FoodPro Preloader

Kako narediti hišo z lastnimi rokami? Mojstrski razred: Brownie do-it-yourself


Tudi babice so nam povedale, da vsako hišo varuje majhno bitje iz drugega sveta, ki ga ljudje imenujejo hišni nosilci. Teža se zaveda, da mora ta prebivalec občasno razvajati: postavite krožnik z mlekom in ob njem položite sladkarije. Možno je tudi, da bi si za zaupanje naredili manjšo kopijo piškotka in ga postavili pred vhodna vrata. Torej b

Tudi babice so nam povedale, da vsako hišo varuje majhno bitje iz drugega sveta, ki ga ljudje imenujejo hišni nosilci. Teža se zaveda, da mora ta prebivalec občasno razvajati: postavite krožnik z mlekom in ob njem položite sladkarije. Možno je tudi, da bi si za zaupanje naredili manjšo kopijo piškotka in ga postavili pred vhodna vrata. Torej bo ta stražar zaščitil hišo pred zlobnimi silami in slabimi ljudmi, ki bodo prečkali prag svojega doma.

Metoda 1. Brownie za srečo in bogastvo

Če hostesa želi ugotoviti, kako narediti hišo z lastnimi rokami, potem morate pojasniti, da so lahko igrače popolnoma drugačne. Zdaj bomo povedali, kako narediti to malo bitje preprosto in hitro iz poceni materialov. Mimogrede, v tej izvedbi, tudi šivalni stroj ni potreben. Torej, morate zaloge s smeti (to bo osnova dedek), niti iz smeti (za ustvarjanje pisala), lase vleko, oblazinjenje (za polnjenje), kot tudi vse vrste malenkosti: oči, nos, žita, lutke jagod, zelenjave in sadja za dekor .

Uvod: Priprava osnov

Torej, kje začeti, če morate razumeti, kako narediti hišo z lastnimi rokami? Prvi korak je izdelava vrečke zloženke, ki bo torzo domačega stražarja. Velikost lahko izberete po lastni presoji, odvisno od želje. Treba je vzeti kos materiala dvakrat potrebno dolžino (prav tako je pomembno, da se spomnimo, da potrebujemo dodatke šiva), ga prepognemo na pol in ga šivamo na straneh od znotraj, pustimo vrh odprt za polnjenje. Prav tako morate najprej vstaviti ročaje iz vreč za smeti. Olajšajte: tkanje je lahko celo v obliki navadnega kobilice. Pomembno je, da ne pozabite pritrditi takšne kose na robove, da se ne pomakne navzdol in ne razpoči. Izdelek se vstavi v vrečo približno na sredini (samo z odprtjem navojev na straneh, je zelo preprosto, da ga naredimo v oblazinjenju), luknje pa se na obeh straneh nahajajo v bližini šiva. To bodo peresa starega očeta. Izdelek je nato obložen s poliestrom in obdan z zgornjim šivom. Baza je pripravljena.

Naredi lase

Šli smo še dlje in ugotovili, kako narediti hišo z lastnimi rokami. Zdaj morate pripraviti lase dedka (in tudi brke). Potrebno je vzeti vleko želene dolžine (glede na raven las) in izračunati širino. Če želite to narediti, morate le izmeriti premer končne osnove, saj bodo lasje pritrjeni na krono. Če je vlečna vrv pripravljena, jo je treba pritrditi tako, da se lasje ne razpadejo. To lahko naredite ročno in na šivalnem stroju. Če želite to narediti, pod lase, kjer bo linija šel, pritrdite ozek pas in ga šivajte s širokim korakom. Ostaja le, da poudarite šiška piškotka in ga nekoliko razrežete. Izdelek je prišit okrog krone na dnu. Da bi brki, morate samo vzeti vleko želene dolžine in ga kravato v centru s tanko nit. Brki pripravljeni!

Piščančje noge

Nadalje razumemo, kako narediti hišo z lastnimi rokami. Zdaj morate ustvariti noge varovala. Če želite to narediti, morate založiti majhne sandale (lahko jih povežete sami ali jih kupite). Nato morate velikost čevlja narediti dve vrečki (na podlagi načela), ki sta tudi polnjeni s poliestrom in obšili na vrhu. To je vse, noge so pripravljene.

Sestavljanje delov

Zdaj morate zbrati vse podrobnosti v kupu in narediti piškote. Če želite to narediti, morate lepilo nos in oči na podlagi, šivanje brki, nosite klobuk (to je enostavno, da je iz istega Juta v obliki pokrovčka). Ustvarite lahko tudi tri ali štiri majhne vrečke, ki so napolnjene z žitaricami (piškote za bogastvo). To je enostavno, da jih, kot tudi bazo, vendar vam ni treba vezati ali šivanje na vrhu, da bodo odprte in bodo primerni za brisačo. Prav tako morate šivati ​​bast na bazo. Zdaj lahko po svoji presoji okrasite dedka zelenjavo in sadje. Izdelek je pripravljen!

Piškote iz niti

Iz ročno izdelanih niti lahko ustvarite nepretenciozno piškote. Za to potrebujete barvito prejo in nič drugega. Igrača bo precej preprosta in preprosta. Če želite to narediti, morate vzeti niti zahtevane dolžine (dvakrat dlje kot želeni izdelek), jih upognite na pol - to bo osnova lutke. Prvič, glava je ustvarjena: morate vezati končno bazo z nitjo, izstopajoč nazaj malo od zgoraj, potem se trup razlikuje po istem načelu. Da bi noge, morate razdeliti preostalo bazo na pol in kravato vsako ločeno nogo z nitmi na dnu. Roke so narejene iz ločeno preje: dolžino morate takoj vzeti v dve roki (glede na to, da se držita na sredini telesa) in jo zavezati po robovih z nitmi. Končni peresniki se vstavijo v podnožje v predelu prsi lutke, kar je zelo enostavno. Zdaj, da bi igračka izgledala kot piškotka, lahko z nitmi pritrdi brke ali brado, v roke pa vstavi vrečko. Brki in brada so narejeni po istem principu: samo navoj je vezan v sredini, izdelek je vstavljen v obraz na želeno višino, pred tem pa samo eno nit. Blazino je prav tako enostavno narediti, morate naviti navoje na polovici in jo pripeti na vrh, tako da ostane majhen rep. To je vse - čokoladne niti, narejene z lastnimi rokami, pripravljene!

Brownie Kuzya

S svojimi rokami lahko ustvarite tudi piškote Kuzya (igrače). To je samo za to potrebujete nekaj spretnosti, kot tudi prisotnost šivalnega stroja doma. Najprej morate izločiti vse podrobnosti za lutko in tkanino. Potrebno bo: pet delov v obliki cvetnih listov (za glavo), en krog okroglega nosu, za peresa pa potrebujete štiri kose z ukrivljenim palcem, za noge pa potrebujete tudi štiri daljše kose. Telo je izrezano v obliki široke steklenice z nizkim vratom (dva dela). Ko so vsi kosi izrezani, jih je treba všititi v parih na napačni strani, nato pa se izkažejo. Glava je prišita iz petih delov, ki so med seboj pritrjeni. Nos je preprosto polnjen s poliestrom z oblazinjenjem in všit v krogu, kar ustvarja tak krompir. Tudi polnjene s poliestrom in ostalimi telesnimi lutkami. To je skoraj pripravljen Brownie (igrače). S svojimi rokami, torej ne s šivalnim strojem, se deli medsebojno prišita z gladkim šivom. Lahko si šivate glavo ali pa jo zaenkrat pustite, ker morate na njem delati malo. Obraz za lutko lahko naredite na različne načine: narišite, prilepite pripravljene oči, usta in nos, ki jih lahko kupite v kateri koli trgovini za iglo. Glavna stvar je, da je čokolada izgledala dobro, pozitivno.

Kaj bi še imela malo Kuzya? Morate šivati ​​z lastnimi rokami in oblačili z njim. To je lahko bluza in hlače, kot tudi preprosto jutranje - po svoji presoji. Vendar je multger nosil dolgo srajco in hlače. Če želite to narediti, vzemite krpo (za Kuzi iz risanke, majica je bila rdeča) in šivajte nekaj podobnega oblazinjeni srajci, brez rezanja rokavov, s samo dvema deloma in obrnjenim na vratu. Prav tako je preprosto narediti lutko: izrežite dva dela, jih šivajte skupaj in pritrdite gumo na vrhu, tako da izdelek ne pade z lutke. To je vse, kar morate storiti, če želite ustvariti majhno hišo Kuzya. Ni težko narediti takšne igrače z lastnimi rokami, vsi bralci članka bi lahko videli sami zase.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija