FoodPro Preloader

Suit cook: preprosta in okusna!


Kostumi so različni: smešni, šaljivi, preprosti, kompleksni in celo zelo resni. Otroška maškarada ni le obleke zajčkov, snežink in superjunakov - pomembno mesto na tem seznamu zasedajo poklicne uniforme. Danes bomo govorili o tem, kako narediti preprosto, a zelo srčkano kuharsko obleko. Njegova preprostost ne vpliva na izvirnost takšne obleke. Posveče

Kostumi so različni: smešni, šaljivi, preprosti, kompleksni in celo zelo resni. Otroška maškarada ni le obleke zajčkov, snežink in superjunakov - pomembno mesto na tem seznamu zasedajo poklicne uniforme. Danes bomo govorili o tem, kako narediti preprosto, a zelo srčkano kuharsko obleko. Njegova preprostost ne vpliva na izvirnost takšne obleke.

Posvečena bodočim kuharjem!

Ljudje, ki delajo v kuhinji in ustvarjajo prave mojstrovine kulinarstva, morajo biti na delovnem mestu. Kuharji, voditelji vseh loncev, ponve in kuharjev - to je obleka, ki jo sestavljajo hlače in kuharjeva jakna, posebna kapa pa krošnjo glave. Toda njihovi pomočniki se oblačijo lažje in bolj praktično. Suit cook je sestavljen iz predpasnika z enim ali več žepi in pokrovčkom.

Ni težko narediti take obleke, ker za njeno šivanje ni treba kupiti dragega materiala ali dodatnih atributov, vedno lahko vzamete tisto, kar lahko najdete v kateri koli kuhinji - lonček, nekaj velikih žlic, metlico. Kuharjeva obleka za fanta je običajno malo zadržana. Da bi jo ustvarili, je bolje, da uporabite belo tkanino, vendar lahko svojo obleko popestrite z dodajanjem barvnih elementov (modra, modra, siva, pestra celica).

Glavni rekviziti

Priprava te maskirne obleke se mora začeti s šivanjem predpasnika. Zelo preprosto si šivamo kuharsko obleko z lastnimi rokami, ker je predpasnik, v katerem je oblečen mladi delavec v kuhinji, osnovni izdelek, ki ga je treba izdelati.

Preden začnete, morate pripraviti kos tkanine, katere dolžina je enaka enemu tekočemu metru, s standardno širino materiala 150 cm, orodjem za šivanje (škarje, krojaško kredo, igle, niti), pisalnim strojem in potrebnimi dodatki. Na prvi fotografiji lahko vidite, da se lahko taka predpasnik zelo enostavno razširi z okrasitvijo s srčkanimi in svetlimi aplikacijami v temi. To so lahko podobe živali, rastlinski motivi in ​​najljubši pravljični lik otroka, vendar je »gastronomska« tema tista, ki bo pomagala ustvariti pravi chef kostum. Vzorec takšne predpasnike spodaj.

Na sliki so tri shematske podobe izdelka, ki se med seboj razlikujejo po velikosti. Vzorec bo pomagal ustvariti osnovo izdelka, poleg tega pa boste morali oblikovati zgornjo zanko, stranske vezi in žepke.

Rožnate sanje

Pravo kuharsko obleko si ni mogoče predstavljati brez visokega pokrovčka. Fotografija kaže, da je to mogoče narediti zelo preprosto. Fotografija kaže, da je pokrovček izdelan iz papirja. Okvir je gosta kartona z vzorcem, in "pokrov" sam se ujema z tonom valovitega papirja. Če želite narediti prvi del, morate rezati pravokotnik, katerega dolžina je enaka obodu otrokove glave, in širino - višino glave. Valoviti papir se razreže po velikem krogu po formuli: polmer glave * 4 + 1 cm na dodatek šiva. Pritrdite obdelovanec na podlago z lepilom in rokami na vrhu.

Predlagana različica je bolj primerna za obleko. Zamenjava roza tonov z modrimi, bo zelo preprosto okrasiti fantovsko kuharsko obleko s takšnim pokrovčkom.

Če obstaja želja in čas, da ustvarite trdnejši pokrivala, ga naredite iz tkanine na enakem principu kot s papirnato kapo. Da je okvir stabilen in obdrži obliko, mora biti tkanina, iz katere se bo prišila, podvojena. Na vrhu je najbolje narediti iz dokaj gosto, "stoji" tkanine - til, organza, togi Calico bo popoln.

Zabava

Ustvarjanje slike ne bo mogoče, če ne boste delali na majhnih stvareh in zaključkih. Kuhinjsko obleko je treba dopolniti s pravimi ali ponarejenimi kuhinjskimi pripomočki. Ne uporabljajte prevelikih in težkih dodatkov - za otroka bo težko nositi s seboj. Pomislite lahko na nekaj koristnega: na primer, da otroka oskrbite z vaflami ali žvečilnim marmeladom, ki jih bo na zabavi zdravil s prijatelji.

Druga možnost za diverzifikacijo kostum, in hkrati zabavati otroke - da predloge za fotografijo ustrelil. To so silhuete preprostih stvari - brki, kozarci in kape, pritrjeni na visok lesen nabodalo. Izrežemo jih lahko iz najenostavnejšega preprostega kartona (bela, črna, obarvana) ali pa uporabimo lep papir z visoko gostoto iz materiala z ustrezno tiskano temo.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija