FoodPro Preloader

Tri močne plamene krovi za kraljevski spopad


Priljubljena igra Clash of Clans je prejela dolgo pričakovano nadaljevanje razvoja Supercell. Ime nove različice Clash Royale pomeni pesem: "Clash of Kings" ali "Clash of decks". Royale je preveden kot "predstavnik kraljeve družine", prav tako se sklicuje na trajanje igre s kartami pokra Royale Flush, to je "kraljevsko obleko". I

Priljubljena igra Clash of Clans je prejela dolgo pričakovano nadaljevanje razvoja Supercell. Ime nove različice Clash Royale pomeni pesem: "Clash of Kings" ali "Clash of decks". Royale je preveden kot "predstavnik kraljeve družine", prav tako se sklicuje na trajanje igre s kartami pokra Royale Flush, to je "kraljevsko obleko".

Iz naslova je jasno, da je Clash Royale kartaška igra z več igralci z elementi strategije. Program lahko namestite na mobilnih napravah s sistemom iOS prek trgovine AppStore ali storitve Google Play Market za operacijski sistem Android.

Osnovna pravila igre

Pomen igre je preprost in enostaven. Na polju sta dve sovražni utrdbi. Vsaka trdnjava ima svoje lastne zagovornike: po meri izdelan krov z ognjenim zmajem in njegovimi liki v vesolju Clash. Cilj vsakega kroga: najprej uničiti krepitev nasprotnika. Hitreje z nalogo obvlada igralec, katerega krov je izbran ob upoštevanju slabosti sovražnika in značilnosti njihovih vojakov. Vsaka tekma se poda največ 3 minute.

Težava ni v pridobivanju in izboljševanju lastnih zemljevidov, temveč pri razmišljanju o strategiji boja, pri izdelavi edinstvenih krovov po meri.

Clash trgovalne kartice

Clash Royale bojne enote so različne vrste vojakov, uroki, različna vojaška vozila in stavbe iz prejšnje različice igre Clash of Clans. Kartice so odprte, ko napredujete skozi določeno število prizorišč in prejemate bonuse za zmago. Izkušnje, pridobljene v bojih, se lahko porabijo za povečanje ravni in izboljšanje lastnosti izbranih kart. Za izračun borca ​​na igrišču morate preživeti nekaj eliksirjev.

Eden izmed najljubših likov navijačev je Inferno Dragon. Flame Dragon Clash Royale krova je najmočnejša kombinacija. V opisu same kartice je navedeno naslednje: "Strelja s koncentriranim žarečim žarkom. Škoda se sčasoma poveča. Najpomembnejša je nošenje čelade."

Ognjeni zmaj je enota zračne sile z visoko škodo od tal do zraka. Uporaba znakov zahteva razvoj posebne strategije. Značilnosti kartice je treba upoštevati pri sestavljanju palub Royal Punk Fiery Dragon in blokiranju njihovih slabosti z dodajanjem drugih borcev eskadrili.

Značilnosti krovov po meri

Praviloma krov vsebuje do 8 kartic. Končno različico je mogoče oceniti z naslednjimi značilnostmi:

  • raven Arene, na kateri je zbiranje možno;
  • stroške pristajanja vojakov na bojišču;
  • povprečna škoda na palubi, ki se nanaša na kraljevski stolp in vojsko sovražnika;
  • povprečna življenjska doba kartic na krovu.

Če želite sestaviti močno palubo, morate poznati prednosti in slabosti vsake igralne karte.

Najuspešnejše kombinacije krova

Upoštevajte izvedbo zbirke na primeru krova z ognjenim zmajem.

Paluba je sestavljena iz kartic Minion, Little Dragon, Skeleton Army, Witch, Princess, Fireball, Miner in Fiery Dragon, ocenjene v igri za 1 krono. Kombinacija kartic Flame in Little Dragon je dobra strateška poteza, ki popolnoma kompenzira pomanjkljivosti drug drugega, kar zagotavlja veliko škodo posameznemu cilju in izbranemu območju. Svojci se uporabljajo za zaščito lastnih enot zraka. Čarovnica Fireball povzroči znatno škodo kraljevemu stolpu sovražnika in kateri koli drugi strukturi.

Princesa ima velik udarec in lahko doseže cilje na nasprotnem koncu igralnega polja. Kartica Skeleton Army ima vedno prednosti v kombinaciji z Čarovnico, ki obnavlja vojsko vsakih 7 sekund s 3 enotami novo postavljenih bojevnikov. Prednosti Shakhtarja so v odličnem zdravju, sposobnost pristanka enote kjerkoli na terenu.

V tem paketu, poleg Princessa, se Mali Zmaj in Sluge, Ognjeni Zmaj, združijo z Hellhoundom, Ledenim čarovnikom, Zbiralcem eliksirjev in Megaminonom. Zbiralec eliksirja je zgradba, ki igralcu zagotavlja dodatne enote za napajanje za izkrcanje dragih kart, kot je Hellhound, ki napada samo zgradbe. Kombinacija normalnih in izboljšanih kartic v igri se imenuje dvojni kombinirani - Mignon in Megaminon, Mali Zmaj in Ognjeni Zmaj. Ledeni čarovnik upočasnjuje hitrost gibanja sovražnikovih enot.

V tretjem primeru so prikazane kartice Mini P.E.C.C.A. in uroki Discharge, rdeči Woodman in Giant, Ice in Fiery žganja. Mini P.E.K.K.A. - Osnovne vojne igre z veliko škodo in nizko hitrostjo napada. Izpust ima velik polmer uničenja in se uporablja proti številnim vojskam. Velikan ima veliko zdravje, lahko ga uporabimo kot ščit za dragocene enote ali ovna za zgradbe. Drvar je res legendarni zemljevid, po smrti enote, vse enote, ki so v bližini, prejmejo pospešek. Ledeni in ognjeni žganji umrejo po prvem napadu, vendar so zemljevidi primerni glede na hitrost in stroške pristanka. Preučite karte in uživajte v igri!

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija