FoodPro Preloader

Ljubka tilda iz polžev ne bo pustila srca brezbrižnega


S prihodom jeseni bomo večkrat preživeli večer doma. To je še posebej prijetno za kvalificirane delavce, ki imajo zdaj malo več časa za svoje ustvarjalne dejavnosti. Članek se osredotoča na mehko igračo v stilu Tilde, ki lahko stopi celo kamnito srce. Te naivno srčkane, preproste, domače in, bi celo rekli, naravne igrače so dolgo osvojile Evropo in so zdaj v Rusiji vedno bolj priljubljene. Ročno izde

S prihodom jeseni bomo večkrat preživeli večer doma. To je še posebej prijetno za kvalificirane delavce, ki imajo zdaj malo več časa za svoje ustvarjalne dejavnosti. Članek se osredotoča na mehko igračo v stilu Tilde, ki lahko stopi celo kamnito srce. Te naivno srčkane, preproste, domače in, bi celo rekli, naravne igrače so dolgo osvojile Evropo in so zdaj v Rusiji vedno bolj priljubljene. Ročno izdelane lutke se prodajajo na sejmih, vendar so drage.

Takšna lutka je izvirno darilo, ki bo zadovoljilo tako odraslega kot otroka. Učenje šivanja tilda je preprosto, še posebej za otroke.

Za tiste, ki se samo učijo osnov šivalnih igrač, je najbolje, da začnete s preprostimi. Najboljša možnost je polž-tilda. V tem primeru boste videli, da je lekcija zelo preprosta, zanimiva in poceni, kar je zelo prijetno.

Kaj potrebujemo za polža?

  • ostanki iz blaga;
  • niti;
  • igle;
  • Škarje;
  • material za oblazinjenje (sintetični olje, bombaž itd.);
  • nekaj listov papirja;
  • svinčnik.

Kje začeti?

Da bi polž-tilda bila lepa, potrebujemo vzorec-shemo. Najdete ga spodaj in kopirate, lahko pa tudi sami narišete. To je preprosto, z njo se lahko soočite brez veliko truda. Pri nošenju vzorca je mali trik: zoom na monitorju, na zaslon pritrdite bel list papirja in narišite konturo z nečim mehkim, kot je pisalo s čopičem, da ne poškodujete tehnike.

Torej, shema je pripravljena, treba jo je zmanjšati. Imeli boste dve podrobnosti: telo polža in lupino.

Sedaj pojdite na tkanino. Takoj je treba opozoriti, da je v igračah telo igračk vedno izdelano iz lahkih materialov: belih, bež, rožnatih, sivih tkanin. Zelo pogosto šivajo iz čiste bele barve in nato barve z barvami ali čajem. V našem primeru ni pomembno - šivamo zase in za užitek.

Tkanino prepognite na pol, obraz na sredini in prenesite vzorec. Matter je bolje, da sekanje z zatiči za udobje. Ne pozabite na dovolilnice za šiv, naj bo 5-7 mm, obstajajo 2 podrobnosti telesa polža in njegove hiše.

Pojdi na šivanje. Lahko šivate dele na stroju, in če jih ni, potem z rokami. Ročno ljubite otroke, da jih šivate, ta proces jih navdušuje. Že dolgo pa niso dovolj, toda za to so odrasli, ki vedno pridejo na pomoč.

Pomembno je, da se ne širijo in ne pozabite zapustiti prostora za polnjenje. Na telesu polža morate zapustiti mesto na hrbtu, kjer se bo prišila hiša, in v hiši - spodaj. Prišite dele morate pazljivo odviti. V ta namen uporabite pri roki orodja: igle za pletenje, palčke za kitajsko hrano, paličico itd.

Ko obrnete dele, jih boste morali likati. Če je tkanina raztegljiva, ne potrebujete železa. Sedaj vas prosimo, da izpolnite podrobnosti igrače.

Še ena pomembna točka pri podrobnostih hišnega polža: da bi bil izdelek urejen, je treba rob vstaviti v sredini s 5 mm in likati ali likati.

Na tej stopnji je že jasno, kako izgleda polž-tilda v razstavljeni obliki. Pritrdite hišo na hrbtno stran in si oglejte, kje bo bolje videti, nato jo popravite z zatiči. To vam bo pomagalo uravnotežiti hišo in jo nežno šivati.

Po povezovanju delov lahko šiv prikrijete s trakom.

Polž je pripravljen! Narišite oči in rumenilo. Vsi drugi dodatki - po vašem okusu.

Vaš izdelek je že vreden takšnega dogodka, kot je Fair of Masters. Tilda vedno prihaja iz šarmantnega in sladkega. To bo odlična notranja dekoracija in samo najljubša igrače za otroke.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy