FoodPro Preloader

Obrti iz kroglic: preprostost in edinstvenost


Beadwork je vrsta umetnosti, v kateri so obrti narejene iz kroglic. Danes je ta poklic zelo priljubljen med sodobnimi šivalkami in ni slabši od pletenja, šivanja in drugih hobijev. Kroglice se uporabljajo v različnih umetnostih in obrti. Najbolj znani so pletenje, tkanje, tkanje iz žice, pa tudi pri izdelavi mozaikov iz kroglic. Sam

Beadwork je vrsta umetnosti, v kateri so obrti narejene iz kroglic. Danes je ta poklic zelo priljubljen med sodobnimi šivalkami in ni slabši od pletenja, šivanja in drugih hobijev. Kroglice se uporabljajo v različnih umetnostih in obrti. Najbolj znani so pletenje, tkanje, tkanje iz žice, pa tudi pri izdelavi mozaikov iz kroglic. Sami kroglice so se v obliki, v kateri so predstavljene danes, pojavile v starem Egiptu. V istem obdobju so se pojavile številne vrste kroglic in tehnik za izdelavo perli, pa tudi druge tehnike, ki so bile namenjene ustvarjanju kroglic. Beadwork je bil znan tudi drugim starim plemenom, še preden so bile vzpostavljene vezi med evropskimi in ameriškimi narodi. V srednjem veku na severu Rusije so bili kot biseri pogosto uporabljeni biserni in sladkovodni biseri. Slednja je bila v velikih količinah najdena v rekah in je bila uporabljena pri okraševanju oblačil, cerkve in gospodinjskih pripomočkov.

Različne kroglice oblačil vključujejo uporabo kroglic iz različnih materialov in oblik. Tradicionalno so bile kroglice jantarne ali lesene. Steklene kroglice, ki imajo lahko v središču luknjo ali pa trdno kroglo, so ločene v ločeno skupino. Včasih je bila luknja napolnjena z voskom, da so izgledali kot biseri. Sodobne obrti iz kroglic so lahko polimerne kroglice, najpogosteje pa iz materialov, kot so steklo, kamen, plastika. Manj navadne kroglice iz rogov, kosti, kovine ali kljove niso v ničemer slabše od drugih.

Prizadevanje za izdelavo kravatnih igel se ne zagotavlja samo z užitkom, pridobljenim v procesu dela, ampak tudi z edinstvenimi izdelki. Obrti iz kroglic in žice so lahko zelo raznoliki. Na splošno je vse odvisno od fantazije osebe, ki ustvarja stvar. Ampak včasih obstajajo situacije, ko definitivno nič ne pride na glavo, in resnično želim narediti svojo najljubšo stvar. V tem primeru rešujejo vse vrste shem in razlage drugih navdušenih ljudi. Presenetljivo je, da je veliko takih ljubiteljev beadwork. Pritegne jo predvsem dejstvo, da ni treba posebej proučevati tega plovila, in uporabljeni materiali ne bodo povzročili velike škode njihovemu finančnemu stanju. Poleg kroglic pri ustvarjanju unikatnih izdelkov lahko uporabite tudi vse druge predmete. Na primer, obrti, izdelani iz kroglic in tjulnjev, so zelo enostavni za izvedbo in izgledajo neverjetno. Sčasoma se lahko naučite ustvarjati ne le lepe obrti, ampak resnične mojstrovine, ki jih nikoli ne naveličate občudovati. Med drugim je uporabna tudi perla, še posebej za otroke, saj ta prijetna zabava ne razvija le fine motorične sposobnosti, ampak prispeva tudi k razvoju domišljije.

Ročne obrti iz kroglic so odlični pomočniki pri posodabljanju starih stvari. Lahko jih kombiniramo s skoraj vsem, kar je okoli. Na primer, zavese, okrašene z biseri in drugimi sestavnimi deli, bodo dobile novo življenje. Bolj zapleteni predmeti, kot so slike, bodo odličen dodatek k vsaki notranjosti. Poleg tega rezultati beadwork so čudovita darila za ljubljene. Poleg svoje edinstvenosti bodo vsebovale tudi dušo, ki je bila vložena med delom. Vrhunec v vsaki podobi bo nakit iz kroglic. Verige, ogrlice, uhani in drugi dodatki lahko povzročijo navdušenje drugih, ne da bi potrebovali pomembne finančne naložbe. S kroglicami lahko okrasite vse, kar želite, pa naj gre za kovček za mobilne telefone, kup ključev ali najljubšo majico, ki je izginila iz mode, kar bo zaradi preprostih dejanj spet povpraševanje.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature