FoodPro Preloader

Kako narediti prstan iz kovanca


Če ste na tej strani, to pomeni, da vas zanima vprašanje, kako narediti prstan iz kovanca. Vaša pozornost je nekaj podobnega virtualnemu mojstrskemu razredu na to temo. Vsakdo se to nauči drugače. Nekdo bere gradivo tujih avtorjev, nekdo gleda video. Gradivo, predstavljeno tukaj, bo še en vir, ki vsakomur daje priložnost, da naredi običajen kovanec. Izbira

Če ste na tej strani, to pomeni, da vas zanima vprašanje, kako narediti prstan iz kovanca. Vaša pozornost je nekaj podobnega virtualnemu mojstrskemu razredu na to temo. Vsakdo se to nauči drugače. Nekdo bere gradivo tujih avtorjev, nekdo gleda video. Gradivo, predstavljeno tukaj, bo še en vir, ki vsakomur daje priložnost, da naredi običajen kovanec.

Izbira kovanca

Glede na to, da ljudje živijo v različnih delih sveta, v katerih krožijo njihovi kovanci, se ne bomo osredotočili na nobeno posebno. Uporabite tistega, ki je v vaši državi.

Torej, kako narediti prstan iz kovanca? Najprej morate ogreti našo valuto. To vam omogoča delo z materialom brez posebnega napora. Samo ne pozabite na eno pomembno podrobnost. Z ogrevanjem ne morete pretiravati, ker bi sicer kovanec lahko izkrivil njegovo obliko, kar bo povzročilo izgubo vidnosti nekaterih elementov.

Ko se kovina obarva rdeče in se začne bela, prenehajte segrevati in hitro potopite kovanec v vodo, po možnosti v hladno. Samo ne bodite zaskrbljeni zaradi sikanja, to je normalno. S tem se zaključi prva faza.

Vrtamo

Še naprej razumemo, kako narediti prstan iz kovanca. Zdaj morate pazljivo in brez fanatizma izvrtati luknjo v samem središču, ki ne sme biti prevelika, saj bi to pomenilo izhod iz preveč tankih sten blizu končnega obroča. To lahko naredite na posebnem stroju ali z vrtalnikom.

Ko je luknja pripravljena, vzemite prečko in vstavite kovanec skozi sveže pečeno luknjo. Nato vzamemo pripravljeno plastično kladivo (upoštevajte, da mora biti plastika, saj bo kovina uničila vse elemente) in počasi začeli enakomerno potegniti obroč. Izogibajte se močnim udarcem, ki bi lahko deformirali naš izdelek.

Tako smo skoraj ugotovili, kako narediti prstan iz kovanca. Ko je material postal velikost, ki jo potrebujemo, prenehamo raztezati. Ne pozabite, da ga je potrebno občasno obrniti, tako da ne zavzame stožčaste oblike. Zdaj bomo obdelali samo dekoracijo.

Obdelava

Za končno obdelavo vzamemo brusni papir in skrbno hodimo po celotni ravnini. Potem s kolesom za brušenje in goyi pasto dosežemo končni in dokaj impresiven učinek. Upamo, da ste se naučili, kako narediti prstan iz kovanca in ga lahko sami ponavljate doma.

Nazadnje pa navedite opremo, ki smo jo potrebovali v času proizvodnje. Seveda, to je kovanec, ki ga spremenimo v prstan. Uporabili smo tudi vijak, plastično kladivo, da bi prilegali prihodnji prstan na želeno velikost, vrtalnik, da bi naredili luknjo, in brusni papir z brusom in goi pasto za poliranje končnega izdelka. Če se boste na ta način naučili obročev, boste imeli dobro priložnost, da zaslužite s prodajo takšnih izdelkov.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo