Lepa, elegantna, izvirna in zelo dišeča! Vse te lastnosti se nanašajo na predmet, kot je topiary iz kavnih zrn. Fotografije teh izdelkov si lahko ogledate v tem članku. Šarmanten, kajne?

Kupite ali naredite sami? Nekaj ​​besed v korist ročnega dela

Danes topiary, so tudi "drevesa sreče" so zelo priljubljeni. Ta spominek je odličen dodatek notranjosti vašega doma ali pisarne. Ne le izgleda estetsko, temveč izžareva tudi božansko aromo kave. Kje vzeti takšno drevo? Topiari iz kavnih zrn lahko kupite v trgovinah s spominki, lahko naročite poveljnika, vendar obe možnosti nista poceni. Ponujamo vam, da se naučite, kako to storite sami. Da bi pomagali vsem novincem v tej vrsti ročnega dela, vam predstavimo seznam potrebnih materialov in opis postopka izdelave spominkov.

Naučimo se, da s svojimi rokami naredimo topiary zrna kave. Kaj je potrebno za delo?

Za izvedbo dišečega "drevesa sreče" pripravimo naslednja orodja in materiale:

 • kavna zrna;
 • krogla iz pene;
 • zmogljivost (cvetlični lonček, vedro majoneze, velika plastična skodelica);
 • lesena palica ali plastična cev;
 • Toplotna pištola;
 • mavca ali alabaster;
 • satenski in najlonski trakovi;
 • dvostranski trak;
 • škarje.

Opis stopenj kave

Proizvodnja izdelkov, kot so topiarii iz kavnih zrn, se ne mudi. Opravite lepo delo. Naj se vsaka podrobnost dobro posuši.

 • Krona. Lepilo položite na ravno stran kavnega zrna in ga pritrdite na peno. Nekaj ​​sekund držite delo s prsti. Ob drugem tesno zlepite druga zrna. Tako okrasite celotno podlago. Nato prilepite krono z drugo plastjo zrn, šele zdaj jih pritrdite z zaokroženo stranjo navzdol.
 • Izdelava prtljažnika. Cev (palico) ovijte z obojestranskim trakom. Na obeh koncih obdelovanca pustite 2 centimetra in ne zlepite. Nad trakom ovijte satenast trak. Zavarujte konice z lepilom.
 • Namestite prtljažnik. Mavec (alabaster) raztopimo v ločeni posodi. Njegova konsistenca mora biti podobna kisli smetani. Vlijte raztopino v posodo. Ne pozabite, da vam tega ni treba izpolniti. Vstavite cev ali palico na sredino vedra. Držite jo s svojo roko 3-4 minute, dokler se omet ne zgrabi. Pustite, da se izdelek popolnoma posuši.
 • Oblikovanje zmogljivosti. Zrna kave zlepite na površino suhe sadre. Zmogljivost za dekoriranje ovojnega papirja ali tkanine. Zaščitite obliko s trakom. Lahko pa jo ovijete s trakom ali vrvico. Prav tako izgleda dobro topiari od kavnih zrn, spodnji del katerih je zavit v dekorativni vreči.
 • Pritrdite krono na deblo. Lepilo položite na vrh cevi (palico) in pritrdite kroglo. Ne hitite z odstranjevanjem rok, pazite, da je ta del trdno držan. Krono drevesa lahko okrasite z vanilinimi palicami, zvezdnimi zvezdnimi jadri, okrasnimi sadeži.

Upamo, da vas je moj mojstrski tečaj navdihnil, da s svojimi rokami naredite tako dišeč spominek. Topiary kave (fotografija potrditev) izgleda presenetljivo lepa. Škoda, da slika ne more prenesti okusa, ki prihaja iz drevesa. Za ljubitelje kave bo ta spominkov najdražje in najljubše darilo.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy