FoodPro Preloader

Novoletni decoupage za najlepšo pravljico


Za novo leto se vedno pripravimo skupaj, hkrati pa je ta noč polna presenečenj in presenečenj. Novoletno decoupage bo še bolj čudovito in čarobno razpoloženje. Če so vaši otroci dovolj stari, lahko z njimi okrasite drevo z ekskluzivnimi in elegantnimi kroglicami. Verjemite, decoupage za novo leto jih bo ujel toliko, da bodo morali okrasiti celo sobo. Najprej

Za novo leto se vedno pripravimo skupaj, hkrati pa je ta noč polna presenečenj in presenečenj. Novoletno decoupage bo še bolj čudovito in čarobno razpoloženje. Če so vaši otroci dovolj stari, lahko z njimi okrasite drevo z ekskluzivnimi in elegantnimi kroglicami. Verjemite, decoupage za novo leto jih bo ujel toliko, da bodo morali okrasiti celo sobo.

Najprej morate kupiti kroglice in serviete z božičnimi vzorci. Material kroglice ni pomemben. Glavna stvar je, da niso okrašeni. Risbe na prtičkih morajo biti majhne, ​​ker veliki fragmenti na kroglicah bodo gubali.

Decoupage božične žogice se začnejo s pripravo površine. Za boljši oprijem podobe s kroglo mora biti pripravljen. To naredite z navadno akrilno barvo. Če želite dati nekaj grobosti, potem morate uporabiti barvanje. Kot možnost za oblikovanje ozadja, lahko razmislite o uporabi craquelure laka. Nanaša se na vrh osnovnega premaza, ki pokriva vrh z barvo kontrastne barve, brez barvanja čez razpoke in po končnem zaključku ozadja z naknadnim polnjenjem razpok.

Novoletnega decoupagea ni treba izvajati s slikami te teme, ker lahko objavite fotografijo tigra ali zajca, če je leto primerno. Kot možnost, po premaz na celotni površini krogle, lahko držijo ne samo umetniško risbo, ampak celotno prtiček, vendar raztrgana na majhne koščke. Ta pristop je še posebej uporaben za tiste, ki se na skrivaj pripravijo na novoletno decoupage in nimajo veliko časa za izrezovanje manjših delov.

Sliko lahko zlepite z navadnim PVA lepilom z dodano vodo ali s posebnim lepilom za dekupažo. Za lepljenje slik so na voljo tri možnosti:

  • Nanesite lepilo na površino krogle;
  • Nanesite lepilo na risbo na hrbtni strani;
  • Pokrijte z lepilom celotno površino slike, začenši od sredine.

Ta metoda se najpogosteje uporablja, ker To je najbolj priročno pri delu s tankim listom papirja. Za udobje je mogoče lokacijo slike navlažiti tako, da leži na površini krogle in se ne premika v procesu nanašanja lepila. Ko je slika na mestu, morate pazljivo odstraniti zrak iz njega. Če želite to narediti, dajo na vrhu pregledne datoteke ali trdnega polietilena, in božal od sredine do robov, je zrak izgnan.

Po tem se konec božičnih žog ne konča. Da bi ekskluzivna dekoracija služila dolgo časa, mora biti prevlečena s prozornim mat ali sijajnim lakom. Pred tem lahko bleščicam ali suhim pegam, ki jih nanesete na risbe, izdelane z lepilom, dodamo sijaj. Lak nanesemo v dveh plasteh in počakamo, da se vsaka plast posuši. Za pospešitev postopka pogosto uporabljate sušilec za lase.

Toda to novoletno decoupage se ne konča. Pod zvonikom skoraj vsakdo odpre steklenico šampanjca. Lahko je tudi okrašena. Sliko lahko vzamete enako in jo postavite na mesto, kjer je nalepka. Po želji lahko celotno obliko steklenice pustite ali popolnoma napolnite in okrasite po vašem okusu. Predpogoj je, da se popolnoma napolni z vzorcem in odstrani nalepka. Če je potrebno, steklenico sperite z vodo in obrišite ostanke tovarniškega lepila. Ta začetek novega leta se bo zagotovo dolgo spominjal.

Mimogrede, kdo je rekel, da novoletno decoupage velja le za božične kroglice in odrasli šampanjec? Otroci si zaslužijo več počitnic kot mi! Ni šampanjca? Ne skrbite! Navadne plastične steklenice za pijače lahko postanejo tudi mojstrovina. Postopek dekoracije je podoben.

Decoupage za novo leto ni le dekoracija, temveč tudi čarobna, ki jo lahko naredite z lastnimi rokami. In če se ljubljeni pravljični junak pojavi ne samo na prtičkih, temveč tudi na božično okrasje, steklenico šampanjca, pijačo ... Na srečo ni omejitev!

Vsak dan si privoščite počitnice!

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker?  DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis.  Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi