FoodPro Preloader

Kako šivati ​​obleko Cheburashka


Presenetljivo je, da se je nekdanja priljubljenost Cheburashke, priljubljenega značaja mnogih, vrnila po zaslugi Japonske. V deželi vzhajajočega sonca so odrasli in otroci imeli rad risanko o krokodilu Geni. Zato nobena japonska maškarada ni popolna brez človeka, prikritega kot kostum Cheburashke. Tod

Presenetljivo je, da se je nekdanja priljubljenost Cheburashke, priljubljenega značaja mnogih, vrnila po zaslugi Japonske. V deželi vzhajajočega sonca so odrasli in otroci imeli rad risanko o krokodilu Geni. Zato nobena japonska maškarada ni popolna brez človeka, prikritega kot kostum Cheburashke. Toda kako narediti takšno obleko z lastnimi rokami? Preberite o tem spodaj.

Kostum za dojenčka

Večina mladih mater radi svoje otroke fotografira v nenavadnih podobah. In moram reči, da je kostum Cheburashka priljubljen. To ni presenetljivo. Punčak otroka, obdan z velikimi ušesi, izgleda odlično. In če upoštevamo, da je Cheburashka teddy lik, potem se lahko razume, da bo v takšni obleki tudi otrok topel. Kako šivati ​​obleko Cheburashka? Kot podlago lahko uporabite rjavo obleko. Toda klobuk z velikimi ušesi v trgovini verjetno ni na voljo. Potrebno bo narediti svoje. Iz rjavega tkanine kupčka je treba izrezati običajno pokrovček. Zdaj iz krznenega materiala izrežemo štiri kroge. To bodo ušesa. V krogih sparite kroge in jih zašite na pokrovček.

Obleka za matinejo

Da otroci ne bi pozabili sovjetskih risank, bi starši morali ne le občasno osvežiti svoj spomin, ampak jih tudi obleči v kostume svojih najljubših likov. Na primer, v Cheburashki. Plišasti prijateljski kostum je enostavno narediti. Za to morate šivati ​​krzno vest. V svojem središču morate šivati ​​oval svetlejšega krzna. Bodite prepričani, da dodate novoletni kostum Cheburashka s pokrovčkom z velikimi ušesi. Pokrivala morajo tudi šivati ​​iz dlake dveh barv. Temni material bo osnova in svetloba - bo igrala vlogo naglasov. Krzno rokavice bodo lahko dopolnile takšno obleko. Če želite sliko videti ekstravagantno, lahko prsih Cheburashka okrašena z lokom, lokom ali lokom.

Lahka obleka

Japonska dekleta, ki se zberejo za zabavo, preizkusijo podobo Cheburashke. Kostum junaka krzna je preprost, vendar izgleda lepo in nenavadno. Glavni del slike je seveda velika ušesa. Narejene morajo biti iz krzna in pritrjene na rob. Lahko so enobarvni in sestavljeni iz dveh barv dlake. Zanimivo je videti ušesa, katerih notranji del je drugačen od zunaj. Osnova podobe mora biti obleka neopazne barve. Izgleda super stvari so roza, breskev ali bela. Kot okras za obleko lahko uporabite pompone, izdelane iz istega materiala kot vaša ušesa. Še vedno je treba izdelati rokavice in gamaše. Oba sta sestavljena iz dveh pravokotnikov, ki sta sešiti skupaj. Elastični trakovi so sešiti na vrh in dno teh elementov. Tako gamaše kot rokavice so lahko okrašene z loki, pom-pomi ali drugimi dekorativnimi detajli. Tako da ljudje okoli vas ne dvomijo, da ste za sebe izbrali kostum Cheburashke, in ne opica, vzemite vrečko z nizkimi pomarančami na zabavo.

Krznena obleka

Na ta način lahko greš ne samo na zabavo, ampak tudi za zabavo otrok, ki pridejo na rojstni dan svojega otroka. Cheburashka noša storite sami, kot sledi. Kombinezoni za krzno so sešiti ali kupiti. Lahko se spremeni v puhasto jakno in hlače. Glavna stvar je, da mora biti osnova obleke rjava. Sedaj morate šivati ​​volumetrični pokrivalo. Kako to narediti? Če želite to narediti, izrežite velik pravokotnik krzna in ga prepognite na pol, od znotraj navzven. Sedaj je treba brezšivne robove gredice zapeti skupaj, pri tem pa pušča luknjo za glavo. Prav tako šivamo hrbtno stran pravokotnika in puščamo luknjo spredaj. Iz dveh velikih krznenih krogov oblikujemo ušesa in jih zašijemo v pokrovček. Dodate lahko obleko s krznenimi čevlji in rokavicami.

Kostum za noč čarovnic

Znak sovjetske risanke se pogosto pojavlja na dogodkih, tudi zunaj države izvora. Ljudje različnih narodnosti se radi oblačijo v kostum Cheburashke. S svojimi rokami ustvariti takšno sliko je zelo preprosta. Če boste šli na noč čarovnic, potem bo dovolj, da naredite klobuk Cheburashka in nosite nekaj rjave ali črne barve kot kostum. Kako narediti klobuk? Najlažji način je, da ga predelate iz klobuka z ušesi. Stranske dele odrežemo od njih in na njihovo mesto pritrdimo nove dele. Mora biti velika ušesa. Iz dlake ustrezno obarvamo dva kroga, ga šivamo in šivamo s klobukom. Na samem klobuku naredimo pravokotno ali ovalno usnje, na katerem narišemo gobec.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija