FoodPro Preloader

Pletene in pletene pletenice. Mojstrski tečaj pletenja dekorativnih igrač


Gobice, ki kvačkane ali pletene, se ne ustavite pri ustvarjanju ene od oblačil. Tak element kot pletena sova je vključen v veliko izdelkov. To je lahko ločena igrače, otroška torbica, preproga, klobuk za otroka, čari, držala za posode in številni drugi predmeti v notranjosti ter okraski za nošenje. Ta člane

Gobice, ki kvačkane ali pletene, se ne ustavite pri ustvarjanju ene od oblačil. Tak element kot pletena sova je vključen v veliko izdelkov. To je lahko ločena igrače, otroška torbica, preproga, klobuk za otroka, čari, držala za posode in številni drugi predmeti v notranjosti ter okraski za nošenje. Ta članek bo pogledal, kako plesti sova v več različicah.

Pletena sova. Master razred za ustvarjanje originalnih igrač

Velika izkušnja pri ustvarjanju takšne igrače ni potrebna. Dovolj osnovnega znanja. Kako kvačkati sova in ne pokvari izdelka? Izkoristite naš mojstrski tečaj. Osnovo izdelka sestavljajo dve večbarvni krogi, ki sta sešiti skupaj. Delo bo zajemalo preprosto dvojno kvačkanje, pol-dvojne kvačkanje in cele enojne kvačkane, kot tudi povezovalno zanko. Pletena sova je lahko samo notranja igračka, ki visi na ročici omare ali vornice.

Vzemite prejo različnih barv, vendar enake debeline in ujemajoč kavelj. Delo se začne s štirimi zračnimi zankami, ki so povezane v obroč. Nato dvignite naslednjo vrsto tako, da povežete 3 zračne zanke in naredite 13 dvojnih kvačk v obroč. Povežite vrstico v krogu. Ker bo naša pletena sova obarvana in svetla, prerežite nit in vzemite prejo drugačne barve. Nato pritrdite nit med stebri prejšnje vrstice in pletite verigo 3 zračnih zank. Na istem mestu kravato dvojno kvačkanje. Ponovite 13-krat več - v vsakem prostoru med stolpci, povečajte. Na koncu vrstice morate imeti 28 zank. Po pritrditvi nove niti drugačne barve povežite tri dvojne kvačkanje med stolpci prejšnjega kroga. Ko naredite 42 zank, se pridružite vrstici in prerežite nit.

Vezava glave in sestavljanje izdelka

Pletena sova mora biti gosta, tako da na drugi strani igrače ustvarite druge niti z različnimi barvami. Vrstni red senčil lahko po želji spremenite. V naslednji vrsti bomo oblikovali glavo. Vstavite prejo med stebri, pritrdite s povezovalno zanko in povežite še 2 zračna, tu je dvojna kvačkanje. Potem en stolpec dvakrat, nato 2 CCH ponovno med stolpci zadnje vrstice. Ponovite še enkrat, zaključite z dvojno kolono in dvojno kvačkanje kvačkanje delovnih mest. Vrstico zaprite tako, da povežete prvo in zadnjo zanko. Oblikovamo kraje pod očmi. Če želite to narediti, pojdite navzgor eno zračno zanko, 2 U. N skupaj, nato 1 U. N., 1 semi-NF, 3 stolpce v seriji, nato ogledalo-1 semi-NF, nato 1 žlica. Sr.N., 2 UF. skupaj Izpolnite vrstico z enim poldnevnikom. in povezovalno zanko. Ponovite vsa dejanja z drugo polovico sove.

Gobec

Pletene oči belih niti. Povežite 3 zračne zanke in plesti v nastali obroč 11 UF. Potegnite nit, ki prihaja iz sredine, in zategnite oko. Zaprite vrstico s povezovalno zanko in prerežite nit. Vezite podobno kot drugo oko. Šivajte kroge na eno stran telesa. Vezite kljun med očmi. Šivajo črne kroglice ali kroglice učencev. Šivajte dve polovici, hkrati pa polnite igračo s poliestrom. Sovičje ušesa so lahko kosmata. Če želite to narediti, vzemite nit, jo zložite večkrat in jo navijete s kavljem na vogalih telesa nad očmi, povlecite konce skozi nastalo zanko in jo privijte bolj čvrsto. Naredite enako na drugi strani. Ostaja, da obrežemo konce in pustimo majhne repe. Iz mojstrskega tečaja smo se naučili, kako kvačkati sovo.

Sove v proizvodih

Mehke igrače in okrasni predmeti iz preje so kvačkani. Takšne obrti imajo račun, ohranjajo svojo obliko, so dolgo časa shranjeni in estetsko privlačni. Sova pletene igle se prilegajo platnu in je vzorec. Lahko se uporablja pri pletenju rokavic, klobukov, puloverjev, šalov. Lahko se vključi tudi kot vzorec pri ustvarjanju odeje ali preproge. Vzorec je pleten z obraznimi zankami na ozadju žuborenja. Rapport je sestavljen iz 14 zank in 32 vrstic. V lihih vrstah so prvih 6 zank obraza, 2 žuborenja in spet 6 obraza. Enakomerne številke ustrezajo vzorcu. V peti vrstici potrebujemo pomožno iglo. Prve tri zanke pobira pomožna in vzamejo za delo, nato pa naslednje tri zanke pletimo po obrazni metodi, nato pa sprednje spremenimo z hrbtno, dvema torbicama, naslednjih šest zank spreminjamo v zrcalni sliki. 3 zank pred delom, tri obrazne zanke, vrvice z dodatnimi iglami za pletenje na delo, od 6. vrstice do 20. vrstice, v enakih zankih pletemo z napačno metodo, v čudnih zankah - s sprednjo. V 21. vrstici, pustite 3 zank pri delu, pletene 4 obrazne zanke, nato pa vrnite zanke z dodatnim. Spokes obraz, 4 zank pred izdelkom, naslednji. 3 obraza, nato 4 s. napere obraza.

Od 22. do 28. vrstice, pletenice z enakim številom in čudne, pletene z obraznimi. 29. se ponovi na enak način kot 21. vrstica. 30. vrsta: 3 inf. Zanka, 8 oseb., 3 ex. 31. vrsta: 2 osebi., 10 oseb., 2 osebi. 32 vrsta: 1 out., 12 oseb., 1 out.
Med elementi plesti žuborenje zank. Vzorec "Sova" je pogosto okrašen s pletenimi otroškimi stvarmi.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija