FoodPro Preloader

Bead Horse: delavnica za tkanje


To je ljubka žival, ki jo mnogi obožujejo. Zdaj je leto konja in obrti na to temo so zelo pomembni. Konec koncev, dobili neverjetno spominkov. Ta članek opisuje, kako narediti konja iz lastnih kroglic. Pripravite se, delo bo zamudno. Delavnica konjske kroglice Za izdelavo konja iz kroglic potrebujemo: - igla; - ribiško vrv; - škarje; - kroglice različnih barv (velikost št. 8); -

To je ljubka žival, ki jo mnogi obožujejo. Zdaj je leto konja in obrti na to temo so zelo pomembni. Konec koncev, dobili neverjetno spominkov. Ta članek opisuje, kako narediti konja iz lastnih kroglic. Pripravite se, delo bo zamudno.

Delavnica konjske kroglice

Za izdelavo konja iz kroglic potrebujemo:

- igla;

- ribiško vrv;

- škarje;

- kroglice različnih barv (velikost št. 8);

- žica (360 cm).

Kako tkati konja iz kroglic: diagram glave in trupa

Začnemo zbrati v skladu z naslednjo shemo v vrsticah:

1. vrsta: na žici zberemo eno črno, bež in črno kroglico in še tri beige, skozi njih preidemo žico iz drugega konca in jo zategnemo.

2. v zgornji stopnji vtipkajte štiri beige kroglice, skozi konec žice. Zategnite Na dnu - tri, tudi raztezajo žice.

Naslednje vrstice delujejo na enak način.

3. v zgornji stopnji - pet bež, v spodnjem - štiri.

4. mesto: zgornji sloj je natipkan v eni bež, črni, tri bež, eni črni in bež barvi, spodnji pa pet bež.

5. vrstica: v zgornji stopnji - osem, v spodnji - šest.

Priti do ušes in vzporedno narediti grivnega konja. Sedem bež beads niz. Potem preidemo konec žice skozi predzadnjo kroglo. Zategnitev. Postavimo še eno kroglico, preidemo žico skozi četrto. Izkazalo se je, da je konjsko uho. Nato zberemo eno bež in tri rjave kroglice. Žica preskoči dva predzadnja rjava. Zategnitev. Rezultat je bil prvi del grive. Zberemo pet bež kroglic, skozi zadnje, položimo eno bež barvo in preidemo žico skozi drugo kapljico. Zategnitev. Izkazalo se je drugo uho.

6.: zgornji sloj je sestavljen iz 11 bež bež, spodaj pa ni.

7. v vrhu - pet bež in štiri rjave kroglice. Skozi zadnjo rjavo preskočimo žico in zberemo pet bež. Zategnitev. Bila je še ena veja. Na dnu - šest bež.

V naslednjih vrstah na isti način nadaljujemo s pletenjem.

8.: zgornji sloj petih bež, rjavih in bež kroglic ter spodnji sloj šestih bež.

9. v vrhu - štiri bež, šest rjavih in štiri bež, spodaj pa šest bež.

10. mesto: podobno prejšnji vrstici.

V 11. in 12. vrstici zmanjšamo eno rjavo kroglico.

Nadalje, od 13. do 21. vrstice zberemo le bež kroglice.

13.: enajst.

14. v zgornji stopnji - osem, v spodnjem nivoju - trinajst. V tej vrstici ne zategujte žice, temveč vzemite dodaten segment dolžine 35 centimetrov in ga prenesite skozi 7 srednjih kroglic. Konci žice kasneje uporabljamo za tkanje kopit.

15., 16. in 17. vrstica so podobno vezana.

18. mesto: zgornji sloj je osem, dno je dvanajst.

19. v vrhu - devet, na dnu - dvanajst.

20. sestava kroglic je enaka. Samo v spodnjem nivoju skozi šest srednje skip še dodaten kos žice dolžine 35 centimetrov (prihodnje zadnje noge).

21st: zgornji razred - osem, nižji - sedem.

22. v zgornjem delu naredite rep. Na koncu žice nameščata tri bež in štirinajst rjavih kroglic. Če držite zadnjo kroglico, preskočite konec žice skozi druge rjave. Zategnite. Ponovite ta postopek še dvakrat. V spodnjem nivoju - štiri bež kroglice. Pritrdite žico. No, skoraj konj kroglic je pripravljen, malo več potrpljenja.

Vzorec tkanja kopit

Začnemo tkati in zbrati po naslednji shemi.

V zgornji stopnji prve vrstice zberemo eno bež žico na žico, v spodnjem delu pa dve. Od druge do pete vrste: zgornji in spodnji - dve bež kroglice. Šesti: v zgornji stopnji - dve bež, v spodnji - dve črni. Sedma vrsta: dve črni krogi. Pritrdite žico.

Podobno delamo še preostala prednja in zadnja kopita. Tkanje je končano. Velik kos konja je pripravljen. Da bi ohranili obliko, je potrebno glavo in trup šivati ​​z iglo z ribiško vrvico.

Ne samo odrasli, temveč tudi otroci bodo s tako užitkom naredili tako neverjetnega konja. Plovilo se lahko spremeni v ključno verigo ali katerokoli dekoracijo, na primer v obesek.

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker?  DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis.  Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi