FoodPro Preloader

Izbira obleke za jesenske počitnice: Lesovičkina noša


Vsak od staršev ve, da otroka ne moremo preprosto obleči za matinejo. Tovarniško izdelane kostumi za maskarije so dragi, še pomembneje pa je, da si ob nakupu ne morete biti prepričani v svojo originalnost tik pred praznikom. Obstaja rešitev - poskusite, da svoje roke popolnoma avtorsko obleko Lesovichka. Ta s

Vsak od staršev ve, da otroka ne moremo preprosto obleči za matinejo. Tovarniško izdelane kostumi za maskarije so dragi, še pomembneje pa je, da si ob nakupu ne morete biti prepričani v svojo originalnost tik pred praznikom. Obstaja rešitev - poskusite, da svoje roke popolnoma avtorsko obleko Lesovichka. Ta slika je kot nalašč za jesenske počitnice in predstave, ki temeljijo na ruskih ljudskih pripovedkah.

Kdo je Little Oldie

Naši predniki so verjeli, da duhovi živijo naokrog in da je vsak nežive objekt živ. V njihovi zastopanosti so gozdne posesti upravljali Leshy, Lesovik ali Old-Timber. Najpogosteje je ta lik upodobljen na podobo starejšega ali zrelega moškega. Lesovičke v gozdu ni mogoče videti, dokler si sam ne želi. Njegova obleka se preliva v barvo z drevesno skorjo in zelenimi listi. Sodobni ljudje ne verjamejo v duh gozda, vendar je ta junak do danes preživel kot lik ruske folklore in otroške pravljice. Zakaj ne bi izbrali kostuma Lesovička za počitnice za otroke?

Mojstrsko obleko za gozdni duh

Oblačila Lesovichka je treba vzdrževati v rjavo-rumeno-zelenih odtenkih. Najlažje je pobrati stvari iz otroške garderobe. Naredili bodo rjavi kavbojki in zelenkasto srajco ali beige turtleneck. Malo lahko eksperimentirate z odtenki glavnega razpona. Če dobro šivate, lahko šivate ohlapno srajco v ljudskem slogu z izbiro tkanine rumene ali zelene barve. Hlače se lahko sešijo tudi z izbiro barve, ki se ujema z vrhom obleke. Dobro je dodati Lesoviško obleko s klobukom in pasom. Pokrivala morajo biti kombinirana z oblačili. Sladkarni klobuk, »klobuk« iz klobučevine, bo popolnoma poudaril podobo gozdnega duha. Lesovičkova obleka je pogosto narejena iz klobuka v obliki klobuka z gobami. Ta klobuk se lahko všije iz tkanine ali lepljen iz papirja.

Podrobnosti in dekorativni elementi

Kako okrasiti obleko Lesovichka? Liste izrežemo iz papirja ali tkanine in jih zašijemo v naključnem vrstnem redu na hlačah in srajci. V rokah duha gozda lahko daste palico (nujno neobdelano debelo vejico) in pleteno košaro. Kot dodatki bodo videti odlične obrti iz naravnih materialov. Iz pravega stožca, kostanja ali želoda zberite ogrlico. Na oblačilih lahko šivate in lepite dekorativne figure gob in jagod. Tradicionalno Lesovichok je moški značaj. Če za svojega sina naredite tako elegantno obleko, dodajte sivo brado po volji, lahko uporabite tudi lasuljo. Kot vidite, Lesovičkina noša ni težko opraviti z lastnimi rokami. Originalnost obleke je zagotovljena, kot tudi masa pozitivnih čustev iz procesa njegovega nastanka!