FoodPro Preloader

Cvet trakov naredite sami: spektakularna podrobnost vaše slike


Cvetje iz tkanine se uporablja za notranjo dekoracijo in spominke ter za izdelavo nakita. Okraski iz blaga, ročno izdelani, odlično dopolnjujejo podobo in jo naredijo bolj žensko. Skrivnost priljubljenosti predmetov oblikovalskega nakita je, da so izvirne kroglice ali uhani edinstveni in ustvarjeni v eni sami kopiji. O

Cvetje iz tkanine se uporablja za notranjo dekoracijo in spominke ter za izdelavo nakita. Okraski iz blaga, ročno izdelani, odlično dopolnjujejo podobo in jo naredijo bolj žensko.

Skrivnost priljubljenosti predmetov oblikovalskega nakita je, da so izvirne kroglice ali uhani edinstveni in ustvarjeni v eni sami kopiji. Okraski iz tkanin so zaradi svoje majhne teže udobni za nošenje, nakit pa izgleda spektakularno in elegantno.

Če želite narediti cvet iz trakov s svojimi rokami, morate najprej izbrati pravo tkanino in barvno paleto prihodnjega izdelka. Atlas in krep-saten sta najprimernejša za izdelavo vrtnic in masivnih kompozicij, šifon in organza pa sta namenjena ustvarjanju svetlih in zračnih cvetov.

Dobra ideja bi bila uporaba trakov različnih tekstur optimalnih barvnih rešitev. Pomembno je vedeti, da je splošni izgled končnega cvetja odvisen od kombinacije izbranih odtenkov in vrst tkanin.

Lahko naredite cvet iz trakov s svojimi rokami z uporabo različnih metod. Najbolj priljubljeni so valji vrtnice iz tkanine, ki sestavljajo trakove zašite na robove, ki cvet iz ločeno prišite cvetnih listov. Ne potrebujemo barvnih shem iz trakov, kot je opisano spodaj, navodila za izdelavo teh izdelkov po korakih. Torej, začnimo.

Ustvarjanje cvetja iz satenastih trakov, katerih fotografije so predstavljene spodaj, zahtevane materiale:

  • kovinska broška, ​​okrašena z okrasnimi kamenčki;
  • srebrni okrasni;
  • organza srebra;
  • temno sivi satenski trak;
  • superzlit

Iz okroglih cvetnih listov iz organze. Oblika cvetnih listov ne sme biti popolnoma okrogla.

Robove cvetnih listov je treba stopiti s pomočjo sveče, po kateri bodo cvetni listi dobili jasen obris in konveksno obliko.

Med seboj nalagamo več cvetnih listov in na podlago dodamo dve listi satenskega traku. Tudi robovi listov se morajo topiti nad svečo.

Srednji del cvetja šivamo s srebrno nitjo, zalepite broš v sredino skodelice, iz katerega odstranimo sponko. Da bi cvet izgledal čeden, morate pri lepljenju uporabiti brezbarvno super lepilo, ki ne pušča nobenih ostankov.

S pravim pristopom ustvarjanje takšne podrobnosti, kot je cvet iz trakov z rokami, ne bo trajalo dolgo, vendar bo zahtevala natančnost in potrpljenje.

Cvetica se lahko uporablja kot broška ali za dekoracijo las, lahko pa naredite ogrlico. Če želite ustvariti ogrlico, morate narediti nekaj dodatnih podrobnosti. To naredimo tako, da iz organze izrežemo manjši cvetni list, ki se stopi z njegovimi robovi, v sredino skodelice prilepite okrasne kamne. Štirje cvetni listi z okrasnimi in cvet z brošo so prilepljeni na vrv, pritrjeni z navojem za zanesljivost.

Cvetje lahko izdelate iz trakov s svojimi rokami, ne samo za lastno uporabo, ampak tudi za izvirno darilo. Darilo, ki ste ga sami ustvarili, vas bodo ljubili in spominjali vaši najdražji. Prisotna v originalni embalaži, okrašena z zanimivimi podrobnostmi, bo privlačna vsem.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature