FoodPro Preloader

Kako šivati ​​obleko Malvina?


Novi čas nam daje nove idole, danes pa so Winxove vile zelo priljubljene med dekleti. Pred novoletnimi prazniki so police polne kostumov likov iz istoimenske risanke. Obstajajo pa karnevalske podobe, ki so izven časa, na primer Snežinke in Malvina. Naredimo malvinsko obleko z lastnimi rokami. Kakšen je kostum? Ma

Novi čas nam daje nove idole, danes pa so Winxove vile zelo priljubljene med dekleti. Pred novoletnimi prazniki so police polne kostumov likov iz istoimenske risanke. Obstajajo pa karnevalske podobe, ki so izven časa, na primer Snežinke in Malvina.

Naredimo malvinsko obleko z lastnimi rokami. Kakšen je kostum? Malvina je dekle z modrimi lasmi, zato je glavni element pustnega kostuma modra ali modra lasulja. Prav tako so potrebni elementi kostuma elegantna obleka, velik lok na glavi in ​​hlačke.

Če je v garderobi vaše hčerke lepa obleka v pastelnih barvah, potem je Malvinin kostum skoraj pripravljen. V nasprotnem primeru mora biti obleka kupljena ali zašita.

Če zašijete obleko iz šifona in žakard satena iste barve, bo malvinski karnevalski kostum zelo nežen in zračen. Iz atlasa izrežemo vrh obleke. Za vzorec lahko uporabite majico, ki se dobro prilega otroku: jo položite na tkanino, jo obkrožite, dodajte dodatke za šiv, izrežite in šivajte. Na hrbtni strani vstavite skrito zadrgo. Krilo obleke je sestavljeno iz treh slojev šifona. Dvojne obrobe morajo biti narejene z razliko dveh centimetrov. Spodnja vrsta naborkov mora biti takšne dolžine, da se lahko vidijo hlačke, približno do kolena. Naslednji naborki so krajši za pet in deset centimetrov. Trakove iz tkanine iz šifona odrežemo vzdolž strani, dlje pa bo obleka veličastnejša. Na dnu čopiča ga obdelamo s cik-cak šivom, na vrhu - obrežemo ga na zahtevano širino. Šivajte na vrhu obleke. Rokavi so lahko dveh vrst: "svetilke" ali "krila". Za "krila", kar potrebujete, da izrežemo oval iz šifona, ga upognemo na pol in ga šivamo na obleko, polaganje gube. Rokavi - "luči" so izrezani zelo široko, nato pa so ročno sestavljeni pet centimetrov od roba.

Zdaj morate šivati ​​pantalonchiki, ki dopolnjujejo kostum Malvina. Če želite zgraditi vzorec, lahko uporabite podolgovate široke hlače, na pasu in na dnu nog, da vstavite elastične trakove. Hlače so lahko okrašene z volančki ali čipko. Od pod obleko pantalone naj pazi okoli 15 centimetrov.

Malvinska noša mora biti okrašena s širokim lokom. To naredimo tako, da od satenske tkanine odrežemo trak dolžine 150 centimetrov in širine 20 centimetrov, ga prepognemo na polovico z obrazom navznoter in šivamo ter pustimo nespleten prostor za everzijo. Nato izklopite pas, likalnik likalnik in šivajte luknjo.

Kaj je kostum Malvina brez modrih las? V trgovini lahko kupite modre umetne lase, lahko pa si sami ustvarite lasuljo iz barvnega papirja. Kot podlago bomo uporabili bodisi elastični kartonski okvir bodisi svetlo pleteno kapo, ki bo pustila odprto čelo. Za tanke liste papirja, ki je širok približno 30 centimetrov, jih prerežemo v centimetrske trakove, preden dosežemo rob ponjave. Nato te trakove navijemo s svinčnikom, ostrimi škarjami ali curlingom. Šivamo ali lepimo kodre do podlage, tako da oblikujemo lase Malvine. Vežemo veličasten lok in ga s pomočjo nevidnega pritrdimo na lasuljo. Malvinska noša je pripravljena.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija