FoodPro Preloader

Ženske pončje pletenje. Sheme in priporočila


Z nastopom hladnega vremena želim obleči v tople voluminozne pletenice. Ena od teh stvari je pončo. Ne omejuje gibanja, kombinira se praktično z vsemi oblačili in že več sezon se ne spušča s stopnic. Obstaja veliko različic modelov: od odkrito etnične do mladinske in celo spolne. Pončo je lahko tesen, z voluminoznimi pletenicami in resicami, skrajšanimi s širokimi rokavi ali lahkimi in odprtimi. Tudi uslužbe

Z nastopom hladnega vremena želim obleči v tople voluminozne pletenice. Ena od teh stvari je pončo. Ne omejuje gibanja, kombinira se praktično z vsemi oblačili in že več sezon se ne spušča s stopnic. Obstaja veliko različic modelov: od odkrito etnične do mladinske in celo spolne. Pončo je lahko tesen, z voluminoznimi pletenicami in resicami, skrajšanimi s širokimi rokavi ali lahkimi in odprtimi.

Tudi uslužbenka, ki se ukvarja z novicami, ne bo imela težav pri vezavi ponča z iglami za pletenje. Vzorce lahko najdete v revijah ali na pletilnih mestih in najdete največ. Razmislite, kaj so modni modeli plaščev, vzorci za njih in sheme.

Pončja zgodovina

Domovinska pončo - Južna Amerika. Ta element tradicionalnih ameriških oblačil je bil narejen iz pravokotnega kosa tkanine. V središču je bila luknja za glavo, platno pa je bilo okrašeno z vezenji, značilnimi za določeno pleme, in obodnim robom. Evropejci, ki so obvladali kontinent, so zelo radi imeli ta rt in so ga z veseljem pripeljali v svojo garderobo.

V 60-ih letih prejšnjega stoletja je pončo bil na vrhuncu mode. Nosili so ga boemi: umetniki, glasbeniki in samo modne natikače. Dopolnite ga s širokimi klobuki, visokimi škornji, škornji ali sežganimi hlačami. Samo takrat so se pojavili pleteni ponči z iglami za pletenje. Vzorci so se prenašali drug do drugega, dopolnjevali in dosegli naš čas. In ker se danes 60-ih let nazaj v modi, je čas, da si privežete trendovski pončo.

Kako plesti pončo?

Kako plesti pončo z iglami za pletenje, če ne veliko izkušenj s to vrsto ročnega dela? Obstaja več možnosti za preproste sloge. Odvisno od modela je lahko rt pleten na krožnih in ravnih iglah. Model, ki je priključen na krožne igle, ne zahteva spenjanja. V ta namen vnesite število zank za luknjo na vrhu. Luknja za glavo je lahko široka in odpade z enega ramena, v obliki črke V ali z gostim visoko elastičnim ovratnikom. Ob odločitvi za vratni izrez, še naprej plesti v krogu, tako da dodatki v vsaki vrstici, tako da izdelek izgleda kot krog v razgrnjeni obliki. Dolžina izdelka je lahko katerakoli: kratka podloga do komolca, do sredine stegna ali daljša. Takšno pletenje pončo z iglami za pletenje za ženske je ena najlažjih in najhitrejših. Še posebej, če delate z debelo debelo prejo.

Še en model pončo pletenje za začetnike pletenine iz pravokotnikov z okrašenim izrezom in ramenskimi šivi. Ta možnost je dobra, ker vam ni treba dodajati ali dodajati zank, vendar se lahko popolnoma osredotočite na sliko.

Toplo pončo

Zimski in demi-sezonski ponči za ženske pletene iz tople volnene preje. Če se odločite za uporabo 100% volne, izberite tistega, ki se ne bode, bo to stalo več, vendar ne bo povzročilo draženje kože. Tudi za toplo ogrinjalo primerna volna in akrilna preja ali moher. Zimski model je lahko okrašen z žakardnim vzorcem, na primer s posnemanjem etničnih vzorcev indijskih plemen ali skandinavskih vzorcev z jelenjadami, snežinkami in božičnimi drevesi.

Arana in pletenice - druga različica dekoracije pončjega pletenja. Vzorci pletenic so precej enostavni za branje in celo začetnik jih lahko obravnava, če pa niste prepričani v svoje sposobnosti, je bolje, da začnete s preprostejšimi tkaninami. Za pletenje Aranov potrebujete dodatne pletilne igle za odstranitev zank.

Nekateri pol-sezonski modeli imajo rokave, zato so roke tople. Rokavi se lahko povežejo s satenskim šivom, ponavljajočim se vzorcem platna in z elastičnim trakom, ki se prekriva z ovratnikom.

Poletni pončo

Pletenje pončkov z iglami za pletenje za ženske je vaja ne samo pozimi, ampak tudi poleti. Rt lahko ni le prijeten in topel, temveč tudi lahek in celo plaža. Če želite to narediti, izberite tanko prejo, na primer, bombaž. Viskoza je primerna za model plaže, saj se hitro suši in ni tako težka kot bombaž.

Kaj vzorec izbrati za pletenje poletje pončo pletenje? Vzorci z odprtimi vzorci, od izmenjav naquids in dveh zank, povezanih skupaj, se bodo odlično ujemali. To je lahko imitacija velike ali majhne mreže, kompleksen vzorec, na primer s cvetjem. Program za poletni pončo lahko pokukate na šalih in štolih.

Da bi bolje razumeli, kako plesti pončo z iglami, morate le začeti. Presenečeni boste, kako lahek in prijeten je proces.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy