FoodPro Preloader

Bast crochet: korak za korakom navodila za začetnike, nasvete


Kvačkana krpica je lahko odlično darilo za ljubljene. Navodila po korakih za začetnike pravi, da ni tako težko. Dovolj, da imajo pri roki potrebne materiale. Niti, kavelj in dekor. In tudi vedeti načela vyvyazyvaniya podolgovate zanke. Tudi začetnik se lahko resnično spopade z ustvarjanjem izdelka. Kater

Kvačkana krpica je lahko odlično darilo za ljubljene. Navodila po korakih za začetnike pravi, da ni tako težko. Dovolj, da imajo pri roki potrebne materiale. Niti, kavelj in dekor. In tudi vedeti načela vyvyazyvaniya podolgovate zanke. Tudi začetnik se lahko resnično spopade z ustvarjanjem izdelka.

Katere niti lahko uporabim?

Nič čudnega, za tiste, ki želijo plesti pranje perila korak za korakom navodila za začetnike so izumili in zbrati. V njih lahko preberete, da za izdelavo izdelkov potrebujete nit iz polipropilena. Lahko ga kupite v kateri koli trgovini, ki prodaja izdelke za ustvarjalnost. Posebno pozornost je treba nameniti preji naslednjih blagovnih znamk:

 1. "Hostesa-needlewoman" - ima posebno moč in elastičnost, odporna na bledenje, lahko prenese vlago in visoke temperature, ne izgubi.
 2. "The Needlewoman" - ima vse enake lastnosti plus zelo bogato barvno paleto (od čiste bele do smaragdne, obstajajo celo odtenki pepelaste rože in akv).
 3. "Besedilo 250" - vam omogoča, da pletite dve niti iz ene tuljave, kar je zelo priročno za iglo. Poleg tega se ta preja veliko manj porabi.

Ker je nit izdelana posebej za izdelavo krpic za začetnike in izkušene igralke, se lahko plete v enem dodatku. Ampak, če želite dobiti bolj bujno in trmast izdelek - bolje na dva. V treh - ni potrebno, saj bo zelo neprijetno za vas, da držite prejo v rokah in ustvarite zanke.

Treba je omeniti, da namesto niti iz polipropilena lahko vzamete vrvico, bombaž, sisal ali lan. Izdelki iz njih bodo mehkejši, občutljivi, prijetnejši za telo. Ampak, da jih uporabljajo za več mesecev naenkrat ne bo delovalo - so zelo hitro raztrgana. Poleg tega je mogoče tudi mehko zmešati gobo iz polipropilena. Dovolj je, da ustvarite zanke dlje.

Kako vzeti kljuko?

Če pogledate forume za iglo, lahko opazite: mnogi izmed njih uporabljajo kavč št. 4 za pletenje gobic. Vendar to ni edina pravilna odločitev. Napravo lahko posnamete v poljubni velikosti. Glavna stvar je, da ni preveč tanka in nima koničaste konice. No, in poleg tega bi vam bilo prijetno v rokah. Enako velja za material, iz katerega je izdelan kavelj.

Kako ustvariti podolgovate zanke?

Naslednji trenutek. Najzahtevnejša stvar, s katero se lahko sooča uslužbenka, je vezanje raztegnjenih zank s kljuko za krpico za začetnike. Toda postopek se zdi težaven. Pravzaprav je zelo preprosta. Pri pletenju konice palca je treba oviti prejo, narediti en kvačkanje v zanko prejšnje vrstice in odstraniti nit levo. To je to, zanka je pripravljena.

Kako vezati enostransko gobico?

Tak izdelek je verjetno najlažje plesti. Ustvarja se dobesedno v nekaj urah z dobro marljivostjo igle. Lahko se uporablja zelo dolgo. Vsaj za en mesec. Navodila po korakih za začetnike so:

 1. Pokličite verigo 21-32 zračnih zank. Znesek se lahko poveča, če želite na koncu dobiti širše platno.
 2. Link 2-3 vrstice umetnosti. b / n Tukaj lahko greste na dva načina: bodisi za vezanje verige, bodisi samo sprehod do zadnje zračne zanke in obračanje platna.
 3. Vezite vrsto podolgovatih zank. Zgoraj je napisano, kako jih narediti.
 4. Pletite vrsto kvačk z enojnimi kvačkami.
 5. Ponovite korake od 1 do 3, da dosežete želeno širino in dolžino krpe.

Bodite pozorni. Če izberete okroglo pletenino, se morate prepričati, da ne bo šivala. Za to, je treba pletene 2-krat več zanke v vsaki vrstici (2 točki. B / n v 1 anteni v zadnji vrsti).

Kako plesti loofah v obliki rokavic?

Ti izdelki so morda najbolj priljubljeni, saj so najbolj pogosto vidni na trgu. Ustvarjeni so izključno okrog, lahko imajo oddelek za palec ali pa so lahko brez njega. V slednjem primeru je pletenje krpice za začetnike naslednje:

 1. Pokličite verigo 50-60 zank in jo zaprite v krogu.
 2. Pletene 5-6 vrstic (ali celo več) s kvačkami.
 3. Zaženi vrsto podolgovatih zank.
 4. Pleteni 1 krog z enojnimi kvačkami.
 5. Ponovite korake 3-4, da dosežete želeno višino izdelka.
 6. Pletene toliko vrstic kot na samem začetku, z enojnimi kvačkami.
 7. Zaustavite, odrežite nit in skrijte konico.

Ta krpica zahteva izdelavo ročajev za to. Enostavno jih je izdelati, dovolj je, da povežemo verigo zračnih zank in jo povežemo z različnimi robovi. Ne bojte se, da je, če je samska, preprosto trgati. Polipropilenska preja je zelo trpežna. Njene roke se preprosto ne zlomijo, lahko se režeš samo.

Če želite plesti prst iz rokavice, preprosto vtipkajte več zank. Zaščitite rokavico na želeno dolžino in pustite nekaj prostora za zvezo za vezanje. Ko končate celo rokavico, se vrnite k njej. Z žico povežite 10-15 vrstic z enojnimi kvačkami in začnite zaokroževati z zanko z zanko. Nato potegnite navoj in ga odrežite. Skrij ostanke v rokavicah. V tem primeru ročajev ni treba pritrditi.

Kako vezati krpico v obliki kvačkanega ježa?

Če vaš otrok ne mara plavati, mu poskusite ustvariti izdelek v obliki najljubše igrače, ki jo lahko z milom drgne. V tem primeru ga bo zelo težko izvleči iz kopeli, solze in jok pa bo zamenjal nasmeh in smeh. Kako kvačkati krpico? Navodila po korakih za začetnike so predstavljena spodaj:

 1. Pokličite 32 zračnih zank, zaprite jih v krogu.
 2. Pletene 2-3-4 vrstic navadne umetnosti. b / n
 3. Vezite krog s podolgovatimi očesci.
 4. Ponovite korake št. 2-3 še 15-krat.
 5. Spremenite eno barvo polipropilenske niti v drugo.
 6. Pletene druge 2-3-4 vrstice umetnosti. b / n
 7. Zmanjšajte 3-4 zank v vsaki vrsti, da naredite gobec.
 8. Odtrgajte navoj, privijte oči in nos iz niti ali drugih varnih materialov.

Za otroka res želel plavati, bi morali poravnati "jež" na polici v kopalnici, in ne med otroške igrače. Potem bo vsak sprejem vodnih postopkov postal zanimiva dejavnost.

Kako narediti gobico v obliki SpongeBob?

Spongebob je eden najljubših otroških multi-junakov. Če torej izdelate izdelek v obliki in ga predstavite sinu / nečaku / prijatelju nekega fanta, bo zelo zadovoljen. Zdaj malo o tem, kako kvačkati krpico za začetnike. Navodila po korakih za ustvarjanje gobe izgledajo takole:

 1. Dial rjave nit v 2 niti 40-45 zraka zanke, blizu v krogu.
 2. Pletite 8-10 vrstic z enojnimi kvačkami.
 3. Barvo preje spremenite v belo. Pletene še 3-4 vrstice.
 4. Vzemite rumeno nit. Uporabite ga, da dosežete želeno dolžino platna.
 5. Priložite oči, jezik, ustnice in zobe.

Približno bi morali biti kot na sliki. Samo brez oddelka za prst:

Otrok bo rad igral v kopalnici s takšno igračo, tako da bo začel plavati z velikim veseljem. Vendar lahko ta postopek vedno spremenite tako, da ustvarite pravi tandem pravljičnih junakov in pripovedujete njihove življenjske zgodbe.

Kako vezati gobo v obliki žabe?

To je še en izdelek, ki ga lahko ustvarite za svojega otroka. "Žaba" je zelo srčkan, prijazen in zanimiv. Po želji lahko ustvari popolnoma drugačen izraz njegovega gobca - smešno, žalostno in tako naprej. Navodila po korakih za krpice za začetnike s fotografijo so:

 1. Pokličite 50-52 zračne zanke, flip pletenje.
 2. Ustvarite 2-3 vrstice z navadnimi posameznimi kvačkami.
 3. Vezaj eno vrsto podolgovatih zank.
 4. Pleteni še eno vrstico Art. b / n
 5. Korake 3-4 ponavljajte, dokler ne dosežete želene dolžine.
 6. Končajte pletenje s prelomom niti.
 7. Pritrdite očesce, da lahko izdelek obesite.
 8. Ustvarite oči, usta in jezik, šivajte z iglo.

Bodite pozorni! Da bi bila poliestrska krpica mehka in ne praska, jo temeljito umijte z milom in vodo, preden jo uporabite, sperite z vrelo vodo in pustite, da se namaka 5 do 9 minut.

Drugi način za vezanje gob v obliki žabe je podan v mojstrskem tečaju Marine Godunove. Objavljeno je bilo v eni od številk revije "Imenik staršev".

Spomini za iglo!

Kvačkanje krpo za začetnike mora vedno začeti s pripravo materialov za to. V članku je navedeno, katera preja se lahko uporabi in kateri kavelj je treba izbrati, ter tudi navodila. Edina stvar, ki jo je treba dodati, je pri izdelavi izdelkov iz polipropilenske preje, ne poskušajte preveč zategniti niti, lahko poškodujete roke. Zdaj veste, kako plesti krpico (več možnosti je bilo razstavljenih za začetnike korak za korakom) hitro in enostavno. Uspehi v ustvarjalnosti!

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy