FoodPro Preloader

Nova oblačila za moške srajce poleti. Naredi sam


S prihodom toplote želim, da si privoščim nova oblačila. Toda največja žalost za vsako žensko modo je, da je poleg dekleta oblečenega v isto obleko. Da, na žalost mora to nenehno razmišljati. Zdaj bosta v minibus vstopila dve "identični" gospe, nato pa ju zamenjate na otroški strani matere zaradi sarafanov. In navseza

S prihodom toplote želim, da si privoščim nova oblačila. Toda največja žalost za vsako žensko modo je, da je poleg dekleta oblečenega v isto obleko. Da, na žalost mora to nenehno razmišljati. Zdaj bosta v minibus vstopila dve "identični" gospe, nato pa ju zamenjate na otroški strani matere zaradi sarafanov. In navsezadnje, vsak želi biti individualen in edinstven! Ampak to je polovica težav, če pa prideš na rojstni dan tvojega najboljšega prijatelja, in v restavraciji, po naključju, je dekle v popolnoma isti obleki? Ali je stanje še bolj nadležno?

Zato je čas, da sprejmemo spremembe moške srajce. Spodaj prikazane fotografije in opisi vam omogočajo, da izberete model za vsak okus.

Šivanje ali ne šivanje - to je vprašanje

Ne marate spoznati dekleta v isti obleki? Samo en izhod - narediti obleko. Dolgo in dolgo? In ne! Lahko izdelaš obleko iz moške srajce. Spremembe takšnega načrta so precej zanimive in zagotovo nihče ne bo imel podobne obleke. Tukaj je matematika preprosta: večja je velikost izvirnega izdelka, več prostora je za let fantazije. Sprememba iz moške srajce v ženski obleki je zelo zanimiva. Čeprav mnogi usposobljeni delavci trdijo, da je veliko lažje rezati in prešiti kot spremeniti staro, se lahko srajca šteje za polizdelek.

Prva možnost: obleka z ovratnikom

Na primer, če je vrat velik v velikosti, lahko narišete roke in stranske dele ter izrežete obleko. V tem primeru ne pozabite izmeriti prostornine prsnega koša in stegna ter pustiti 5 cm dodatkov za prosto prileganje. Preostali so deli, kjer bodo obdelani ovratnik in zapiralo gumbov. Ne marate moške ovratnice? Enostavno ga je narediti žensko z vezenimi trakovi ali kroglicami. In zdaj imamo pred seboj žensko stvar iz moške srajce. Spremembe so lahko drugačne, vendar pogosto nihče ne bo rekel, da je bilo nekoč obleka za »velikega« človeka.

Druga možnost: obleko z rokavi

Ovratnik ni popolnoma zadovoljen? Torej smo ga popolnoma odrezali in naredili izrez s čolnom. Glavna stvar je, da izmerite širino lastnih obešal, da ne bi uganili velikosti. Vrat je treba prerezati več kot potrebno širino centimetrov na deset, narezati in šivati ​​rez in vstaviti gumo. Če širina srajce dopušča, lahko naredite enodelni rokav, ki širi ramenski šiv. Nato izmerite razdaljo med ramo in sredino prsnega koša in jo prenesite v podrobnosti reza. Na tej ravni je zabeležena polovica izmerjenega volumna prsi. Pri pasu lahko tako obleko opremimo s pikado ali z gumijastim trakom. Da ne bi izgubili, je potrebno izmeriti višino od ramen do pasu in od ramen do bokov. Neposredno na tkanino s krojačko kredo lahko označite te meje in po obdelavi širine plošč v skladu z volumnom. V poletni garderobi bo ta sprememba moške srajce vredna mesta. Lahko vezati bombažno čipko s kvačkanjem, da jo ali šivati ​​kupljene odprtine tkanine na dnu obleke. V vsakem primeru, srčkan podrobnosti bo obleko breztežna in zapeljiva.

Možnost tri: sundress

Nič manj zanimivo bo videti sundress z odprto hrbet iz moške srajce. Spremembe v sundress zahtevajo malo več napora, vendar je vredno! Torej, najprej obrežite krilo za sundress, hrbet pa naj bo razrezan na 7 cm višje kot prej. Prsni koš bo videti bolj zanimiv, če je odrezan. Mimogrede, ta možnost vam omogoča uporabo ne tako velikih velikosti, tako po višini kot po širini. Dolgi rokavi bodo šli na obliko prsnega koša. Če želite to narediti, odrežite dve trapezi z osnovo enako četrtemu obsegu prsnega koša in zgornjemu robu približno 10 cm, višino pa izračunamo na naslednji način: merimo »višino prsnega koša« + 4 cm. . Podnožje trapeza tukaj morate gladko rezati eno in pol centimetrov in s tem dvigniti stran. Izrezati je treba, da tkanino obrnemo navzven ali šivamo poševno. Nato je treba podrobnosti zašiti na vrh sprednje plošče, tako da se pod prsmi oblikujejo gubice. Ko se ta faza konča, lahko stranske šive zaprete in preostale kose obdelate s poševno vložkom. Po začetku dela na trakovi ali trakovi. Enostavne trakove iz tkanine, vstavljene v vrvico na zgornji strani trapeza, ki je že postal del prsnega koša, se lahko zašijejo okoli lopatic na hrbtni plošči sundreze ali pa se preprosto vežejo okoli vratu. Fantasy vam bo povedal, kaj storiti.

Šivanje idej

Poleg oblek lahko iz moške srajce šivate tudi izvirne bluze. Spremembe na vrhu ali zanimiva majica s čipko in volančki bodo moško oblačilo naredilo neprepoznavno. Kako biti s sponko na drugi strani? Če je to problem, potem je rešen! Samo pri rezanju sprednje tkanine srajce lahko razrežemo "na glavo". Vendar pa bo le malo ljudi pozoren na gumbe, če se bo ustrezno lotilo oblikovanja. Okrasni rokavi, jabot na prsih, čipkasti vložki na ramenih in hrbtu, vezilni trakovi, Baskija - to je le majhen del tega, kako lahko oblečete bluzo iz moške srajce. Spremembe so lahko tako domiselne, da bodo prijateljice začele spraševati naslov butika, kjer lahko kupite tako lepoto. Mimogrede, ni treba vedeti, od kod je res prišla pametna bluza.

Ideje za otroke

In kdo je rekel, da je sinu nemogoče šivati ​​odlične plažne hlače z žepi iz moške srajce? In če naredite tudi metulja in ga šivate na belo majico, potem bo mali gospod pripravljen za poletno slovesnost. Za mojo hčerko bi bila odlična izbira obleka in klobuka ali krila.

Tu se lahko izkaže tako zanimiva predelava moških srajc. Delavnice z opisom zgoraj opisanega dela bodo pomagale pri izdelavi zanimivih izdelkov. Omeniti je treba, da to ni meja, saj let vaše domišljije ni omejen.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija