FoodPro Preloader

Izdelava kostumov kačjih pastirjev za vso družino


Težko je najti osebo, ki ji ne bi bilo všeč maškarada. In rad ima tudi tiste, ki niso vpleteni v to. Prav tako je užitek biti gledalec barvitega spektakla. Danes vam bomo razložili, kako narediti kostum kačjih pastirjev za vsakega člana vaše družine, vključno s psom. Za dekle Za kostum svetle žuželke potrebujete vsaj tri obarvana krila. Zaželeno je

Težko je najti osebo, ki ji ne bi bilo všeč maškarada. In rad ima tudi tiste, ki niso vpleteni v to. Prav tako je užitek biti gledalec barvitega spektakla. Danes vam bomo razložili, kako narediti kostum kačjih pastirjev za vsakega člana vaše družine, vključno s psom.

Za dekle

Za kostum svetle žuželke potrebujete vsaj tri obarvana krila. Zaželeno je, da je njihov material briljanten. Če na kmetiji ni takšnih kril, jih je zelo enostavno prilagoditi. Če želite to narediti, vzemite tri kvadratne kose tkanine in izrežite tri kroge različnih velikosti. Robovi slepih robov so ostri. Da bi trikotniki gladki, jih ni treba rezati "z očmi", ampak pre-otstrochit. Če želite to narediti, morate na obdelovancu držati še en krog 15 cm od zunanjega roba. In potem narišite cikcak. Ta postopek je treba opraviti na vseh krilih. Ko so prazne, jih dodamo skupaj. Izrežite krog v sredini, nekoliko večji od pasu. Šivajte skupaj na pisalni stroj in zmeljemo gumo. Kostum za dekleta je skoraj pripravljen. Potrebno ga je dopolniti s črno majico, zlatimi sandali in seveda s krili. Kupite jih lahko v kateri koli otroški trgovini.

Za dekle

Maškarada postane sestavni del našega življenja. In zdaj moram razmišljati ne le o tem, kako narediti kostum za mojo hčerko v vrtcu, ampak tudi o tem, kako se obleči na izviren način, da bi šel na zabavo. Mlade matere radi hodijo v nočne klube in celo v igro. Kostum kačjih pastirjev bo dobro izgledal za vsako dekle. Kako to narediti? Nič zapletenega tukaj.

Osnova kostuma je črna kombinacija. Če ga nimate, potem je običajna obleka povsem primerna. Potrebovali boste tudi masivni obesek. Doda se lahko z verigami, pri čemer je en del povezav pritrjen na dekoracijo in povezuje druge konce ali jih povezuje v vozel na hrbtu. Priti do izdelave platišča. Tukaj potrebujemo dva disco zelena. Prilepite jih na platišče in dopolnite dekoracijo, ki bo visela na njegovem čelu. To je lahko drugi obesek, katerega verigo je treba večkrat zviti v obročke. Zadnja faza je izdelava kril. Naredimo obliko žice, ki bo služila kot naš okvir. In potem barvo svile v batik tehniko. Tkanino navlažimo z vsemi odtenki zelenih barv in pustimo, da se posuši. Nato morate odrezati krila in jih potegniti na okvir. Ostaja, da narišete gvaš črne proge.

Za matinejo v vrtcu

Če starši nimajo časa za zapleteno obleko za svojega otroka, je priporočljivo uporabiti to metodo. Kostum kačjih pastirjev je mogoče narediti dobesedno čez 1, 5 ure. Obleka za dojenčka v črnem kombinezonu. Vezava turkizno obleko na njegovi glavi. Vzemite 8 steklenic in jih odrežite. Spodaj prekrijemo s tkanino ali barvamo v turkizno barvo. Te komponente pritrdite skupaj. Priporočljivo je, da popravite vse na nitih, tako da bo zasnova premična. Ostaja, da naredimo krila. Za njihovo izdelavo bo potreben zgoščen film. Lahko uporabite in celofan. Okvir izvlečemo iz goste žice in v njem pritrdimo prozorno folijo.

Za fanta

Obstaja veliko univerzalnih podob, ki so primerne za otroke obeh spolov. Torej bo kostum kačjih pastirjev, s fotografijo, ki je priložen zgoraj, odličen tako na fantu kot na deklici. Ta slika bo spet zahtevala črno kombinezon. Popolnoma je možno zamenjati s črnimi hlače in dolgimi rokavi. Zelena plavalna očala bodo delovala kot "pokrivala". Bolj kot so masivni, slika bo bolj barvita. Ostaja, da naredimo krila. Lahko jih naredimo, kot v prejšnjih metodah, z uporabo žičnega okvirja. Če jih ni mogoče izdelati na tak način, se lahko popolnoma posrečite z kartonsko podlago. Če želite to narediti, boste morali pripraviti vzorec kril. Izrežite ga iz debelega kartona. Zgoraj prilepite tkanino želene barve. Uporabite lahko vse kose, ki so na kmetiji, če so zeleni. Ni nujno, da imata spodnja in zgornja krila enak vzorec. Različne teksture dajejo sliki dodaten okus.

Za psa

Mnoge gospodinje se tako maskirajo, da se oblečejo ne le same, ampak tudi hišne ljubljenčke. Kako narediti kostum kačjih pastirjev z lastnimi rokami za svojega ljubljenega psa? Preprosto je. Potrebujemo končni klobuk zelene ali turkizne barve. V barvi pokrovčka morate kupiti tkanino. Izgledalo bo bolj zanimivo, če je to nekakšna tekstura, npr. Na repu in ušesih izrežite kroge tkanine. Če je pes majhen, potem dovolj 7 krogov. Šivamo jih s šivom "naprej igla", zategnemo in napolnimo. Šivajte se med seboj. Šivamo ušesa do pokrovčka. Ostaja, da najdete turkizno pompon v barvi in ​​ga uporabite za združevanje naših delov. Krila lahko kupite že pripravljene, sami pa jih lahko sestavite tako, da povlečete tkanino, ki se ujema z obleko na žičnem okvirju.

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker?  DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis.  Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi