FoodPro Preloader

Plastične lekcije za modeliranje. Kako je jagoda iz polimerne gline?


Nakit iz polimerne gline samozavestno osvaja srca sodobnih modnih mojstrov. Zapestnice, obeski, prstani in uhani, narejeni iz tega materiala, lahko dopolnjujejo in polepšajo celotno žensko podobo, v njej prinašajo svetle note. Vsak od vas lahko izdeluje plastične izdelke z lastnimi rokami. Ne verjameš? Ta

Nakit iz polimerne gline samozavestno osvaja srca sodobnih modnih mojstrov. Zapestnice, obeski, prstani in uhani, narejeni iz tega materiala, lahko dopolnjujejo in polepšajo celotno žensko podobo, v njej prinašajo svetle note. Vsak od vas lahko izdeluje plastične izdelke z lastnimi rokami. Ne verjameš? Ta članek je namenjen začetnikom v tej obliki obrti. V njem lahko preberete, kako so jagode narejene iz polimerne gline. Ta preprost element lahko kasneje postane uhan ali obesek. Preučite naš mojstrski razred, napolnite se z delom navdiha in začnite ustvarjalno delo.

Oblikovanje iz polimerne gline: pripravljalna faza

Za izdelavo jagodne plastike potrebujete naslednje materiale in orodja:

 • kiparski material je rdeča, zelena;
 • klerični nož;
 • lesena ali plastična deska;
 • dodatki za nakit;
 • majhne kroglice ali rumene kroglice;
 • zobotrebci;
 • lak za plastične izdelke.

Mojstrski tečaj na temo "Polimerna glina iz jagod"

 1. Lite material rdeče (celi kos) v dlani, tako da postane mehka in elastična.

 2. Ploščo zavrtite v "klobaso" in jo s pomočjo noža za pisanje razrežite na dve enaki polovici. Vsak kos v prihodnosti bo uhan v obliki jagod. Če se odločite za izdelavo obeska, gline ni mogoče razdeliti, ampak narediti veliko jagodičevje iz celega kamna.
 3. Oblikujte plastično obliko ovalne oblike. Nato s prsti, dajte mu obliko jagodičja: naredite en rob debelejši, drugi pa tanjši in daljši. Polimerne glinene jagode (glavni del) so pripravljene.
 4. Umijte si roke in jih osušite. Prepričajte se, da na prstih ni delcev rdeče štukature, tako da se ne prenašajo na druge koščke gline v barvi. Nadaljnje delo se bo nadaljevalo z zeleno plastiko.
 5. Glina rezina narežemo na deset enakih kosov. Od njih slepi cvetni listi. Pritrdite jih (5 kosov) na debel rob jagode, tako da oblikujete sepal.
 6. Z zobotrebcem pobarvajte madeže na cvetnih listih. To bo dalo izdelku naraven videz.
 7. Nato jagode iz polimerne gline krasijo kroglice. Pritrdite jih v vzorce šahovnice na celotno rdečo površino izdelka in ga rahlo pritisnite v plastiko. Na ta način ste oblikovali seme na jagodičju.
 8. Naslednja faza je pritrditev dodatkov. Odvisno od vrste nakita, ki ga izvajate, vstavite ustrezne zatiče in pritrdilne elemente v izdelek.
 9. Izdelek prenesite v pečico in pecite na temperaturi, označeni na embalaži, v kateri je bil kupljen material za oblikovanje. Pri različnih vrstah polimerne gline se lahko čas sušenja in način sušenja spreminjata. Zato pozorno preberite navodila.
 10. Po ohlajanju se jagode iz polimerne gline naravno lakirajo in posušijo.

Dekoracija je pripravljena! Torej samo z lastnimi rokami lahko naredite lepe uhane, zapestnico, obesek iz plastike. Takšni izdelki iz polimerne gline (potrditev fotografije) izgledajo spektakularno, elegantno in zelo lepo. Okrasite se z modnimi, ročno izdelanimi dodatki, bodite očarljivi in ​​privlačni.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy