FoodPro Preloader

Kako narediti darila od Kinder storiti sami?


Skoraj vsi otroci imajo radi sladkarije. Skrb za zobe dojenčkov, starši in drugi sorodniki raje kupujejo bolj prijazne čokolade, čokoladice in čokoladna jajca. Vendar pa namesto nakupa samo čokolade v škatli, mnogi raje izdelujejo izvirna darila iz vrtec v obliki volumetričnih kompozicij ali nekaj predmetov: fant je pisalni stroj, dekle je košara s cvetjem. Kupi pr

Skoraj vsi otroci imajo radi sladkarije. Skrb za zobe dojenčkov, starši in drugi sorodniki raje kupujejo bolj prijazne čokolade, čokoladice in čokoladna jajca. Vendar pa namesto nakupa samo čokolade v škatli, mnogi raje izdelujejo izvirna darila iz vrtec v obliki volumetričnih kompozicij ali nekaj predmetov: fant je pisalni stroj, dekle je košara s cvetjem.

Kupi pripravljen set: prednosti in slabosti

Naročite si lahko spominke s konjička v podjetju, ki je specializirano za darila in floristiko. Prinesete sladkarije, povejte, kaj želite prejeti, in v nekaj dneh poberete končni predmet. Vendar pa je vse ceneje in bolj prijetno narediti sami. Mimogrede, nekatere možnosti niso primerne le za počitnice za otroke, ampak so primerne za družinsko praznovanje ali predstavitev odrasli osebi.

Darila iz "Kinder Surprise" (fotografija)

S svojimi rokami lahko naredite popolnoma drugačne kompozicije in predmete. Na primer:

 • avtomobil;
 • številko, ki ustreza dnevu praznika (8. marca oziroma 23. marca oziroma februarja) ali starost rojstnega človeka;
 • kitara;

 • šopek;
 • floristična sestava v košarici;
 • topiary;
 • srce;

 • krsto;
 • večstopenjski dekorativni kolač;
 • vse lepe skladbe.

Izbira je odvisna od zneska, ki ste ga namenili za nakup materiala, in od časa, ki ste ga pripravljeni porabiti za darila od otroškega varstva. Bolj ko boste lahko kupili sladke izdelke, bolj učinkovit bo izdelek, ki ga izdelujete, vendar lahko traja več kot eno uro, prav tako pa potrebujete dovolj potrpljenja in želje, da ustvarite poseben spominek.

Orodja in materiali

Za izdelavo volumetričnih daril Kinder iz neke kompleksne oblike boste potrebovali ne le sladkarije, temveč tudi elemente okvirja. Pripravite naslednje:

 • Čokoladna jajca, čokolade, sladkarije.
 • Lahko se dopolni z bonboni "Raffaello" ali katerokoli drugo.
 • Toplotna pištola ali lepilo.
 • Karton.
 • Lesene palice (nabodala za kebab).
 • Žica.
 • Svinčnik.
 • Vladar.
 • Eraser.
 • Dekor (cvetje iz papirja, tkanina, satenasti trakovi, listi, valoviti papir).

Specifičen sklop je odvisen od tega, za koga in za kakšen praznik se boste odločili.

Kup čokoladnih jajc

Če želite iz romana "Kinders presenečenj" ustvariti romantične in ženstvene darila, bo spodnja fotografija zlahka postala model za vas.

Če želite narediti šopek, ki spominja na sestavo tulipanov, delajte takole:

 1. Kupite pravo količino čokoladnih jajc, ustrezno število barvnih prtičkov in lesenih nabodal.
 2. Če namesto prtičkov uporabite valoviti papir, ga je treba predhodno odrezati. Na splošno lahko iz nje naredite cvetne liste.
 3. Zavijte čokoladno jajce v prtiček in ga pritrdite na dno z žično ali cvetlično trakico na nabodalo.
 4. Zeleni papir zavijte z nabodnikom, ki ga pritrdite na več mestih na lepilu.
 5. Liste izrežite iz zelenega papirja in jih pritrdite na peclje. Prav tako je enostavno izvajati sepals, če imate ne tulipani, ampak druge rože.
 6. Razporedite sestavo v vazo, košaro. Z lahkoto je tudi razstaviti košaro iz čokoladice na osnovi okvirja iz okrogle škatle ali slepega iz kroga in kartonskega traku.

Darila "Kinder" in sladkarije naredite sam: stroj

Kupite komplete čokolade, nekaj svetlih bonbonov v svetleči foliji ustrezne velikosti in primerne oblike za žaromete, očala. Če ne najdete prave sladkarije za kolesa, uporabite okrogle piškotke, zavite v folijo ali folijo.

Zaporedje dela bo naslednje:

 1. Vredno je začeti s proizvodnjo kartona. Opraviti ga je treba jasno v velikosti čokolade, zato je smiselno najprej narisati stranski del obdelovanca tako, da se določeno število čokoladnih plošč prilega navpično in vodoravno. Širina je bolje, da velikost čokolade.
 2. Izvedite dva kartonska dela stranskih delov in element, ki ju povezuje in iz katerih se bo oblikovala površina pokrova motorja, vetrobransko steklo itd.
 3. Lepljenje delov s termogunom. Detajl dna lahko opravi po želji ali postavi votli okvir na dekorativno podlago. Zanimiva, a bolj zapletena in dolgotrajna možnost je izdelava okvirja, kot je škatla, tako da se na primer odpre kakšen del, na primer zadnje okno. V tem primeru lahko iz avtomobila iz avtomobila postavite igračo ali katero koli drugo darilo.
 4. Razpakirajte čokoladne škatle in poravnajte površino nastalih metov.
 5. Stekleničite okvir s škatlami, tako da rjava grda kartona ne zasije med lepljenimi čokoladami.

 6. Površino okrašenega okvirja nalepimo s prijaznimi in drugimi pripravljenimi slaščicami.
 7. Če želite, lahko okrasite avto z lepim lokom, lepljenje igrače-šoferja ob bazi.

Vse je pripravljeno.

Darila Kinder in Raffaello: Topiary

Ta predmet je miniaturno drevo, obrezano v obliki krogle, v tem primeru njegovo imitacijo dekorativnih elementov.

Zaporedje izvedbe je naslednje:

 1. Vzemite žogico iz pene ali si naredite lastno palico iz papirja ali drugih sredstev.
 2. Pritrdite palico v kroglo ali v njen spodnji del, ki bo delovala kot steblo.
 3. Drugi rob palice položite v vazo, lonec ali posodo in posodo napolnite z ometom, zmešanim z vodo, do kremaste konsistence.
 4. Držalo držite, dokler se omet ne strdi ali pritrdite tako, da ne pade in se ne upogne.
 5. Enakomerno porazdelimo, držimo se kroglice sladkarij, izmenjujemo čokoladna jajca in sladkarije.
 6. Ista kombinacija lahko okrasi površino lonca ali izbere drug material (kroglice, kavna zrna).

 7. Okrasite stran lonca.
 8. V topiary lahko dodate loke, cvetje, perje, floristično mrežico.

Kot lahko vidite, je izdelava daril iz lastnih rok preprosta. Izberite pravo idejo. Prosim otroke z nenavadnimi spominki.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy