FoodPro Preloader

Mi ročaji iz saten trak do-it-yourself: rose


Ustvarjalnost pomaga osebi najti duševni mir, razkriti svoje skrite možnosti in navdihniti nove dosežke. DIY predmeti so lahko odlično darilo za prijatelje ali izvirno dekoriranje doma. Obrti iz satenastih trakov so enostavni za izdelavo in ne zahtevajo znatnih finančnih stroškov. Poglejmo, kako narediti lepo vrtnico v samo nekaj minutah? Mate

Ustvarjalnost pomaga osebi najti duševni mir, razkriti svoje skrite možnosti in navdihniti nove dosežke. DIY predmeti so lahko odlično darilo za prijatelje ali izvirno dekoriranje doma. Obrti iz satenastih trakov so enostavni za izdelavo in ne zahtevajo znatnih finančnih stroškov. Poglejmo, kako narediti lepo vrtnico v samo nekaj minutah?

Material za delo

Za obrt iz satenastih trakov boste potrebovali škarje, ravnilo, vžigalnik, iglo, niti, pištolo za lepilo. Barvni trakovi izbirajo glede na vaše osebne želje. Umetne vrtnice, v nasprotju z resničnimi rastlinami, ne smejo biti le rdeče, bele ali rožnate, temveč tudi modre, vijolične in celo zlato. Širina traku se lahko spreminja tudi v skladu z želeno velikostjo cvetja, recimo 5 centimetrov. Miniaturne vrtnice lahko okrasijo otroška oblačila. Velike rože so idealne za okraševanje apartmaja. Za liste potrebujete tudi trak zelene barve.

Navodila za izdelavo

1. Za izdelavo oblačil iz satenastih trakov morate odrezati 5 dolžin 8 centimetrov in 5 dolžin 13 centimetrov. Vnaprej pripravite tudi dva zelena dela 15 centimetrov.

2. Previdno pritisnite robove vseh segmentov s pomočjo vžigalnika. Material se enostavno topi. Ne sprožajte ognja blizu pletenice, sicer tvegate, da boste uničili prihodnjo mojstrovino.

3. Sedaj je treba vsak listič narejen ločeno. To storite tako, da zbežane dele zložite na sredino, pritrdite s sornikom in nato šivate po spodnjem robu. Nato trdno povlecite nit in jo pritrdite z vozlom. Postopek izvedite z vsemi segmenti. Zdaj so vse podrobnosti za obrt iz satenastih trakov (tukaj lahko vidite fotografije) pripravljene.

4. Nato lahko nadaljujete z montažo. Vse cvetne liste je treba združiti v kali, začenši z majhnimi. Za montažo uporabite pištolo za lepljenje.

5. Na koncu dela, na notranji strani izdelka, zalepite v krog kos traku, da skrijete vse kose. Vaša lepa vrtnica je pripravljena.

Ustvarite in ustvarite

Torej, kot lahko vidite, je ustvarjanje izvirnih obrti iz satenskih trakov hitro. Malo potrpljenja je dovolj, da se naučite izvajati žive romantične skladbe iz tekočih satenskih trakov. Različne barve materiala vas bodo navdihnile za ustvarjanje originalnih modelov, ki bodo odlično darilo za vsako priložnost. Na primer, poskusite izdelati obrt iz satenastih kanzashi trakov. Če želite to narediti, lahko pritrdite oster končni cvet, ki je primeren za nošenje vsak dan, ki združuje vašo pričesko. Naredite nekaj modelov kanzashi z vrtnicami različnih barv in nosite ostrižje v kombinaciji z oblačili. Uporabite cvetje, da okrasite obleko ali poslovno obleko. Uspešno izbrane podrobnosti bodo poudarjene za ustvarjanje nove slike. Ustvarite, preizkusite in nato vsak dan bo za vas majhen dopust.