FoodPro Preloader

Kako narediti papirnato vrčko hitro in enostavno


Vsakdo ustvarja udobje na drugačen način. Notranjost lahko okrasijo številne zanimive stvari, še posebej domače. Vedno gledajo doma in ustvarjajo vzdušje topline in udobja. Poleg tega lahko veliko povejo o lastniku stanovanja. Kaj je domači pokal? Danes bomo govorili o tem, kako narediti vrč papirja. Izgled

Vsakdo ustvarja udobje na drugačen način. Notranjost lahko okrasijo številne zanimive stvari, še posebej domače. Vedno gledajo doma in ustvarjajo vzdušje topline in udobja. Poleg tega lahko veliko povejo o lastniku stanovanja.

Kaj je domači pokal?

Danes bomo govorili o tem, kako narediti vrč papirja. Izgledala bo zelo srčkan na polici v omari ali na mizi. Poleg tega je domači pokal primeren za otroške igre v čaju.

To plovilo lahko naredite z otrokom, da bi izboljšali ustvarjalne sposobnosti. Še posebej bo privlačna za dekleta. Konec koncev, kasneje si lahko naredite celo storitev.

Če želite izvedeti, kako narediti kroge iz papirja, morate slediti tem namigom.

Potrebna orodja in materiali

Pred začetkom ustvarjalnega procesa pripravite vse potrebne materiale:

 • debel karton;
 • papir ali stari časopis;
 • lepilo;
 • papirni trak;
 • klerični nož;
 • škarje
 • barve.

Pripravite vse, kar potrebujete takoj, da ne boste moteni v procesu.

Kje začeti in kako nadaljevati

Ko se pripravi vse potrebno, lahko začnete.

 1. Pripravite predlogo za ustvarjanje krogov. Lahko ga narišete sami ali prenesete iz omrežja. Če izberete prvo možnost, vzemite karton. Narišite 6 enakih strani prihodnje skodelice v enem ravnilu. V krajih dotika obrazov bodo nastopili gubi. Na tej stopnji sta širina in globina kroga že določeni.
 2. Če imate pripravljeno predlogo, jo preprosto pritrdite na karton in jo razrežite z nožem za pisalne potrebščine.
 3. Obdelovanec mora biti v potrebnih mestih upognjen in lepiti skupaj s trakom. Poskušajte obdržati vse obraze med seboj.

 4. Nato morate izrezati krog, ki bo na dnu, in ga z lepilom prilepiti na primerno mesto.
 5. Po tem, izrežite kartona trak v en centimeter, prilepite okoli dna z njim, tako da je bila skodelica na tem zelo traku.
 6. Zdaj morate starega časopisa raztrgati na majhne koščke ali narediti enako z navadnim belim papirjem.
 7. Nastalo skodelico namažemo z lepilom in nanj nanesemo koščke časopisa ali papirja.
 8. Pustite vse na pol ure / uro, da se lepilo posuši.
 9. V tem času odrežite kartonski trak širine največ 2 cm. Naredi ga ukrivljeno ali celo, odvisno od oblike vaše skodelice.
 10. Uporabite barve za barvanje v barvi, ki jo želite. Odložite, da se posuši.
 11. Kako narediti vrč papirja, ki ga že razumete. In zdaj je čas, da ga okrasimo. Uporabite gvaš z minimalno količino vode, da ne bi namakali vaše stvaritve. Naredite vzorec po vašem okusu. Ne pozabite na notranjost, ki mora prinašati tudi lepoto.
 12. Počakajte nekaj minut, da se barva posuši, in prilepite peresnik.

Prednosti tega ustvarjalnega procesa

To je vse, zdaj veš, kako narediti vrč papirja z lastnimi rokami. Kot lahko vidite, v tem ni nič težkega, čeprav vas bo celoten proces potreboval približno eno uro. Toda dobite lepo dekoracijo za hišo ali veselje za otroka.

Kasneje, ko boste pridobili izkušnje, boste lahko naredili kroge različnih oblik in velikosti. Za otroke so te obrti zelo koristne, ker se učijo in sekajo, lepijo in okrasijo. Pokažite jim, kako narediti papirnato vrčko, in ta proces jih bo pritegnil, morda ne za eno uro.

In možnost ustvarjanja celotne storitve za vaše lutke ali mehke igrače bo otrokove navdušenje ohranila na pravi ravni.

Poskusite, izboljšajte svoje obrti. Mimogrede, lahko na začetku uporabite lep barvni karton in dekorativni trak, potem ne morete prilepiti čez skodelico in znatno skrajšati čas njegove izdelave. Vendar pa morate vaditi previdno in gladko.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja. Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija