FoodPro Preloader

Magic v vzorcih križnih šivov


Vezenje kot ena izmed priljubljenih vrst igel združuje ne le lepe prizore in ustvarjanje praktičnih stvari, ampak tudi magični pomen. Hvala motivi otshitym lahko vpliva na usodo. Na primer, vzorci križnih šivov pomagajo vzpostaviti osebno življenje in spoznati sorodno dušo. Izbira sheme To se šteje za začetno fazo postopka priprave. Izbira

Vezenje kot ena izmed priljubljenih vrst igel združuje ne le lepe prizore in ustvarjanje praktičnih stvari, ampak tudi magični pomen. Hvala motivi otshitym lahko vpliva na usodo. Na primer, vzorci križnih šivov pomagajo vzpostaviti osebno življenje in spoznati sorodno dušo.

Izbira sheme

To se šteje za začetno fazo postopka priprave. Izbira sheme je pomembna točka, kajti zahvaljujoč mu je uslužbenka za iglo določena s tem, kar želi videti v končani različici, in kako bo okrašena. Vsaka igla pozna svojo raven spretnosti. Po njegovem mnenju lahko izberete shemo in motiv za delo.

Vzorci križnih šivov za potonike so lahko enobarvni in barvni. Prva možnost je sestavljena iz več odtenkov enake barve, ki pomaga prenesti njeno globino. Monokromni motivi so majhni, pogosto vezeni za uporabne stvari. Barvne slike lahko vsebujejo 20-30 odtenkov. Če je delo kot haed, kjer parametri omogočajo, da narišete podrobno ploskev, potem bo število barv veliko več - od 40 do 60.

Pri izbiri vzorca za vezenje z navzkrižnim šivom je treba paziti na prisotnost dodatnih vrst šivov in šivov. To vpliva na čas izdelave izdelka in kakovost končnega dela.

Vrste šivov

Standard, ki se uporablja za delo križa. Prenaša jasnost vzorca in ustvarja vsebino. Od dodatka filamentov je odvisno od konveksnosti in razsutosti. Ženske pogosto zamenjajo križ s polkristom, da dosežejo želeni učinek gladkih prehodov.

Backsticks (ali zadnji igelni šiv) so namenjeni za risanje kontur. Nobena oblika ne more brez tega. V shemah vezenin pioni navzkrižno backstich izdelane niti različnih odtenkov. V drugih izvedbah je pogosto črna v enem dodatku.

Francoski vozlički se uporabljajo za prenos razsutega in točkovnega premaza. Pri ustvarjanju cvetja zaradi njih se vlečejo kapljice rose ali dežja. Pogosto vezene z lahkimi nitmi za dodaten volumen. Frakcijski križi se lahko uporabljajo pri različnih vrstah šivov. To je visoka raven spretnosti, ker je celica razdeljena na polovico, končni šiv pa izgleda mikroskopsko.

Zahvaljujoč njemu je v vezenju podrobnosti, elementi so jasni. Frakcijski križi, kot so tovrstni kraki, so narejeni na domačem perilu ali lanu, da bi se čim bolj približali naravnosti.

Priljubljene parcele

Čeprav so potonike enostransko vezene, igle pogosto izberejo prizore z veliko vsebino in podrobnostmi. Vzorci križnih šivov v vazi so lahko tako tuja kot domača. V prvi varianti so zaželene jasne podrobnosti in prizori ozadja.

Domači oblikovalci razvijajo motive s ključnim elementom. Tudi če je vezena cela šopek, mora ena cvetica izstopati in biti bolj vidna. Za podrobnosti v shemah je izdelanih več dodatkov niti in smer šivov v različnih smereh.

Potonike na mizi ali z drugimi cvetovi so pogosto tudi vezene. Simbolizirajo prejemanje dobrih novic in sprememb na bolje. Embroiderers uporabljajo priljubljene teme za ustvarjanje ne samo slik, ampak tudi uporabljene elemente. Pri izbiri sheme se svetovalcem svetuje, naj ne gledajo na stopnjo priljubljenosti, ampak dajo prednost tistemu, kar jim je všeč.

Magic v križih

Vzorec križnih čebulic je priljubljen zaradi vpliva na iglo. Menijo, da vezene rože pomagajo izboljšati odnose in izboljšati družinsko življenje, neporočena dekleta pa bodo lahko našla sorodno dušo.

Ni potrebno vezati velikih in kompleksnih predmetov. Dovolj je, da naredite cvet ali brstiček, da bi pritegnili spremembe v vašem življenju. Če želite to narediti, morate narediti vezenje v dobrem razpoloženju in si zamislite prihodnost. Nov proces morate začeti na naraščajoči luni, po možnosti ponoči, tako da nič ne moti dela.

Če želite ustvariti stvar, ki bo vedno tam, potem lahko poberete sheme pionov v miniaturi v vezenju s križem in jih uredite s čudovitim obeskom ali naredite zapestnico. Čarobnega vpliva ni takoj čutiti, potrebno je dati pozitivno energijo možnost, da oživimo s stalno vizualizacijo (veznik mora zamisliti bodočega fanta, da križi zapolnijo energijo ljubezni).

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker?  DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis.  Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi