FoodPro Preloader

Kako okrasite poročna očala z lastnimi rokami?


Poroka je najpomembnejši dogodek. Vsaka nevesta resnično želi, da je vse na tem čudovitem dnevu popolno. Ker se ukvarjate s pripravo svečane slovesnosti, morate poskrbeti za številne majhne stvari in veliko število potrebnih pripomočkov, ki jih je večina mogoče izdelati samostojno. V hiši ostanejo poročne obeske, ki se jih všijejo ali okrašijo z lastnimi rokami, kot prijeten opomnik za ta pomemben dogodek. Izdelava raz

Poroka je najpomembnejši dogodek. Vsaka nevesta resnično želi, da je vse na tem čudovitem dnevu popolno. Ker se ukvarjate s pripravo svečane slovesnosti, morate poskrbeti za številne majhne stvari in veliko število potrebnih pripomočkov, ki jih je večina mogoče izdelati samostojno. V hiši ostanejo poročne obeske, ki se jih všijejo ali okrašijo z lastnimi rokami, kot prijeten opomnik za ta pomemben dogodek.

Izdelava raznih majhnih stvari za poroko prinaša veliko užitka in se lahko iz hobija spremeni v najljubše delo. Tokrat se ne bomo ukvarjali z vsemi potrebnimi pripomočki. Oglejmo si, kako s svojimi rokami okrasite vaša poročna očala. Ne smemo pozabiti, da morajo biti vsi predmeti izdelani v istem slogu. Komplet za poročni obred vključuje: obročno blazino, kozarce za mladoporočenca, obleke za steklenice šampanjca ter družinsko hišo in ognjišče.

Kako okrasite poročna očala z lastnimi rokami z uporabo umetnega cvetja?

Na poroki je vedno veliko različnih barv. Tradicija okrasitve vsakega praznika z živimi rastlinami je prišla k nam iz antičnih časov. S to metodo lepo urejamo poročna očala z lastnimi rokami. Potrebovali bomo dva velika umetna cvetja, očala, tanke satenske ali najlonske trakove, okrasne kroglice, kroglice in lepilo Moment. Najprej morate rože razstaviti v ločene cvetne liste. Če je cvet sestavljen iz več plasti posameznih rezanih vrstic s 4-5 listi, boste morali na eni strani narediti zarez.

Steklo obrnite na glavo. Začnemo zbrati cvet, skrbno dajanje cvetnih listov okoli nog, pritrditev vsako vrstico z lepilom. Ko je cvet popolnoma pripravljen, pod eno od zadnjih listov pritrdimo konec tankega satenskega traku. Z njo ovijemo stekleno nogo in lepljiva konec na dno. Nanesite okrog nog na dno traku lepila in ga potresite z biseri. Na cvetnih listih cvetite nekaj kroglic ali kamenčkov. Stik stekla z nogo je zaprt z majhnim lokom. Za dekoracijo lahko uporabite vse potrošne materiale enake barve ali izberite kontrastne barve. V vsakem primeru bodo izgledali odlično.

Kako okrasite poročna vinska kozarca z biseri, okrasnimi in čipkami?

Na kozarce dajte predviden vzorec z lepilom in pripravite kroglice na površino. Držala se bo vzdolž črt in oblikovala lep vzorec. Narišite v majhnih območjih, potem bo vzorec bolj občutljiv.

Nogo in dno kozarca prekrijte z biseri in pritrdite izrezljani motiv čipke z lepilom na steklo z lepilom, ki ga okrasite z nekaj kroglicami ali okrasnimi.

Popolnoma ovijte steklo s čipkastim platnom, ki odhaja z zgornjega roba enega centimetra. Noga obvyte tanek saten trak. Če želite skriti mesto pritrditve traku na dnu, naredite obroč kroglic in jih zlepite. Vezite majhen lok iz več trakov v zgornjem delu noge in zlepite nekaj majhnih kroglic v čipkasto oblogo stekla.

Iz tankega traku naredimo nekaj majhnih vrtnic. Od majhnih cvetov, kroglic in okrasnih nalepiti vzorec na površini stekla, ga pritrdite z lepilom. Okrasite nogo z majhnim lokom.

Fina dekoracija očal bo poslikana z akrilnimi barvami. Sami lahko dobite vzorec ali pa uporabite posebne nalepke s konturnimi temami. Zanimiva možnost bi bila podoba neveste in ženina na kozarcih, pobarvana z barvo.

Šivajte miniaturne kopije nevestine poročne podvezice in jih položite na očala. Okrasite nogo s tankim trakom, zlepljene kroglice ali priložite šiv žilavosti po celotni dolžini noge.

Ne glede na način, ki ga izberete. Dekoriranje poročnih očal z lastnimi rokami vam bo dalo veliko užitka in užitek pri vrsti končnih izdelkov.

Polna krila za dekleta.  S svojimi rokami posodabljamo garderobo male princese.Poštne znamke ZSSR.  Zbiranje žigovSibirski kovanec: Skrivnosti in skrivnostiCrochet cvetje: mojstrski tečaj za začetnikeŠtirje načini za izdelavo uokvirjenega žepaUporabi si jabolčni obseg - opis in zanimive idejePoiščite podobno sliko ali Kako razviti otroka v igriIzdelava svetlih in lepih božičnih šopkov bonbonov z lastnimi rokami