FoodPro Preloader

Kvačkani šali. Za začetnike, koristne nasvete in sheme


Da bi izpolnili svoje sanje in na hladni jesenski večer sedeli na verandi v gugalnici, zaviti v topel šal s knjigo in skodelico aromatične kave, potrebujemo le nekaj stvari: verando, gugalni stol, knjigo, kavo in šal. In če pišete knjigo, zgradite verando, odrastete kavo in naredite gugalni stol, ne moremo, potem pletenje šalov za začetnike ni zelo težko. Morate

Da bi izpolnili svoje sanje in na hladni jesenski večer sedeli na verandi v gugalnici, zaviti v topel šal s knjigo in skodelico aromatične kave, potrebujemo le nekaj stvari: verando, gugalni stol, knjigo, kavo in šal. In če pišete knjigo, zgradite verando, odrastete kavo in naredite gugalni stol, ne moremo, potem pletenje šalov za začetnike ni zelo težko. Morate biti potrpežljivi in ​​potrebni materiali.

Katero nit izberite za šale?

Za kvačkanje šalov za začetnike se ne spremeni v kitajsko mučenje, zato ni treba izbrati preveč tanko prejo za prve stvari. Seveda, mojstrovine iz kolutnih navojev povzročajo radost in presenečenje. Še vedno! Najboljše delo, elegantna stvar. Vendar ne smemo pozabiti, da stojite na začetku te poti. Če trdo delate in si močno prizadevate, potem boste čez nekaj časa nenadoma ugotovili, da ste že sposobni ustvariti takšno lepoto.

Če je to vaša prva izkušnja, potem poslušajte nasvet. Niti, ki se uporabljajo pri kvačkanju šalov za začetnike, je bolje izbrati povprečno debelino. Potem bo lažje za vas, da se naučijo nove tehnike pletenja, in delo se bo gibalo hitreje! Opazujte, kako se sukane navoj. Če je težko, potem šal ne bo mogoče nositi! Samo vprašaj sestavo svetovalca niti. Izberite volno ali volno. Potem boste zagotovo topli!

Vzorec šala

Na enak način se začnejo tudi kvačkani šali za začetnike in izkušene obrtnice. Morate izbrati vzorec pletenja. Res je, da lahko zelo izkušeni pletilci ustvarijo svoje mojstrovine, ne uporabljajo več sheme, ampak preprosto gledajo sliko. Poskusite izbrati preprost, a spektakularen šal. Če se ne morete odločiti sami, se posvetujte s sorodniki. Naj vam povejo, kateri model jim je najbolj všeč. V prvih poskusih ni potrebno jemati žolnov ali šalov z velikim številom različnih vzorcev in tkanin. Tvegate, da ste samo zmedeni in zapustite svoje delo, ne da bi ga dokončali. Posledično bomo denar in čas porabili in še vedno boste ostali brez cenjene stvari.

Ali lahko pletem šal z iglami za pletenje?

To vprašanje je pogosto vprašal ljubitelje napere. Seveda lahko! Če ste mojstrsko plesti in niste se dobro zabavali s kavljem, in ne želite več poskusiti, boste našli veliko število preprostih in elegantnih, prefinjenih in kompleksnih vzorcev za pletenje šalov. Izberete lahko luksuzni model tako za kljuko kot za

za igle za pletenje! Debelina niti ni omejena niti na kompleksnost vzorca. Kvačkani šali za začetnike ne potrebujejo vedno začetka s preprostim vzorcem. Obstajajo ženske, ki ljubijo težave in izberejo kompleksen vzorec, ki ga celo pletenec z izkušnjami ne more storiti. Ko končajo delo, se počutijo samozavestni v svoje sposobnosti in nato začnejo delati bolj preproste, a nič manj spektakularne stvari!

Pletenje odlično pomirja živčni sistem in pomaga pri posodobitvi garderobe z minimalnimi stroški. Preizkusite ga in všeč vam bo! Še posebej veseli, da boste z izbiro modela in izbiro ustreznih niti za to, na koncu dela postali srečni lastnik edinstvene stvari. Poleg tega je kvačkanje šali za začetnike in izkušene craftswomen je dober način za dvig vaše samospoštovanje!

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature