FoodPro Preloader

Božična drevesa iz klobučevine - lepa dekoracija za vaš dom


Felt je idealna tkanina za izdelavo različnih ročnih del. Je vzdržljiv, prijeten na otip, ima zanimivo teksturo. Za izdelavo igrač - to je popoln material. V tem članku vam bomo predstavili mojstrske tečaje, ki vas bodo naučili, da bi božična drevesa naredili iz čutila. Ti izdelki bodo originalna dekoracija vašega doma. Kmalu na

Felt je idealna tkanina za izdelavo različnih ročnih del. Je vzdržljiv, prijeten na otip, ima zanimivo teksturo. Za izdelavo igrač - to je popoln material. V tem članku vam bomo predstavili mojstrske tečaje, ki vas bodo naučili, da bi božična drevesa naredili iz čutila. Ti izdelki bodo originalna dekoracija vašega doma. Kmalu na novo leto, zato pohitimo in hitro naredimo takšne spominke za sebe in kot darilo svojim prijateljem.

Jeklena kost iz klobučevine. S svojimi rokami ustvarjamo lepoto in udobje.

Na fotografiji vidite lepo ročno izdelano božično drevo. To se bomo sedaj naučili narediti. Za delo bodo potrebni naslednji materiali:

 • dva odtenka zelene klobučevine;
 • stožec iz kartona, pene ali pene;
 • pištolo za lepilo;
 • nit z iglo ali krojači (za podnožje iz penaste gume);
 • Kartonski listi;
 • marker;
 • navadnih in kodrastih škarij.

Jožična drevesa: opis proizvodnega procesa

 1. Narediti osnove . Če nimate končnega penastega stožca, ga lahko izdelate iz kartona ali penaste gume. To naredite s pravokotnim delom katerega koli od teh materialov in ga zavrtite v obliki stožca in ga zavarujte s trakom ali spenjalnikom. Če se osredotočite na obod spodnjega roba, izvedite kartonsko dno enake velikosti. Pritrdite ga s trakom s stožcem.
 2. Podrobnosti detajlov . Iz kartona naredite okrogel vzorec želene velikosti. Prenesite vzorec na klobučevino in izrežite okoli 25 delov s kodrastimi škarjami. Če ni dovolj, lahko dodate.
 3. Okrasitev božičnih dreves . Vsaka prazna tkanina je štirikrat prepognjena z všesnim robom niti. Pritrdite del tkanine na podlago na dnu izdelka z vročo pištolo. Če imate stožec iz penaste gume, namesto tega preprosto pritrdite vogal z zatičem in ga vstavite v podnožje. Podobno zavarujte vse klobučevine od spodaj navzgor. Okrasite končni izdelek lahko velike večbarvne kroglice ali majhne božične okraske, serpentine, "dež".

Če naredite tako veliko drevo, je lahko to vredna alternativa živim rastlinam iglavcev. Košarkarji lahko prijatelje predstavijo kot novoletni spominek.

Novoletne igrače iz tkanin

Ko je v hiši dojenček, ni varno okrasiti božičnega drevesa s tradicionalnimi steklenimi dekoracijami. Kadarkoli lahko mala zmeda razbije takšno igračo in se poškoduje. Predlagamo, da naredite igrače iz klobučevine. Lahko služijo ne le kot dekor za novoletno drevo, temveč tudi kot mehka igrače za otroka. Torej, kako šivati ​​majhna božična drevesca iz klobučevine z očesom, vam bomo povedali v naslednjem mojstrskem razredu.

Pripravite na delo takšne materiale:

 • zelena klobučevina;
 • nit za vezenje (nitka);
 • igla;
 • Škarje;
 • papir;
 • svetli gumbi;
 • trak;
 • polnilo (vate, sintetični Winterizer, sintepukh).

Kako je takšno božično drevo iz klobučevine? Vzorec - to je tisto, kar morate najprej narediti. Na kos papirja narišite in odrežite figurico božičnega drevesa. Prenesite kos na tkanino in obkrožite obris. Izrežite dva enaka dela. Na prazen občutek, ki bo sprednji del igrače, morate šivati ​​barvne gumbe. Nato povežite dele skupaj obmetochnym šiv. Na vrhu izdelka pritrdite zanko traku. Na dnu igrače pustite nekaj centimetrov nespletenih. Skozi luknjo napolnite božično drevo s polnilom in ga zašite. To je vse. Majhna, mehka in zelo lepa božična drevesa iz klobučevine so pripravljena za dekoracijo vašega doma.

Glavne igrače iz klobučevine. Od njih piha toplino, udobje in ljubezen. Uživajte v minutah ustvarjalnosti!

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj. Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami? Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije. Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija? Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino. Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature