FoodPro Preloader

Pritrdite obleko - kupite ali naredite svoje roke?


Likovi znane animirane serije »Fixies« so postali zelo dragi in ljubljeni za otroke. In ni čudno. Navsezadnje poučujejo zanimive in uporabne stvari. Kaj storiti, če se nekaj pokvari? Od česa je ta ali tista stvar? Kako izstopiti iz navidezno brezupnega položaja? Otroci z veseljem iščejo odgovore na ta vprašanja skupaj s popravki. V risbi

Likovi znane animirane serije »Fixies« so postali zelo dragi in ljubljeni za otroke. In ni čudno. Navsezadnje poučujejo zanimive in uporabne stvari. Kaj storiti, če se nekaj pokvari? Od česa je ta ali tista stvar? Kako izstopiti iz navidezno brezupnega položaja? Otroci z veseljem iščejo odgovore na ta vprašanja skupaj s popravki.

V risbi je devet popravkov. To so oče, mati, njihovi otroci Simka in Nolik, dedek, štirje sošolci Simka. Glavna značilnost popravkov je, da se zlahka premaknejo v katero koli opremo in odpravijo različne okvare, če obstajajo.

Priljubljeni liki iz risank so postali pravi prijatelji za otroke. Zato mnogi v karnevalskih večerih želijo obleči v fiksno nošo. Ampak kako to narediti? Tukaj potrebujemo bogato domišljijo. Če bi popravki res obstajali, bi seveda predlagali, kako to storiti. In ker niso tam, boste morali biti zadovoljni z nasveti iz knjig, interneta ali lastnih izmišljotin.

Priprava pred začetkom kostuma je fiksna.

Glede na to, kakšno vrsto ključavnice želi otrok obleči, se vzame material zahtevane barve. Na primer, Simka je oranžna pritrdilka, Zero je modra, oče je zelen, mama je roza, dedek je rjav, Simkini sošolci so rdeči, vijolični, rumeni, zeleni so pritrditve. Barvne pričeske se ujemajo z barvo oblačil.

Potrebno je imeti potrebne materiale: tkanino želene barve, škarje, igle, niti, merilni trak, penasto gumo, lepilo in druge (po potrebi).

Postopek ustvarjanja kostuma Nick

Zgornji del oblačil: v trgovini lahko kupite modro palico, lahko pa jo šivate sami. Če želite to narediti, vzemite modro tkanino. Čudovito runo. Vzorci so izdelani iz rokavov, spredaj in zadaj. Najpomembnejša stvar je pravilno izračunati dimenzije. Prvič, spredaj in zadaj sta sešiti skupaj. Nato šivajte rokavi in ​​ovratnik. Poskrbite, da boste ob šivu pustili en centimeter. V nasprotnem primeru bo velikost manjša. En kos kostuma je pripravljen.

Spodnji del: Vzorec hlačnih nog je izdelan iz istega materiala, ki se ga šiva skupaj. Za udobje vstavljanja širokega elastičnega traku v pas.

Večina dela je končana. Sedaj morate narediti volumensko lasuljo na glavi. Narejena je iz penaste gume. Najprej izrežemo več pravokotnih blokov. Lepljene se med seboj prekrivajo s pomočjo lepila "Moment" na pripravljeno podlago pokrova. Končno lasuljo lahko obarvamo do želene modre barve. Pomembno je, da pravilno izračunamo premer osnove lasulje, sicer je lahko večja ali manjša od želene velikosti.

Namesto pene lahko uporabite lepenke ali druge materiale. Na primer, za lasuljo Simko lahko uporabite vrvne strune.

Pritrditev obleke je skoraj pripravljena. Še vedno je treba najti prave čevlje (modre superge) in dodatno opremo.

Potrebna dodatna oprema za popolno skladnost

Kaj je popravilo brez popravka? Seveda, brez pomoči. To je obvezen atribut, tako da je kostum ključavnice popolnoma zaključen.

Pomočnik je majhen nahrbtnik, ki vsebuje vse orodje za popravilo. Gumb za pomoč je lahko izdelan iz poliestra. Potem se bo izkazalo, da je bolj obsežen in realističen. Lahko je prišit na sam kostum ali pritrjen na trakove.

Pomožni trakovi in ​​pas za obleko so lahko izdelani iz modrega usnja imitacije usnja. Ista koža se lahko zašije na hlače. Lakirani material bo naredil kostum eleganten in originalen.

Pritrdilno obleko je treba dopolniti s posebnimi pol-rokavicami - rokavicami modre barve. Na tej točki je konec kostuma Nolik.

Pogovor

Seveda lahko v trgovinah kupite že pripravljeno obleko. Otroci stanejo povprečno tri tisoč rubljev, odrasla oseba - od pet tisoč rubljev. Toda ali je vredno?

Pritrdite obleko, ki jo naredite z lastnimi rokami, bo zagotovo zadovoljila vsakega otroka. Narejen z materino ljubeznijo in toplino, bo za vedno ostal živ spomin za otroka.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija