FoodPro Preloader

Plastelinski robot: kako narediti igračo z lastnimi rokami


Domače igrače - veselje vseh otrok. Če starši ne vedo, kaj naj naredijo za svoje potomce, bo delal robot iz gline, kar ne zahteva veliko truda. Starejši otroci lahko to storijo sami, če pa kaj ne uspe, lahko pokličete pomoč staršev. Kako narediti robota iz gline? Robot plastelina bo verjetno imel všeč fantu, saj ti mladi mojstri radi ustvarjajo zanimive obrti iz odpadnih stvari in očetovih orodij. Robot plas

Domače igrače - veselje vseh otrok. Če starši ne vedo, kaj naj naredijo za svoje potomce, bo delal robot iz gline, kar ne zahteva veliko truda. Starejši otroci lahko to storijo sami, če pa kaj ne uspe, lahko pokličete pomoč staršev.

Kako narediti robota iz gline?

Robot plastelina bo verjetno imel všeč fantu, saj ti mladi mojstri radi ustvarjajo zanimive obrti iz odpadnih stvari in očetovih orodij.

Robot plastelina je zelo preprost, morate le slediti navodilom in v nekaj minutah se bo otrok zadovoljil z novo izvirno obrtjo.

Pravzaprav je robot plastelina zelo preprost z lastnimi rokami. Ta aktivnost je zelo vznemirljiva, zato bodo otroci z veseljem prevzeli ustvarjanje nove zanimive igrače.

Korak za korakom

Za ustvarjanje obrti se morate osredotočiti na navodila:

 1. Sprva morate pripraviti gradivo za delo. Za domačega robota se prilega glina katerekoli barve. Poleg tega je potreben sklad.
 2. Tretji del je potrebno ločiti od palice iz plastelina in jo zaviti v kroglo. Njegova potreba po postopnem pritisku na palec in kazalec. To je treba storiti, dokler ni v obliki paralelepipeda.
 3. Če želite izdelati robotsko glavo iz plastelina, morate vzeti več materiala za modeliranje v enaki barvi kot za telo. Najprej morate oblikovati kroglo, nato kocko. Nato ga je treba pritisniti na eno stran.
 4. Med obema deloma lahko naredimo plast rdeče ali oranžne barve. Pomembno je, da je to v nasprotju.
 5. Tekma mora biti razdeljena na polovico in vstaviti koščke v vrh glave namesto antene.
 6. Na konicah tekem lahko pritrdite dve svetlo svetilki plastelina katerekoli barve.
 7. Da bi roke robota, morate roll gline v kroglice. Med njimi morate narediti vmesni sloj iste barve kot tisti, ki povezuje trup z glavo.
 8. Igrača ima namesto krtač krempljev, ki jih je treba tudi oblikovati.
 9. Roke je treba pritrditi na telo.
 10. V skladu z istimi navodili, morate zbrati noge in jih pritrdite na plovilo. Pritrdilni elementi so lahko šibi ali žica. Tako bo robot plastelina imel premične roke in noge.
 11. Končna faza izdelave robota vključuje dodajanje zob in oči, ki so prav tako oblikovane iz gline določene barve. Na prsih lahko pritrdite gumbe za upravljanje.

Zaključek

Na tej delavnici je konec. Rezultat je bil zanimiv robot iz gline. Korak za korakom, da bi bilo zelo enostavno. S takšnim člankom lahko igrate brez strahu, da se bo zlomil in izgubil svoj prvotni videz. Če eden od delov pade, je vse mogoče popraviti brez težav.

Če želite ustvariti takšno igračo, lahko uporabite glino katere koli barve. Majhni mojstri lahko eksperimentirajo z odtenki in naredijo več različnih robotov hkrati. Če hiša nima plastelina v različnih barvah - ni pomembno. Iz iste barvne palice lahko izdelate robota. Glavna stvar je otrokova želja, da ustvari in uživa v procesu.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja. Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija