FoodPro Preloader

Kako narediti jeans, ki ga nosite sami?


Kavbojke so prvič udarile v police sovjetskih trgovin že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. In že takrat je bilo med modno mladino odločeno, da klasične modre hlače spremenimo z improviziranimi sredstvi. Jeans kuhani, barvani, beljeni in rezani. Minilo je več kot pol stoletja in nič se ni spremenilo. Če vas

Kavbojke so prvič udarile v police sovjetskih trgovin že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. In že takrat je bilo med modno mladino odločeno, da klasične modre hlače spremenimo z improviziranimi sredstvi. Jeans kuhani, barvani, beljeni in rezani. Minilo je več kot pol stoletja in nič se ni spremenilo. Če vas zanima, kako narediti kavbojke obrabljene in raztrgane, preberite naš članek.

Kateri jeans so v modi?

Hlače temno modre barve so še vedno v trendu. Vendar pa je ta model bolj primeren za starejše ljudi. Toda mladi se zdijo dolgočasni in neoriginalni. V trgovinah za mlada dekleta so kavbojke pogosto bolj nenavadne. Nekateri modeli so videti, kot da so jih nosili več let. Drugi so pobeljeni na poseben način, drugi pa so razbiti.

Naše mame in babice so včasih prestrašene zaradi modernih modnih trendov. Toda mladi ljudje vedo, da so ravno obrabljeni in raztrgani jeans, zaradi katerih je težko določiti njihovo pravo starost, sedanji trend za več letnih časov. Poleg tega so te hlače lahko kombinirane tudi s klasično jakno ali strogo majico. Rezultat je zelo eleganten videz.

Kako narediti kavbojke pokvarjene?

Možnost številka 1

Če želite dobiti iluzijo zbledele barve in zelo enostavno drgnjenje, pripravite naslednje:

 • majhna plošča, lepenka ali vezan les;
 • belina;
 • krtača ali gobica;
 • majhna zmogljivost;
 • vode

Belino zmešajte z vodo v enakih razmerjih. Nato v hlačo položimo ploščo ali karton, da ne pokvarimo hrbtne površine kavbojk. Raztopino za beljenje nanesite na mesta, ki jih želite posvetliti s previdnim gibanjem gobice. Priporočamo vam, da naredite navpični trak po celotni dolžini hlačnice, kar vam omogoča vizualno raztezanje slike. Za drugi del ponovite podobne akcije. Sedaj lahko splaknete jeans. Z nerazredčeno belino narišite tanek trak na hlače, da dobite gladek prehod barve. Po pranju bodo vaše posodobljene kavbojke navdušile z elegantnim videzom.

Možnost številka 2

Če vas zanima, kako narediti kavbojke obrabljene z minimalnim časom, potem je to način. Kupite naslednja orodja:

 • plovec;
 • brusni papir z fino abrazivno površino;
 • karton ali karton.

Namočite kavbojke, da bo tkanina rahlo navlažena. Zdaj postavite karton ali karton v hlače. Plovec ali smirkov papir za obdelavo krajev, kjer želite dobiti umetniško drgnjenje. Ne priporočamo drgnjenja kolena, saj se tkanina hitro strga. Prav tako ne pretiravajte, ker je pridobivanje luknje zelo preprosto. Po postopku operite kavbojke.

Možnost številka 3

Morda bo ta možnost najtežja. Vendar pa boste zaradi tega dobili zelo elegantno stvar, podobno tistim, ki so na ogled v butikih blagovnih znamk. Torej, kako narediti kavbojke pokvarjene v tem bolj zamudnem načinu?

Potrebovali boste debelo iglo za krojenje in veliko potrpljenja. Previdno obešanje, odstranite navojne niti z iglo. Zato morajo v obrabljenem območju ostati samo vzdolžna vlakna.

Kako narediti razrezane kavbojke doma?

Elegantna dekleta in fantje obožujejo raztrgane kavbojke v razpokah, pri katerih je golo telo spolno vidno.

Vendar pa mora biti zmožen tudi pravi način za prekinitev jeans Ne želite imeti površnega videza? Nato bodite potrpežljivi in ​​škarje (po možnosti manikura), rezilo in brusni papir.

 1. Označi s kredo mesta prihodnjih kosov. Bolje je narisati v trenutku, ko jeans na vas jasno predstavlja prihodnjo mojstrovino.
 2. Rezilo prereže tkanino vzdolž črt.

 3. S škarjami previdno razširite luknjo, odrežite odvečni material.
 4. Emery papir obdeluje robove rezine, da bi jim dal obrabljen videz.
 5. Preizkušanje pralnega stroja bo končalo preoblikovanje kavbojk.

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker? DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis. Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi