FoodPro Preloader

Rojstniška številka to naredite sami


Želite narediti prijetno presenečenje za vašega otroka ali celo z njim? Rojstniška figura, izdelana z lastnimi rokami, bo odlična dekoracija praznika. To lahko naredite na različne načine. Soustvarjanje bo odličen način za zabavo in zabavo z otrokom. Ploska zasnova Podatek za rojstni dan z lastnimi rokami je lahko izdelan iz papirja ali kartona. Ti mate

Želite narediti prijetno presenečenje za vašega otroka ali celo z njim? Rojstniška figura, izdelana z lastnimi rokami, bo odlična dekoracija praznika. To lahko naredite na različne načine. Soustvarjanje bo odličen način za zabavo in zabavo z otrokom.

Ploska zasnova

Podatek za rojstni dan z lastnimi rokami je lahko izdelan iz papirja ali kartona. Ti materiali so najbolj primerni kot osnova za dekoracijo. Če ne potrebujete prostornine, uporabite najlažji način izdelave. To naredite tako, da preprosto narišete obris slike in jo razrežete z nožem ali škarjami.

Če želite sliko postaviti navpično, poiščite oporo za strukturo ali na hrbtni strani naredite kartonsko nogo. Poleg tega je takšen ornament enostavno obesiti tako, da naredimo eno ali več lukenj v obdelovancu, skozi katerega bomo prešli vrvico, trak ali trak.

Volumetrični izdelek

Da ne bi pomislili kasneje, kako okrepiti dekoracijo na vodoravni ravnini, lahko številko za rojstni dan z lastnimi rokami naredimo takoj s stranskim letom, na katerem bo postavljen. Za postavitev na mizo ali na tla so izdelki, ki imajo zaobljeno dno (3, 5, 6, itd.), Priporočljivo je, da se zagotovi vodoravna ploščad. Poleg funkcionalnega namena ima stranska ravnina tudi dekorativne lastnosti. Takšen volumetričen videz bo vedno videti bolj spektakularen, celo okrašen bolj skromno kot ravno.

Poleg tega je preprosto dodati osvetlitev ozadja. Ta osnova je naslednja:

 1. Na kartonu ali debelem papirju nanesite dva prazna vzorca izbrane številke.
 2. Pripravite trak takšne širine, ki bo ustrezal debelini slike.
 3. Stran pritrdite z lepilnim trakom na dno (dve liniji številk). Če trak ni na dosegu roke, lahko zagotovite dodatke na papirnem traku in uporabite PVA.

Ne glede na številko, ki jo potrebujete, način ustvarjanja strukture, izberite katero koli. Okrasite in ravno, in obseg izdelka lahko različne metode. Dekor ustvarja lepoto in vtis iz izdelane dekoracije.

Kako velika je številka

Izbira dimenzij vašega dekorja bo odvisna od tega, kaj je predmet namenjen, ali od količine razpoložljivega materiala ali časa za delo. Priljubljene so odlične dekoracije, ki ustvarjajo praznično vzdušje v notranjosti. Izdelane so in višine 50 cm in meter. To zasnovo lahko postavite na tla, na zadnjo stran kavča ali obesite v prostor sobe. Če želite postaviti dekor na praznično mizo, je potrebno opraviti manjšo sliko. Dobra zamisel je girlanda številk ali razglednice takšne oblike. Če imate čas in željo po ustvarjanju, poskusite različne možnosti v več dimenzionalnih gradacijah.

Ideje za oblikovanje

Najlažji način uporabe materiala, ki je najbolj dostopen in lahko obdeluje, je papir, navaden ali valovit. Kombinacija različnih barv in načinov obdelave materiala, tudi iz enostavnega lista za pisarniški tiskalnik, vam omogoča, da naredite odličen dekor. Torej, načini za dekoriranje baze so lahko:

 • Quilling dekor.
 • Dodajanje volumetrične oblike z notranjo osvetlitvijo.
 • Lepljenje kvadratov ali pravokotnikov iz valov, narezanih na trakove.
 • Uporabite zavite spirale ali trakove vrtnic.
 • Izvajanje barv iz valovitega papirja.

Izbira metode je odvisna od količine razpoložljivega časa in papirja. Spektakularna dela so pridobljena z uporabo valovitega barvnega papirja, pa tudi metaliziranega, bisernega, reliefnega.

Pogosto se uporabljajo tkanine, saten trakovi, prilepljeni na dno gumbov, kroglice, sequins, kroglice, naslikane stožci. Transparentne zračne možnosti iz niti z okvirjem so spektakularne. Vzemite že pripravljene ideje, dodajte svoje možnosti, ustvarite spektakularni dekor za počitnice!

Možnosti za dojenčka

Številka "2" za rojstni dan z lastnimi rokami je lahko izdelana iz trakov, papirja, celo iz testa ali v obliki sveče. Za najmlajše je bolje ne uporabljati majhnih delov, ki jih otrok lahko odtrga ali ugrizne.

Dobro uporabite valoviti papir. Od njega je enostavno rezati veliko pravokotnikov s kosi v obliki trave in jih lepiti na podlago. Ideja v obliki mavričnih barv ali enobarvne različice.

Darilo za malo

Če ustvarite rojstni dan s svojimi rokami iz papirja za dekle, bodo vse ideje z naborki, rožnate cvetove naredile. Če imate navaden barvni papir, ga nalepite z vrtnicami.

Da bi naredili tako preproste in lepe elemente, je dovolj, da naredite naslednje:

 1. Izrežite krog v spirali od robov do središča.
 2. Zavrtite tesno pridobljeno gredico.
 3. Zavarujte z lepilom.
 4. Zalepimo cvetlične figure.

Če ste najprej vzeli kroge različnih premerov in širino spirale prav tako spremenili, lahko dobite različne dekor na kontrast velikosti. Centri vrtnic so okrašeni s kroglicami ali vstavki. Pritrdijo vrtnice na podlago, glave pa imajo dekorativno vlogo. Taki cvetovi so izdelani tudi iz trakov iz valovitega papirja. Prav tako se izkaže, da je lepa.

Še ena spektakularna in hitra verzija za dekle je lepljenje več plasti horizontalnih trakov krep papirja. To bo ustvarilo učinek naborke ali obrobe na krilu ali obleki. Če uporabite stopnjevanje barvnih odtenkov od svetlo rožnate do rdeče ali lila, dobite zelo lepo dekoracijo.

Slika rojstnodnevno zabavo naredite sami za fanta

Za majhne gospodje, seveda, ne smete uporabljati cvetja in volne, zato izberite načine, ki vam omogočajo, da dobite lep, a strog dekor. Uporabite ustrezno barvno shemo (natančno brez rožnate barve). Možno je, da okrasite osnovo z nizom kvadratov iz valov (to ne bo trajalo veliko časa). Druga možnost je izdelava cvetja iz valovitega papirja. Da bi to naredili, je dovolj, da sestavimo več listov v plasteh, da jih vse skupaj z harmoniko, jih zavezujemo na sredini in razgrnemo plasti. Takšni cvetovi so kot nageljni.

Prilepljeni na podlago v velikih količinah bodo ustvarili površinski učinek. Od modre ali zelene papirja je primerna možnost za fanta. Od zgoraj, lahko okrasite slike strojev, potem dekoracija ne bo ravno videti kot dekle.

Kaj storiti za starejše otroke

Otroci od starosti treh let lahko že sodelujejo pri izdelavi prazničnega dekorja iz papirja. Na primer, številka "3" za rojstni dan z lastnimi rokami je mogoče narediti v tehniki quilling. Otrok bo lahko najenostavnejše elemente neodvisno zavrtel. Če se izkaže, da je to težko, jih naredite sami in pustite, da mali pomočnik preprosto zalije končne dele na podlago.

Na ta način naredijo tako dekoracijo papirne neprozorne osnove (ploske ali volumetrične) kot tudi ognjene figure, katerih zasnova je v celoti sestavljena iz zvitih krogov, lističev, cvetnih listov in cvetov.

Če uporabite svojo domišljijo, bo enostavno narediti parcele za dečke s to metodo, na primer, vnesite avto, motorno kolo, čoln ali kateri koli drug atribut moškega življenja na sliki.

Številko "4" to storite sami rojstni dan lahko skupaj z uporabo še bolj prefinjene tehnologije. Okvir za volumenske dele, lepljene iz kartona ali težkega papirja. Pustite režo na sprednji strani in v notranjosti zgradite žarnice ali običajni božični venec. Tako boste naredili volumetrično sliko z osvetlitvijo ozadja.

Torej, številka za rojstni dan z lastnimi rokami se lahko na različne načine. Za vsak praznik boste z lahkoto naredili novo dekoracijo.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy