FoodPro Preloader

Noč čarovnic z lastnimi rokami: vzorci, navodila


Moda za praznovanje Halloween je prišla k nam iz ZDA. Na ulicah mesta se odvija masivna maškarada. Imamo idejo za praznovanje dneva vseh svetnikov, ki se je zaljubila v mnoge, vendar še ni pridobila takšne množične distribucije. V večini primerov mladi organizirajo tematske zabave in se oblačijo v zanimive in strašne kostume za noč čarovnic. In najpom

Moda za praznovanje Halloween je prišla k nam iz ZDA. Na ulicah mesta se odvija masivna maškarada. Imamo idejo za praznovanje dneva vseh svetnikov, ki se je zaljubila v mnoge, vendar še ni pridobila takšne množične distribucije. V večini primerov mladi organizirajo tematske zabave in se oblačijo v zanimive in strašne kostume za noč čarovnic. In najpomembnejša stvar na takšnih počitnicah je, da čim bolj ustrezajo podobi. Vsak kostum se lahko zašije samostojno, saj ta možnost ne bo samo originalna, temveč bo tudi prihranila.

Ideje za kostume

Vsaka podoba mora biti povezana z zlimi duhovi. Tukaj princeske in vile bolje obiščejo druge počitnice. Na dan, ko se zbudijo temne sile in izidejo iz svojih svetišč, je bolje, da se držite te teme. Strašni kostumi za noč čarovnic lahko prikazujejo take znake: vampir, pekel, mrtvi, duh, zombi in seveda čarovnica.

Njihov sestavni simbol je buča. Lahko je kakršnekoli oblike in velikosti. Odprtine za usta in oči so narezane v zelenjavi, sredina je popolnoma odstranjena in na njeno mesto je postavljena sveča. Kostum te buče je lahko tudi originalen.

Dekleta se veselijo obleke kot vampir, mrtva medicinska sestra ali krvava princesa. Par lahko pazi pirata in njegovega zvestega spremljevalca.

Med splošnimi zabavami so tudi pozitivni liki: Van Helsing, Harry Potter in njegovi prijatelji, Jack Sparrow, Terminator, Transformatorji, Spider-Man in ostali superjunaki Zorro.

Najbolj priljubljen način za odrasle dekleta, ženske in dekleta je čarovnica. Kako narediti kostum za čarovnice z lastnimi rokami, se nadaljuje.

Kako izbrati sliko za čarovnico

Tradicionalna čarovnica je dama v čudoviti temni obleki z plaščem ali plaščem, vedno nosi klobuk in metlo. Vendar pa moderne pravljice in filmi narekujejo svojo modo o tem, kako naj čarovnica izgleda. Iz filmskih kaset lahko narišete ideje. To vam bo pomagalo ugotoviti, kako narediti kostum za čarovnice za noč čarovnic in na katere podrobnosti bodite pozorni. Navedemo primere najbolj priljubljenih slik.

Čarovnica iz starih zgodb

Taka stara ženska se nam zdi Baba Yaga na metli in v malti. Ima sive lase, slim izgled in bradavice na obrazu. Če se ne bojite, da se bodo otroci bojijo takšne podobe, potem pogumno eksperimentirajte. V obleki si oglejte stare stare krpe babice: dolgo krilo, predpasnik, majico in majico. Pokrijte z kapuco.

Čarovnica iz gozda

Lahko je dobro ali slabo. Dodaj svojo podobo naravnih elementov: listov, jagodičevja. Naj bodo na kapi ali obleki. V barvah se držijo zeleno-rumenih odtenkov. Glavna obleka je lahko temno zelena ali rjava, ogrinjalo je lahko izdelano iz svetlih zračnih materialov. Majhen klobuk bo izgledal izvirno. Bodite posebej pozorni na svoje oči in ličila, pobelite kožo in dodajte zeleno ali modro senco oči.

Šarmantna gotika

Takšna čarovnica se nikoli ne smeji in je zelo stroga. Njena obleka in vsi drugi elementi so izključno črni. Njene ustnice so rdeče in škrlatne, v njenih očeh pa se skriva čudovita globina. Vsa dodatna oprema so pajki, pajčevine, črne mačke, križi. Za ta videz izberite dolgo črno obleko na tleh.

Modna čarovnica

To je podoba vesele, razigrane čarovnice. Je sproščena in lahka, seksi in zelo privlačna. Za modno čarovnico bo naredila kratek puhast obleka ali krilo. Ne omejujte jih v barvah: lahko je kombinacija črne in roza, vijolične, zelene ali zelene barve. Takšna čarovnica lahko ima celo čarobno palico namesto metle. Najbolj pogumna podoba za poskuse.

Impregnabilna kraljica

Predstavljajte si Snežno kraljico. Je stroga, skrivnostna in nepremagljiva. Ima krasno obleko in visok ovratnik. Morda nima klobuka, ampak hladen videz je obvezen. Pri izbiri obleke bodite pozorni na puhasto dolgo krilo, ki ga krasijo številne gube. Bodite prepričani, da vržete na ramena gracioznega plašča.

Sestavni deli kostumov

Lepo zlobne pravljice iz pravljic vedno privlači njihova skrivnostnost. Spomnimo istega Maleficenta. Ena njenih oči je bila očarana. Lepa svetla obleka s črnim ogrinjalom in dolgim ​​puhastim krilom do tal - lahko tako enostavno kupite tako nenavadno obleko v trgovini, vendar je izdelava čarovniške noše za noč čarovnic z lastnimi rokami zelo preprosta. Razmislite o glavnih sestavnih delih takšne obleke:

 • klobuk;
 • Korzet;
 • krilo;
 • rt.

Korzet in krilo se lahko združita v eno obleko. Ampak brez posebnih spretnosti pri rezanju in šivanju, lahko ločite te elemente in dobite nič manj čudovit rezultat. Razmislite, kako narediti kostum za domače vešče po korakih.

Klobuk

Kako izgleda čarovnica? Res je, da je kotna s širokimi robovi. Če vaš dom ni primeren, ga lahko enostavno izrežemo in naredimo. Kaj je potrebno za to:

 • kartonska bela in rjava;
 • trakovi ali drugi okraski na klobuku (lahko izdelate črne papirne pajke);
 • Škarje;
 • lepilo;
 • igla z navojem.

Lahko izdelamo in tkanino namesto papirja. Felt je idealen za ta namen. Ne vleče se, ohranja svojo obliko in je enostavna za uporabo. Poleg tega so različne tkanine bolje opremljene z različnimi dekoracijami.

Navodila za izdelavo klobuka

 1. Prvi korak je izrezek belega kartona iz kroga z luknjo v sredini. Premer luknje mora biti enak obsegu glave.
 2. Potem morate prenesti velikost kroga v rjavo karton. Obrisi se nanašajo s svinčnikom, luknja pa ni popolnoma izrezana. Namesto tega so narejeni trikotni rezi po vsem premeru in upognjeni. To bo osnova za pritrditev stožca.
 3. Stožec je narejen takole. Rjavi karton mora biti zložen kot vrečka za seme. Spodnji rob je treba izravnati in razrezati na eno dolžino. Premer podnožja stožca mora biti enak notranjemu obodu klobuka.
 4. Nato morate stožec položiti na trikotnike in dobro zalepiti.
 5. Po dekoraciji klobuk s trakom, zavarovanje z iglo in nit. Kot dekoracijo so lahko vsi drugi elementi: zvezde, straziki, tkanine pajki.

Klobuk je lahko poljuben. Majhne princeske bodo z veseljem oblekle čeden klobuk na ostri ali naglavni trak. Če ne nosite velikega dodatka, lahko eksperimentirate z drugim nakitom na glavi. Na primer, prilegajte okvirju netopirjev.

Poiščite šablono na internetu ali narišite silhueto netopirjev. Prenesite ga na črni karton in ga izrežite. Poskusite narediti miši drugačne velikosti, tako da bo kompozicija videti živahnejša. Vsak prazen ovinek na pol, tako da vtis lebdeče miške. V sredini naredite dve luknji, skozi katere zavarujete žico. Drugi konec palice pritrdite na okvir. Postavite ga na glavo in navdušite vse s tem, kako čudovito vam je uspelo šivati ​​kostum za čarovnice.

Korzet

Da bi šivali najpreprostejšo različico oblačil, vzorec kostumov ni potreben. Kot vrh za obleko lahko služi vsaka črna bluza, majica ali telo.

V zgornji različici se kot glavni element uporablja dolga črna obleka do tal. Zagotovo je to v garderobi katere koli dame. Če niste prepričani, da vam črna barva ustreza, dajte prednost drugim odtenkom, na primer vijolični ali sivi. Na splošno se dogaja na noč čarovnic, ne razmišljajte o tem, katere barve bi morale prevladovati. Samo vaša domišljija bi morala delovati tukaj.

Za avtentičnost slike okrasite svoj vrh z nekaterimi simbolnimi elementi: okrasnimi kamni, zvezdami, kroglicami. Na ramo postavite vrano ali črno mačko.

Krilo

Čarovnica kostum (odrasli) vključuje uporabo dolg krilo na tla. Če ga nimate, si izposodite pri babici ali poznanem sorodniku. Kupite ga lahko tudi, toda komaj ga lahko nosite.

Možnost oblikovanja krila je lahko zelo velika. Da bi naredili čarovniški kostum za noč čarovnic, ustvarjen z lastnimi rokami, ki ga odlikuje izvirnost, se ne bojte pokazati domišljije. Če nimate dolgega krila - vzemite kratek. In morda imate na splošno obleko, potem je tudi dobro. Iz prozorne črne tkanine izrežemo pravokotnik, dolžino tal in širino, ki naj bo dvakrat večji od boka. Naredite roke zložite, jih pritrdite z iglo in nitjo. Narišite dolg trak in ga zavezujte do pasu. Krilo je pripravljeno!

Mehka krila za otroke Halloween

Nekateri naši otroci želijo nositi tudi čarovniško obleko. Otroška različica se praktično ne razlikuje od odraslega. Vsi enaki elementi, isti materiali. Razmislite, kako na poseben primer narediti puhasto krilo za počitnice.

Noč čarovnic za dekleta vključuje uporabo naslednjih materialov in orodij:

 • temna barva;
 • organza trakovi dveh odtenkov (lahko so različni, v našem primeru uporabljamo črno in svetlo zeleno);
 • Škarje;
 • gumi.

Prvi korak je izmerjen obseg pasu. Opozoriti je treba, da je to krilo primerno za odrasle in otroke. Čas za njegovo proizvodnjo - pol ure.

Nato je treba trak narezati na trakove. Izračunajte dolžino, ki jo potrebujete. Najprej določite želeno dolžino krila. Recimo, da je za otroka 50 cm, to število pomnožite z dvema in dodajte 2 cm, skupaj - 102 cm.

Začnite pritrditi trakove na gumo, po diagramu, prikazanem na spodnji fotografiji.

Zložite trak na pol in skozi dlesni. Izmenjujte barve, pritrdite vse trakove. Videli boste, da so nerodni. Zato so za te namene najbolje uporabiti goste materiale: organza ali til.

To je to, krilo je pripravljeno!

Rt

Noč čarovnic čarovnica, ustvarjena z lastnimi rokami, bo nepopolna brez ogrinjala ali plašča. Najlažja možnost je, da si izposodite pri vsakem bližnjem najemu kostumov. Ampak izdelujemo izvirno podobo. Torej, naša draga dama bo nosila čarovniški kostum iz odpadnega materiala.

Kaj iščemo? Za ogrinjalo ali dežni plašč potrebujemo vse temne materiale v hiši. Lahko je robček, možkova srajca, stari dežni plašč, karkoli. Morda imate čudovit šal temne barve. Potem je bilo rešeno vprašanje o rtu. Preizkusili boste podobo vintage temne mamice.

Zdaj vam ponujamo eno nenavadno različico spletnega rta. Če ga želite ustvariti, poiščite nekaj črnega. Uporabite lahko staro krilo ali majico. Velikost materiala bo odvisna od tega, kako dolgo želite ogrinjalo. Pričakujte, da pokrije vsaj ramena.

Material prepognite na pol, nato pa dvakrat, kot je prikazano na sliki. Začnite izdelovati vzorec od roba, kjer so zavoji. Izmerite obseg glave. Razdelite nastalo število na 2. Nastavite to dolžino plus 2 cm od roba tkanine in označite. Iz drugega kota naredite drugo. Točke povežite v polkrogu.

V vodoravni smeri od začetka upognjenega roba odstranite dolžino rta. Dolžina rok je približno 70 cm v eno smer. Izmerite iz vratnega izreza. Odrežite polkrog. Moral bi imeti vzorec, ki izgleda kot krilo-sonce.

Vsak plašč bo imel podobno obliko. Poiščite navaden vzorec krila na internetu, zamenjajte pas z vratom - in plašč je pripravljen. Če je potrebno, lahko šivate kapuco. Če želite to narediti, izrežite dva polkrožna dela, šivajte v ravni liniji in ga pritrdite v vratu od zadaj.

Pridobivanje spleta za naš primer.

Na tkanini se narišejo vertikalne proge od vratu do dna. To bo pomagalo ohraniti razmerja. Spodnja slika je zmanjšana. V vodoravni smeri narišite vsak odsek pajčevine. Za rezanje označenih lukenj uporabite ostre škarje ali pisalni nož.

Če je tkanina posuta, obrnite robove. Za vsak plašč poskusite uporabiti lahke in tanke tkanine, ki ne tehtajo slike. Noč čarovnic in njen dekorativni element sta pripravljena!

Dodatna oprema

Kako narediti kostum za čarovnico za noč čarovnic, smo to ugotovili. Klobuk je pripravljen, krilo je na svojem mestu, vrh je izbran. Obstaja celo ogrinjalo. Ampak to še ni vse. Potrebujete dodatno opremo, ki dopolnjuje sliko. Kaj je povezano s temi elementi?

 1. Hlačne nogavice. Če se dogodek drži v zaprtih prostorih, potem seveda morate nositi tanke. Pod kratko krilo je bolje nositi črne nogavice z vzorcem. Izberite izvirni ornament ali mrežo. Za dogodek, ki se odvija na ulici, je bolje izbrati toplejšo možnost, konec oktobra. Ustavite svojo izbiro na črtastih nogavicah.
 2. Čevlji Lahko so čevlji ali škornji, ni pomembno. Izberite takšno platformo, da boste lahko do jutra udobno plesali in se zabavali.
 3. Uhani. Svetel privlačen nakit - kar potrebujete. Noč čarovnic je tisti praznik, ko vse ne more biti preveč. Lahko si izberete uhane z velikimi kamni v obliki pajkova ali črne mačke.
 4. Obroči, broške, ogrlice. Vse bi moralo biti tematsko stilizirano. Ne bodite leni, da bi šli v nakupovanje in pobrali dodatke za čarovniško obleko.
 5. Torbica. Najboljše od vsega, seveda, bo videti malo klasično sklopko. Pogumna dekleta lahko uspešno zamenjajo njegov kroglic. Po analogiji s klobukom je možno narediti neodvisno od kartona in obložiti s temno krpo. Malo nasvet: obdržite mobilni telefon ali denarnico v njem ni vredno.
 6. Metla No, kaj čarovnica brez metle? Lahko je majhna, v obliki broška ali velika, ki jo lahko držite v roki. Metla mora biti prisotna nujno!

Kako narediti metlo

Če živite v regiji, kjer konec oktobra še ni snega, potem ste zelo srečni. Pojdite v najbližji park in zberite veliko majhnih vej. Zberite jih v snop, pritrdite na njih debelejšo dolgo palico in končali ste!

Namesto vej lahko uporabite suho travo. Tudi ona ne bo videti slabše, in kar je najpomembnejše, varnejša je.

Lahko naredite majhno metlo. Okrasi obleko ali praznično mizo. Za iglo boste potrebovali: bambusov nabodalo, vrvice, tanke niti, škarje.

Odsekajte paličico z dolžino vsaj 7 cm, naredite majhen snop, vstavite nabodalo in ga na eni strani privijte s tanko nitko. Iztaknite niti in ponovno povlecite na dno niti. Metlo je pripravljena.

Izdelava čarovnice za noč čarovnic z lastnimi rokami je zelo preprosta. Če nimate spretnosti ali talenta pri šivanju, uporabite preproste materiale, gotova krila in majice. Konec koncev, najpomembnejša stvar pri pripravi slike je pravilno dekoriranje stvari in nanašanje ličila. Ne pozabite na osnovne elemente podobe katere koli male čarovnice: klobuk, plašč in metlo.

Je izpostavljenost najpreprostejša fizika ali čarobnost ustvarjanja mojstrovine?Kako zgraditi vzorec kril? Sonce je odličen rez za modno kriloŠarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokamiDIY graviranje - starodavna in večno mlada umetniška oblikaTople in dekorativne pletilne dokolenke: diagrami in opisKako tkati zapestnico iz gumijastih trakov z lastnimi rokamiKako šivati ​​poletno obleko z lastnimi rokami? Beležka za začetnikeBimetalni kovanci: seznam. Bimetalni kovanci Rusije. Bimetalni kovanci za 10 rubljev