FoodPro Preloader

Pletene nogavice z iglami - za sebe ali kot darilo za moškega


Pletenje je ustvarjalno delo, ki pomaga izraziti svojo domišljijo. Ko smo plesti nogavico z iglami za pletenje, se živci umirijo, pride stanje, kot je meditacija. Izdelki, ustvarjeni s pomočjo niti in igel za pletenje, bodo individualni. In kako prijetno je v mehkih nogavicah v hladni sezoni, je celo nemogoče reči. To

Pletenje je ustvarjalno delo, ki pomaga izraziti svojo domišljijo. Ko smo plesti nogavico z iglami za pletenje, se živci umirijo, pride stanje, kot je meditacija. Izdelki, ustvarjeni s pomočjo niti in igel za pletenje, bodo individualni. In kako prijetno je v mehkih nogavicah v hladni sezoni, je celo nemogoče reči. To nikakor niso vsi argumenti za to, da bi se zdaj lotili zanimive lekcije, oborožene z nitmi in iglami za pletenje.

Pletenje nogavice z iglami za pletenje - od vrha

Ko je majhen vzorec vezan na glavni vzorec, so bili narejeni izračuni, da bi ugotovili gostoto pletenja, ki jih morate zbrati zahtevano število zank. Če želite to narediti, od petih naper, medtem ko jemlje samo dva. Na levi strani vstavite nit v desno, držite te 2 igli. Pomembno je, da plesti ne preveč tesno, vendar ne zelo šibko. Enako pravilo velja za zanko. Da bi lažje razumeli tehniko ustvarjanja nogavice, je bolje, na primer, vzeti 60 zank, ki jih lahko varno vzamemo na 2 igli. Privežite drugo vrsto, razdelite zanko na 4 igle.

Da bi nogavico dobro prilegali nogam in se med premikanjem ne spuščali, pletene moške nogavice pletkamo z iglami za pletenje. Lahko plesti izmenično z Žuborenje in obraz zanke, in lahko - 2 Žuborenje in 2 obraza zank. V slednjem primeru bo gumi bolj obsežen. Mora se povezati na precejšnji razdalji. Nekateri kvalificirani delavci ta vzorec vežejo skoraj do pete. V našem primeru bo dovolj pet centimetrov. Pletite v krogu, ne da bi izdelek obrnili navzven. Po dlesni lahko uporabite tehniko sprednje površine, ki je vezana na faselit in na napačni strani - na napačno stran.

Majhno lirsko odstopanje glede barve niti

Če potrebujete darilo ekstravagantnega fanta, zakaj potem ne naredite nogavice? Modne klobuke, ki jih mladi moški nosijo z veseljem, so modne, kar pomeni, da lahko oblečete noge v takšno obleko. Zelena, modra, rumena, modra barva izgledajo dobro skupaj. Če smo v tej barvni palici plesti nogavico z iglami za pletenje, potem s pomočjo zelene preje izdelamo 5 vrstic, rumena, modra in modra pa zadostujemo za dve.

Starejši moški verjetno ne bo navdušen nad takšno pestrostjo, zato je primeren za to, da je navaden - rjava, črna, modra, zelena ali bela.

Tako počasi, ko smo pletili 5 cm gumijasto trak in enako - zaključek obraza, smo prišli do pete. Njeno pletenje je bolj zanimivo. Rezultat bo oblika mini kapice in velikost pete.

Vezava pete

Naš vzorec ima 60 zank. Razdelimo jih na polovico, izkaže se 30. Toliko zank v procesu parjenja mora biti na eni igli, ki se jih ne bomo še dotaknili, preostalih 30 je enakomerno razdeljenih v 3 igle. Torej je izšlo 3 igle po 10 zank. Pletene nogavice za pletenje.

Medtem, ko smo na sredini treh napere samo pletene zanke, zadnjo skupaj s prvo zanko pletemo na naslednjem zvočniku. Na ta način se bo povezalo 10 vrstic, zaradi česar boste dobili nekakšen majhen klobuk z desetimi zankami, ki ostanejo na srednji žarki. Od prvega in desetega, desno in levo, na strani ob robu, je zbranih 10 zank. Če je noga široka, je možno 11-12. Zadnje zanke morajo biti blizu tistih, ki so zaenkrat pozabljene.

Spet pletite v krogu do malega prsta. Zdaj morate plesti vsakega 15. vbod skupaj z naslednjim, naslednja vrstica - vsak štirinajst šiv, dokler ne ostane ena zanka. Zategnjen je. Tukaj je, kako plesti toe nogavice pletenje.

Ostaja, da človeku predstavi darilo in počaka na njegov odgovor.